Top 30 Virksomheder, Der Ansætter Til Deltidsarbejde, Hjemmearbejde

Talsmand - Mange virksomheder ansætter troværdige læger til at være talsmand for deres tillægsprodukter. 95 om måneden med Bluehost. Disse arbejder fra hjemmefirmaer tilbyder medarbejdere fleksibel arbejdstid, bedre løn og frihed fra kontormure. Cambly betaler med det øjeblik, og indtægterne deponeres hver mandag af PayPal. Tjek Catherine Alfords 'Get Paid to Freelance Course'. EarningStation - Tjen kontanter eller gavekort til at tage undersøgelser, shoppe online og se videoer.

Begynderne på dette felt bør bruge nogen tid på at lære de nødvendige programmeringssprog, opbygge deres egne websteder og tilbyde at udføre noget pro bono-arbejde for at skabe en professionel portefølje, der vil tiltrække betalende kunder. Erfaring med undervisning er nødvendig for denne rolle, og andre undervisningsbeviser foretrækkes. Hun laver over kr225.000 om året freelanceskrivning og deler alt hvad du behøver at vide for at komme i gang for mindre end et par hundrede dollars.

Med de rigtige færdigheder kunne du arbejde hjemme i 2019. Dette firma tilbyder betalt uddannelse. Websteder som Care. Hvis du er en mor, der vil arbejde derhjemme, skal du overveje disse fem internetbaserede forretningsideer til hjemmet. Du kan også vælge at oprette håndlavede invitationer som en deltidsvirksomhed.

Den ene er ved at arbejde for et astrologifirma eller mediehus. Fiverr og Upwork har masser af spillejobs til animeret videoarbejde, så sørg for at tjekke, hvad der er tilgængeligt. Hvis du har en evne til at bruge sociale medieplatforme som Facebook og Instagram, kan du leve af at hjælpe virksomheder med at nå ud, engagere og markedsføre deres produkt gennem markedsføring på sociale medier. Et regerings pressekort åbner døre for mange frynsegoder. Se efter et job ved at indtaste din ønskede position + fjernbetjening og derefter lade "Hvor" -boksen være tom. Bliv ikke bange for dette ord.

 • Du kan tjekke mit e-mail-nyhedsbrev for at gå nærmere ind på dette, men med de rigtige strategier for at udvide din Domain Authority og blogtrafik kan du bruge dit rådgivningsresultat til at fremskynde din blogs vækst med indhold og links.
 • Begynderbetalingen er kr16 per time, men når du skrider frem, tjener du kr28 per time.
 • Har du et stash af gamle college-essays, som du ikke har brug for i det øjeblik, du er uddannet?
 • Salg er et af de mest efterspurgte og legitime job-at-home-job.
 • Du vil blive overrasket over at se, hvor mange mennesker, der kigger efter freelance-kodere på utallige freelance-websteder på Internettet.
 • Stella & Dot - Kør din egen mode-socialsælgende forretning.
 • Du kan også gå gennem dedikerede websteder, såsom Upwork.

Bogholderi, Bogføring, Revisionskontorer

90 pr. Lydminut. Afhængig af din niche kan du finde gratis software, der hjælper dig med at organisere dine klienter. Du kan finde alle former for legitimt deltidsarbejde fra hjemmearbejde og hjemmearbejdejob, som du kan gøre fra din hjemme-pc. De ansætter kun i USA. Men det betyder ikke, at der ikke er legitime arbejdspladser fra hjemmet. Nogle andre populære platforme til oprettelse af et kursus er: Du kan frit gribe alle job, du kan lide, men der er ingen garanti for, at klienten "køber" dit arbejde. Hvis du er interesseret, er her en praktisk programmeringsvejledning, der kommer dig på din vej.

Sørg for, at de er relevante for dit publikum, og at de ikke er dit eneste indhold. Grundlagt i 2019, er Equivity en 100% virtuel virksomhed med alle ansatte eksternt. Sørg for at abonnere på vores mailingliste, da jeg ofte får virksomheder, der når ud til mig om tilgængelige fjernplaceringer, de har, og jeg deler kun disse med mine abonnenter. Virksomheden tilskynder til arbejde-fra-hjem-arrangementer. Hvis du har en Instagram-konto, er du uden tvivl kommet på tværs af annoncer, der er udformet som normale hver dagsposter.

Hvis du har viden inden for et bestemt felt, eller du er en ekspert, kan du tilbyde online rådgivning eller endda træning gennem Skype. Personligt anbefaler jeg Shopify som din e-handelsplatform til dropshipping på grund af dens lette integrationer og dropshipping-funktioner. Dette afsnit er designet til at besvare mange af dine spørgsmål og give yderligere ressourcer til dig at forfølge. Hvad angår, hvordan man tjener penge på blogging, er der en række måder. Den fantastiske ting med avanceret B2B-rådgivning er, at du ikke har brug for meget trafik for at tjene en masse penge. Internettet har gjort det meget nemmere at tjene penge hjemmefra. I så fald er der masser af virksomheder, der vil slå sig sammen for at ansætte dig til at administrere deres sociale mediekonti.

 • Hun blogger på ClubThrifty.
 • Har du besluttet at ændre det kedelige kontorlandskab til en alternativ arbejdsplads?
 • Der er så mange typer dataindtastningsopgaver tilgængelige på internettet.
 • Du er ansvarlig for at sende, appellere og endda afvise krav.
 • Vi har et pulserende samfund af kvinder, der er klar til at byde dig velkommen og vejlede dig, når du kommer i gang... og hvert skridt på vejen!
 • Hvis klienten kan lide, går du videre med den "betalte service" den følgende uge.

Højtydende Online-vejledningsjob

Appudvikler er et vidunderligt online deltidsjob, og du hjælper små organisationer med at vokse. Jeg sigter gennem de tilgængelige arbejdsmuligheder for at se, hvilket projekt der passer mig bedst. Er du en lærer, der leder efter en mere fleksibel tidsplan? I de fleste tilfælde skal du dog rekruttere sælgere til at arbejde "downline" fra dig for at tjene penge. Selvom dette er en sæsonbestemt koncert, kan du tjene en løn på over kr30.000.

Intet minimum for at få betalt provision.
Imidlertid vil sælge online sandsynligvis være mere rentabelt og kan endda blive til fuldtids online-arbejde.

Transcriber/Transcriptionist

LanguageLine Solutions blev grundlagt i 1982 og tilbyder tolke- og dokumentoversættelsestjenester. Som en online headhunter eller virtuel rekrutterer er dit job at finde dygtige talenter til en virksomheds eller kundens specifikke krav. Verdens største onlineforhandler begyndte med kun tre personer i grundlægger Jeff Bezos 'garage og beskæftiger nu mere end 45.000 mennesker på sit hovedkvarter i Seattle. Almindelige opgaver udført af VA'er inkluderer:

GreatAuPair

Har du fremragende kommunikationsevner? Korrekturlæsning er et godt eksempel på et job, der ikke behøver nogen certificering, og du kan bruge dit sæt ørneøje til at tjene solide penge. Affiliate marketing - anbring et tilknyttet link i videobeskrivelsen, og få en procentdel af salget. Tjen kr20 hver time eller mere! Markedsfør dine tjenester til dit sociale netværk, og opret et websted, der viser dine tjenester og arbejde. At få betalt for at tilbringe tid med disse lodne venner lyder måske som et drømmejob.

Den bedste måde at finde job på Facebook-annoncer er korrekt i Facebook-grupper. Så i stedet for bare at udføre kedelige, gentagne opgaver, arbejder du for en succesrig virksomhedsejer som ekstern udøvende assistent. Betalinger foretages meget uge.

Arbejde Fra Hjemmets Tale-deltager

Og der er mulighed for at modtage bonusser, hvis du er en fremragende tutor. At arbejde eksternt for et etableret firma svarer til at arbejde et skrivebordsjob, medmindre du kommer på arbejde derhjemme. Denne type ghostwriting er en slags underjordisk og i det grå område, når det kommer til etisk skrivning, men har eksisteret i årevis på populære online dating sites som Match. At blive modestylist er en drøm for mange. Forskning er meget lukrativ, fordi de fleste virksomheder ikke har tid til at gå igennem det smarte med at samle tusinder af lokale virksomheds e-mail-adresser eller udvide en liste over kosmetologer inden for en bestemt tilstand.

Ligesom online-vejledning giver de fleste ESL-vejledninger dig mulighed for at lave din egen tidsplan. Hun fandt noget, der matchede hendes færdigheder som forretningsforfatter, og arbejder nu på deltid med at skrive nyhedsudgivelser og uddannelsesmanualer til større virksomheder. Du kan nemt tjene kr1000 til kr5000 om måneden, hvis du uploader mindst 1 video om ugen.

Tjen alvorlige kontanter, der arbejder på deltid eller fuld tid.

Online Maskinskrivning - Arbejde Hjemmefra

Virksomheden har en A + -vurdering med Better Business Bureau sammen med en tilbagebetalingspolitik, hvis du ikke er tilfreds med webstedet. Folk elsker affiliate marketing, fordi de kan begynde at tjene penge passivt med få startomkostninger. E-mail, sociale medier og chat support samt leadgenerering er de mest almindelige opgaver for en outsourcet kundeservicerepræsentant. GRATIS Tjekliste ønsker at tjene op til kr40/HR-arbejde fra hjemmet? Dette job er for dig, hvis:

Hvis du ikke har kvalifikationer og stadig ønsker at blive en online-rådgiver, give forhold eller livsråd, skal du placere en annonce på Fiverr i stedet. Det kan være vanskeligt at finde legitime onlinejob for forfattere. Dette er et firma, der accepterer uafhængig entreprenør til at hjælpe med vælgerregistreringer. Et forsigtighedsord: Dette er alle mulige blogideer. Vi tilbyder personlig vejledning, forretning, ledelse, personlig udvikling og produktuddannelse.

At arbejde hos Amazon eksternt kommer med masser af frynsegoder, inklusive en medarbejderrabat. For at kvalificere sig som tester skal potentielle testere gennemføre og bestå en prøve. Offline dataindtastning indebærer udfyldning af oplysninger om papirformularer fra rå data, som din arbejdsgiver giver. Ubegrænset igen. Du kan starte på ethvert niveau. Lønnen er mellem kr9- kr20 i timen afhængigt af de opgaver, du håndterer. Dette firma er medlem af Better Business Bureau og ansætter hjemmefra kundepleje-fagfolk.

T-shirt Design

Ifølge BLS tjente dataindtægtsmedarbejdere en national medianløn på kr30.100 i 2019, selvom de øverste 10% tjente mere som kr45.360. Du kan tilmelde dig disse websteder & arbejde deltid i 2-3 timer dagligt & gøre en anstændig indkomst. Bloggere kan tjene penge gennem en række forskellige metoder, herunder, men ikke begrænset til: I disse dage er rejsebureauer mere tilbøjelige til at arbejde hjemmefra end at have en butik, men det er en jobmulighed, der er åben for alle, der er begejstrede for rejser, organisering og planlægning, og som kan lide at arbejde med mennesker. Konkurrencedygtig løn og bonusser. Du skal muligvis håndtere indgående opkald eller foretage udgående opkald afhængigt af opgavens art. ”Så selvom du muligvis tjener kr1. Hvis du har brug for flere websteder som mTurk, skal du tjekke disse mTurk-alternativer.

Amazon MTurk - Korte opgaver

Vi driver forretning i næsten hvert land med hovedkvarter i 13 lande. Som med oversættelse kan transkription af mere specialiserede oplysninger være mere indbringende. For information, kontakt Grace i vores kundeserviceafdeling på 401-463-2568 eller e-mail på nåde. Hvis din skrivehastighed er god, kan du løse 1000 captchas på 1-2 timer.

TeleReach har en A + -rating hos Better Business Bureau. Sørg for, at du abonnerer på vores adresseliste, da jeg ofte får virksomheder, der når ud til mig om tilgængelige fjernstillinger, de har, og jeg deler dem kun med mine abonnenter. Du kan blive en deltidsblogger og tjene en stabil indkomst, men det tager tid at lære blogging. Clickworker ligner Amazon MTurk, idet du kan få betalt for at tage undersøgelser, udføre web-research, skrive tekst til reklamekampagner eller oversætte indhold til et andet sprog for at navngive flere indtjeningsmuligheder. Før du gør noget andet, skal du være sikker på at læse oplysningerne om, hvordan man undgår svindel. Du kan fokusere på at tilbyde tjenester til offentligheden (B2C), såsom vejledning, eller til andre virksomheder (B2B), såsom webdesign eller marketing. For vores mere kunstige læsere kan du sætte dine sykompetencer til at arbejde og lande et fjernt job som hjemmebaseret syerske. Domstolens journalister tjener penge per side, ikke per time.

BEMÆRK Vores begivenheder

De giver uddannelse, men kræver, at potentielle medarbejdere har rejst til fem eller flere lande. Hvis du ikke er begejstret for at stresse rundt på arbejdspladsen hver morgen, eller du leder efter deltidsarbejde uden for dit normale job, har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu at komme i gang med et af disse legitime arbejde hjemmefra arbejdspladser. Indtægterne kan være tunge med videoer, der bruger populær musik. Du er også ansvarlig for at screene ansøgeren og være en del af samtale- og forhandlingsprocessen. Dine kunder vil elske vores eksklusive, overkommelige Touchstone Crystal-smykker - kun tilbudt af uafhængige Touchstone Crystal Consultants. Online-virksomheder er afhængige af annoncer for at tiltrække flere kunder og sprede ord om deres produkter eller tjenester. Som teknisk forfatter er du ansvarlig for at skrive brugervejledninger og anden dokumentation. Markedsfør webstedsindlæg på Pinterest og andre sociale medieplatforme for at opbygge publikum og indkomst.

Mystery shopping er en del af den bredere markedsundersøgelsesindustri.

Afhængig af dit sted og dit erfaringsniveau kan du gøre meget mere. Nogle af linkene i dette indlæg er muligvis fra vores partnere. Foretag udgående opkald til medlemmer (mange af dem spansktalende) for at gennemføre opkald til sundhedsrisikovurdering og besvare eventuelle spørgsmål, som medlemmet/medlemmerne kan have, herunder oplysninger om fordele og støtteberettigelse, krav og fakturering, lægebehandlinger til primærpleje osv. For at skille sig ud fra mængden, når de markedsfører sig direkte til potentielle kunder, er freelance webdesignere nødt til at bevise mere end deres evne til at designe smukke websteder. Så er dette job en fremragende mulighed for dig. Som kvalifikation skal du bestå færdighedstesten for at få adgang til transkriptionstildelingen. Hvis du har en grad eller certificering på dette område, kan du tjene en behagelig løn årligt (angiveligt kr45.000 og derover). Til sidst kan du blive medejer i virksomheden.

Job På Steder I Nærheden

Det tager kun en håndfuld klienter at begynde at opbygge en fuldtidsindkomst. Papirkortversionen er muligvis ikke så populær i dag, men den virtuelle art er fortsat en favorit over hele verden. Når du lige er begyndt og ikke får så meget trafik, skal du naturligvis opkræve en højere pris og gøre mere praktisk rådgivning for at tjene det samme beløb fra lavere trafik. De mest højt betalte tilknyttede marketingfolk har enten en nicheblog (se ovenfor) eller bruger en presseside og e-mail-nyhedsbrevtragt-system til at fremme særlige tilknyttede links. Virksomheder betaler typisk kr10 til kr60 til online jurors. Symbria ansætter lejlighedsvis dataregistreringsadvokater for at indtaste receptinformation.

Vi interviewede Whitney, en tidligere lærer, der tjener kr2.000 + om måneden som tutor på en anden platform. Juridiske transkriptionister kan generelt opkræve mere, da det er et mere specialiseret felt. Eller du kan også arbejde hjemmefra som freelancer.

Jeg ansøger kun til de job, jeg VET, jeg kan klare mig godt, fordi det er vigtigt, at efter at projektet er gået, så jeg kan fortsætte med at få flere job.

Telekommunikation er steget i løbet af de sidste 10 plus år, og antallet af felter med muligheder for at arbejde hjemmefra udvides. Som tommelfingerregel skal satserne på korrekturlæsere/redaktører være mindst dobbelt så mange som webindholdsforfattere. Du kan finde deres virtuelle positioner ved at vælge "JA" under det virtuelle kontorfilter. Transkriptionseksperter betales kr5- kr25 pr. Lydtime. Når du udfører din jobsøgning, skal du kigge efter betegnelsen: Og ud over scoping er en af ​​de bedste måder at specialisere sig i dataregistrering ved at fokusere på medicinsk transkription.

(Jeg personligt tjente over kr50.000 til at leje min kælder i 2019.)