Top 8 Måder At Tjene Penge På Din Have

Dækket i fem gallon containere, dværgfrugttræer optager lidt plads, kan let flyttes og producerer frugt til husgården, der kan sælges på markedet, når de vokser til en stor nok størrelse. Din fordel er din lave omkostning i modsætning til kommercielle producenter, der skal opretholde høje omkostninger og lønomkostninger. Hun bor i Bristol og har været børnepasning siden 2019 med en mission om at "forbinde børn med naturen". Hvis du har andre ideer, så fortæl mig det i kommentarerne herunder.

Browns planteskole er en anden super stor engros-planteskole. AlternativeTentacle lør 08-jul-17 18: Lad os sige, at han i et givet kalenderår sælger 150 klohamre. Du kan også opkræve dem for at leje plads til deres stands. Hvis du er på udkig efter en specialafgrøde af høj værdi, der kan give en indkomst i det første år, skal du kigge på at dyrke blomster til fortjeneste. Der er dog en stor forskel mellem havearbejde og landbrug, og selvom jeg elsker min have, er jeg ikke skåret ud for en landmands liv. For bomuldstræer og ahorn vil det tage en ganske god plads, hvis du agter at dyrke dem fra unge, for ikke at nævne masser af øm kærlige pleje. Hendes virksomhed er specialiseret i topiary, som hun brænder for.

Du har brug for en virksomhedslicens, forsikring, og det er ikke billigt.

De skal behandles hurtigst muligt, da de hurtigt kan sprede sig. Lysestagekort forklaret, det første stearinlys har en lille rigtig krop, omvendt stearinlyset er langt, ideelt med korte skygger, den rigtige krop af det andet stearin lyser fuldt ud det første stearinlys. Dette er en af ​​de letteste hjemmebaserede virksomheder, der er at starte. Det er mere en fejring af planter eller følelsen og ideen om, hvad planter giver folk, ”siger Blank. ”Som et resultat er sociale medier blevet en integreret del af virksomhedens strategi, da det er vokset fra at sende omkring 30 planter om måneden til titusinder. Min nabo hakkede lige ned den 70 år gamle Canary Island-palmetræ i hans gårdhave, fordi han var træt af at rydde op i palmer. Du bliver sandsynligvis nødt til at levere dine egne værktøjer, så vælg velfremstillede ting, der vil vare for at få mest muligt ud af dine penge.

Da bambus kan sprede sig aggressivt, skal du undgå at plante den tæt på andre afgrøder eller støder op til naturlige områder (da den ikke spreder sig med frø, behøver du ikke at bekymre dig om, at den slipper ud i naturen).

Dyr Blomster Til Friske Buketter

Men efter meget overvejelser kunne jeg ikke hjælpe mig selv. Afslutningen af ​​havesæsonen, efteråret er generelt, når afgrøderne kommer ind. Det eneste, der adskiller min børnehave fra deres, er, du gætte det, en snavsbane, som vi deler. Ligegyldigt om dine afgrøder er begrænset i mængde, skal du bare sørge for at dyrke økologisk mad, og der vil altid være et efterspørgsel efter dine produkter. De vil være dig!

De har begge dyrket og solgt egne planter med fortjeneste. Det er normalt lettere at sælge sjældne planter, end det er at sælge mere almindelige planter. Navngiv det som mindeværdigt, og du har lige oprettet en krydderier, som alle vil tale om. Du behøver kun at investere i hardcore ting som skovle eller murske, hvis du vil lægge ting i jorden i din have, men du kan også få disse relativt billige på Amazon. For eksempel skal jorden være organisk, ligesom frø og dyrkningsmetoder. Du har gryder og containere fyldt med basilikum, mynte, oregano, dild, persille, rosmarin, og udbyttet er større hvert år.

Gik ud med en lille pose på størrelse med en pose slik.

Relaterede Artikler

Hvorfor prøver du ikke at sælge noget af din høst? Hun besluttede at være grossist og solgte til havecentre, da hun bor i en bagvand og havde brug for at opnå en relativt konstant omsætning. Brug ikke bare penge på din have - tjen nogle penge med det. Gennem årene har du lært meget og blev ret god til det. 17 reelle måder at tjene ekstra penge på hjemmefra og online i canada. Hvad vokser godt i delvis skygge? Eller hindbær, send løbere under jorden til et punkt, der næsten er gener. Så du undrer dig sandsynligvis nøjagtigt, hvor mange planter du kan sælge, især folk i landdistrikter eller mindre befolkede områder.

Mens den kulinariske anvendelse af denne plante er begrænset, bruger landskabspleje i stigende grad bambus som en hæk-, skærm- eller skyggeplante. Jeg starter tomater og peberfrugter inde i vores hjem i et ekstra soveværelse på et rack med voksende lys og varmemåtter. Det er hvad dine planter virkelig har brug for.

Det er også vanedannende.

Kunde Anmeldelser

Er dette ikke et smukt sted? Planter er en vare, så i teorien skal de være omkring den samme pris. 9 legit-websteder, du kan bruge til at tjene hurtige kontanter online, start en doggy dagpleje Vil du ikke have at gøre med andre folks børn, men måske kan du lide deres kæledyr? Juster overfladen, og fast blandingen let, men ikke for hård. De fleste urter, der bruges i køkkenet, er lette at dyrke, og mange er flerårige, så de fortsætter med at producere år efter år med kun lidt pleje. Det værft, du har lagt så meget arbejde i, kan give dig ekstra penge. Disse er let tilgængelige fra planteskoler og hardwarebutikker. En simpelt forberedt formeringsblanding, der kan bruges til både spirende frø og slående stiklinger, er 1 del fugtig, finsydt tørvemose til 3 dele groft, vasket flodsand (som sædvanligvis sælges som formeringssand).

Startkapitalen til en indendørs plantebehandlingsvirksomhed er meget lav i forhold til andre virksomheder; dine største udgifter er forsikring og transport. Fra disse 50 planter tog jeg sidste sommer mindst 500 stiklinger. Det overrasker mig, hvor mange mennesker, der fortæller mig, at de er "bange" for at prøve det på grund af de rædselshistorier, de har hørt om trykbånd, der eksploderer.

Hvis han skal sælge 150 klohamre næste år, er han nødt til at købe yderligere 150 klohamre og hænge dem på værktøjsstativet, før han kan sælge dem.

Sådan Passer Du På Et Penge-træ

For eksempel fik min datter begavet et "fe-have frøstartkit". Hårdføre planter som blomstrende buske og stedsegrønne planter kan ikke bruge den mængde nitrogen, som en almindelig daglig gødning frigiver, så snart den påføres. Forhåbentlig opmuntrer dette dem til at skynde sig over her og hente ting der hurtigt! I mellemtiden er de smukke, og de fleste er spiselige som hyllebær, så vi høster frugten til vores bord, mens vi tålmodigt bider vores tid til pension. Iværksættere kan begynde at dyrke mikrogreener i deres kælder eller garage og sælge specialgrøntsager til restauranter og amatørkokke på udkig efter noget unikt. Det er nøjagtigt, hvordan denne generation ved, hvordan man udtrykker sig. 8 Kontakt restauranter og dagligvarer for at indstille aftaler med salgsopkald, hvis de er blandt dine målmarkeder. Hvad en høstværdi afgrøde er for dig vil afhænge af hvor du bor og hvad du og din familie kan lide at spise, men principperne er de samme.

Jeg ender med at bare tilføje dem tilbage i mit ekstraudstyr til salgstabellen, så det hele klarer sig til sidst. 50 for alle 50 af dem. Klik bare på knappen "Føj til indkøbskurv", så får du adgang til det komplette vækstsystem til baghaven og kan begynde at bruge det mindre end to minutter fra lige nu. Det er det, der gør konserven til en sådan utrolig tradition at omfavne. Have bryllup er meget populære, men din have skal være pletfri.