Seneste Handelspodcasts (2019)

De deler dog ikke blot deres egne oplevelser. Det er muligt. Hvis noget er ødelagt eller ser ud som en lille lækage, er jeg nødt til at ordne det med det samme, og jeg er også nødt til at ordne det selv. Dette er hvad der gør en podcast til en bedre mulighed end i sammenligning med en live radio, som i øvrigt ikke kan afskrives helt. Selvom du aldrig har hørt om det, er "Mad Money" en god lytte, hvis du lige er begyndt på din handelskarriere. Det lyder som et stort potentiale med showet. Kender du historien om Richard Donchian. De har også opbygget et stærkt samfund omkring deres podcast.

Hvis højttalerne har en klar og forståelig stemme, kan du justere afspilningshastigheden til 1. Eoption, dette refererer til den minimumskostnad, der opkræves, uanset hvor lidt du handler. Det er virkelig designet til at aktivere og styrke den splinternye dagshandler uden at overbelaste dig med unødvendig information. Dette er kun en linje efter slags 12-siders taler om posten. Vellykket investering, især i global makro, handler ikke altid om tallene.

  • De nye handler bruger reelle priser for at give lyttere et udgangspunkt for nye handler hver uge.
  • Jeg er bare virkelig god til at vælge, når tendenserne er rigtige og den rigtige indgang.
  • Hvorfor handle lave priser med høj pris eller andre instrumenter, hvad er potentialet?

Lær Aktiemarkedsinvestering Med Vores Serie Af Podcasts Designet Til At Lære Dig Kernekoncepter Og De Reelle Sandheder Ved Investering.

Følger denne podcast for at finde ud af endnu mere om amatørhandel! Han taler om ting som investering i måldato og om det er det rigtige skridt til pensionering, hvordan man investerer i kunst og andre fastlåste alternativer, bruger passiv indkomst til at opbygge formue, og hvordan man bryder ind i ejendomsinvesteringer gennem crowdfunding. Sådan bruges maskinlæring til handel med bitcoin og krypto. Så du kan tænke og backtest nogle af disse ideer om handelsstrategier til de markeder, du vælger. De hænger alle sammen meget om, hvordan de styrer deres handler.

Du har tre uger med uflaks, det er alt, hvad det er. Måske skulle jeg give det lidt mere ”Jeg mener, jeg har netop for nylig talt med en erhvervsdrivende i England om denne nøjagtige ting. Patrick inviterer gæster med en bred vifte af investeringsbaggrunde i områder som cryptocururrency, venture capital og aktier. Jeg tror, ​​han er en god erhvervsdrivende, fordi han holder sig til sine regler.

  • For at få opdateringer skal du bare abonnere på showet med din favoritafspiller til venstre.
  • Hvis du aldrig har lyttet til en podcast, er det temmelig let at gøre.
  • Indholdet af hver episode varierer meget, men for det meste fokuserer det på at give dig de mest overbevisende globale makrofortællinger.

Følg Os:

Hver uge er organisationen vært for en podcast, der diskuterer centrale spørgsmål som virkningerne af en handelskrig og Paris-klimaaftalen. Er Futures Market noget for dig? Med så store numre kan Marketplace tiltrække de store navne, hvilket forklarer, hvordan de fik den store Ray Dalio i studiet med programleder David Brancaccio for bare et par uger siden.

Selvom mange fagfolk er tilbageholdende med at give væk deres hemmeligheder, vil nogle erhvervsdrivende give detaljer om deres strategier eller i det mindste give dig nok detaljer til at danne grundlaget for en potentielt rentabel strategi, så dette alene gør dem værd at lytte til.

Topsektorer, der kan drage fordel af FM's boosterdosis

I dette show diskuterer Robert Kiyosaki, den kendte forfatter af bogen med samme navn, forskellige emner af interesse for de handlende: Du kan abonnere på disse eller bare starte med de ovenfor anførte for at hjælpe dig med at varme op til ideen om at lytte til en podcast. Er det vores naturlige intuition at kigge efter de forkerte ting? Finansiel rådgiver Joshua J. Smarte måder at tjene penge online, cracked betaler forfattere for artikler, og næsten enhver kan tilslutte sig platformen. 19. sådan bliver du rig ved hjælp af warren buffetts yndlingsindikatorer for aktiemarkeder. maj 2019 af BrauntonBoy fra Storbritannien Jeg har virkelig haft denne podcast. Her er nogle af grundene til, at du har brug for at lytte til det:

Du kan lytte til Better system trader enten via iTunes-butik, Stitcher eller Soundcloud eller blot besøge Better System Trader-webstedets podcast-afdeling for de seneste podcasts. Er bitcoin mining rentabel?, når den først var betragtet som en ukendt og ikke-bevist valuta, er cryptocurrency blevet mainstream-nyheder. Investorer, der ønsker at tilføje handel med optioner til deres værktøjskasse, vil nyde denne podcast. 39 Fantastiske [Fuldt undersøgt] Aktiemarkedsstatistikker, størrelse, vækst, investordemografi, bedste og værste år & gensidige fondsreturiteter.

Tøv ikke med at fortælle os om et ticker, vi bør vide om! Jeg søgte i podcast-universet og tog afstemninger af mine venner og kolleger og kom med det bedste af de investerende podcasts plus en "bonus" -podcast, som ikke er en investerende podcast pr. Siger, men giver investeringsideer til dem, der vil grave lidt dybere. Hvordan handler man med aktier online? hvor starter jeg?, hver position har en afholdelsesperiode og tekniske parametre, der favoriserer fortjeneste- og tabsmålsætninger, hvilket kræver din rettidige exit, når det nås. I løbet af den sidste slags 30 år er S&P 500 generelt i en retning. Day trading uk - begynderstrategier og tip, jeg bruger Bloomberg-appen til min Android-telefon såvel som iPad-versionen. Handlerne på dette show kan udføres for en begrænset mængde kapital, og spredte handler har begrænset risiko. Så hvis det betyder at trække gardinet tilbage på alt det, du ved (eller troede, at du vidste) om handel med optioner og aktiemarkedet, så vær det så.

Radikal Personlig økonomi

Jeg inkluderer min egen podcast, fordi jeg mener, at det er en af ​​de bedste til at give ugentlige værdier for lagerbeholdning og ETF-ideer. 8 til 1 eller noget lignende. Hvis du læser dette på din iPhone, kan du også klikke på linkene herunder! Følg handelsrejsen! Alle arbejder hårdt for at bringe en bred vifte af emner, og produktionskvaliteten er høj.

Besøg os online på www.

Spekulerer du, handler du Day Trade eller investerer du virkelig? Og den gode nyhed er, at det har betydet en boom i handel og finansiering af podcasts, der er blevet must-lytter til enhver erhvervsdrivende, der er værd at have deres salt, hvilket betyder, at du nu kan gøre den daglige pendling eller frokostpause til den mest uddannelsesmæssige del af din dag. Det kan du absolut! Tag mig med til investorens podcast! Jeg tror, ​​du vil nyde dem i deres informative formater. Disse mennesker lærer andre mennesker, hvordan de skal handle og måske faktisk ikke handle selv, hvilket betyder, at de måske prøver at diskret markedsføre deres produkter eller service i interviewet og generelt ikke vil give en masse handlingsfulde råd. Sørg for også at tjekke vores liste over de 20 bedste handelsfora!

Første timer 8. december 2019 af Lennysmum fra Storbritannien Tom og Owen stiller med store værter på hvad der er et vidende og informativt show. Uanset om du er en nyuddannet, der kun ved lidt om personlig økonomi, eller du prøver at bryde en grim kreditkortvaner, er disse podcasts bedst for dem, der ønsker at lære grundlæggende om personlig økonomi og finde motivation til at få deres pengehåndtering på rette spor. Han tror på at tjene penge hver dag og undgå svagheden i grådighed. Der er en lang række shows og emner, der kan interessere dig. Nedbrud, økonomisk kriminalitet, Ponzi-ordninger og virkelige uddannelsesbøger, vi har det hele. Dette er en podcast fra Council on Foreign Relations (CFR), som er en global tænketank med fokus på økonomiske og udenrigsrelaterede spørgsmål. C fra Storbritannien Etienne er en stjerne!

Giv Råd Til Noget Podcast

I har også en Youtube-kanal. Hvis du er interesseret i en grundig global liste over makrobøger, skal du huske at se vores oversigt over de bedste globale makrobøger her. Dag trading computer setup! tilbygget bygt! Den bedste måde at måle, hvis disse artikler er nyttige, er via feedback fra dig. Podcasten dækker værdiinvesteringsstrategier mere end aktiepluk. Noget lignende som et eksempel.

Her er nogle af de bedste penge podcasts at se i 2019 i henhold til min forskning, priser modtaget på konferencer som FinCon og Podcast Movement og iTunes anmeldelser.

Jeg er endnu ikke færdig med at lytte til al podcast, men hver eneste af dem, jeg har lyttet til, er blevet fyldt med små klodser af guld. Der er nogle podcasts, der leveres med et abonnementsgebyr, men de fem bedste gratis podcasts er uden tvivl en af ​​de bedste med hensyn til indhold og værdi, de leverer. InvestED er en ugentlig podcast, der er vært af Phil Town og hans datter, Danielle Town, som er en advokat. Først da flytter du til taktik. Hvorfor algoritmisk handel med cryptocurrencies er et godt alternativ til minedrift, især for en nykommer. Escamilla siger: ”Showet er en perfekt kombination af de mest kyndige gæster i branchen og smarte spørgsmål omkring dagens mest interessante problemer.