Sådan Tjener Du Penge Som En Hjemmeværende Mor For At øge Din Indkomst Og Have Flere Kontanter Til Rådighed

Hvis du kan lide at skrive og vil tjene penge hjemmefra, kan du tjene kr500 eller mere pr. Måned ved blot at skrive artikler online som freelancer. Men andre er i stort behov for en eller anden måde, alligevel at tjene penge hjemmefra, fordi de ønsker at være hjemme-hos-mødre i en kultur, hvor en indkomst ikke altid dækker alle familiens behov. Indeksfonde er en fantastisk mulighed. Disse fonde investerer i mange af de største 500 virksomheder i Amerika. Indtil nu har det været svært at finde virksomheder, der ansætter Aussies og Kiwier (fordi mange lande foretrækker amerikanske engelsktalende), men der er muligheder for ikke-amerikanere med den rigtige erfaring og kvalifikationer. Det var også vigtigt at virkelig kunne fortælle læsere om job, der er legitime - så dette er alle job, vi (M M-teamet) har erfaring med, dem, vi har lært om fra læsere i M M Facebook-samfundet , eller kend nogen med førstehåndserfaring. Hvis du overhovedet har noget at tilføje, vil jeg virkelig høre det.

Vi køber normalt enten en (velplejet, lavt kilometer) brugt bil eller den nye bil, som de forsøgte at slippe af med, fordi det er en manual i stedet for den automatiske. Hvorfor taler jeg om blogging for hvordan man kan tjene penge som ophold hjemme mor? Ikke alle tilbud er så gode, men de findes for dem, der er tålmodige. Mødre kan også tjene nemme penge på deres telefon med cashback-apps. Jeg tjener personligt omkring kr17.000 pr. Måned hos Amazon Associates, men det tog mig lang tid at opbygge et websted og få læsere. Dette var fantastisk, fordi det overhovedet ikke satte mig ud af min måde. Indsæt pengene månedligt, og rør ikke ved dem af nogen grund. Den eneste grund til, at jeg stoppede, var, at jeg på det tidspunkt ikke vidste, hvordan jeg bruger internettet til at markedsføre mig, og jeg var ikke meget ud af at gå ud personligt og tromme forretningsmand op.

At yde et meningsfuldt økonomisk bidrag til min familie er en befriende følelse - jeg får være der, når mine børn har brug for mig, uden at ofre min families økonomiske fremtid. Jeg tjener alt fra kr80 til kr150 om måneden fra fokusgrupper. Personligt anbefaler jeg indeksfonde til dette. Jeg forventer at vente mindst 10 måneder, før du tjener penge. Behøver du ikke at forlade huset, ikke behøver at have på dig makeup eller skifte ud af dine pyjamas? Det har været mit valg, fordi det lader mig være rundt for mine børn bare lidt mere. Tilmeld dig via UserTesting her.

Hvis du har færdigheder eller ideer til, hvordan man laver gavekurve, kan du tjene penge hjemmefra fra dette på siden.

Hvad med at oprette design til T-shirts?

Et meget almindeligt spørgsmål, som nye webstedsejere eller bloggere stiller, er, om ikke nok mennesker er interesseret i, hvad de vil skrive om. Du indstiller din sats pr. Gæst, vælger tid og datoer og angiver antallet af mennesker, du er klar til at invitere. Da min første baby blev født, arbejdede jeg på deltid på mit lokale hospital.

Aweber er en e-mail-tjeneste, der giver dig mulighed for at fange folks e-mail-adresser og derefter sende dem ud dine blogindlæg og følge op e-mail automatisk.

Bliv Betalt For At Teste Websteder

Nu med henblik på fuld oplysning er blogging ikke en hurtig-rig type indkomst. Jeg ville meget gerne høre andre afprøvede og sande måder, du har fundet for at tjene penge som et ophold derhjemme! Mine beregninger viser, at en forælder der bo-hjemme, der tjener kun kr300 om måneden, faktisk tjener svarende til kr50.000 til kr76.000. Swagbucks er et af de bedste websteder, der betaler mødre som dig for at se forskellige videoer, rangering fra sportsvideoer, verdensnyhedsvideoer osv. Det er den slags usandsynlig. Skrivning er en af ​​de mest fleksible ting, du kan gøre hjemmefra. Jeg havde nogle gennembrud med hensyn til budgettering, måltidsplanlægning og bygger på mine livsfærdigheder, så jeg regnede med at det ville være et godt afsæt at dele med andre, og hej, jeg kunne endda være i stand til at tjene nogle ekstra penge på blogging, mens jeg er ved det ! Deltag gratis nu og modtag kr5 kontant.

Du kan ikke give det væk! Virksomheder betaler top-dollar for at få brugere til at prøve deres produkter og tjenester gratis! Dine materialepriser er lave, undertiden endda gratis, og du laver bare ting som slibning, efterbehandling, stramning og/eller maling. Så hvis du har en bachelorgrad, kan du helt ansøge om VIPKIDS og begynde at tjene fuldtidsindkomst denne måned. Jeg brugte en ekstra kr80 om måneden til jobrelaterede brændstofudgifter. TOTALE BESPARINGER: Kreditkort gør det for let at sige JA, når du skal sige NEJ.

Så når vi først besluttede at "tage opholdet hjemme springet," var jeg nødt til at finde ud af nogle kreative måder at tjene penge på som et ophold hjemme mor. Vores børnesko holder IKKE længe i dette hus - de elsker at lege udenfor og løbe rundt, så at få en god handel er et must, når de kun varer et par måneder (for ikke at nævne, hvor hurtigt små fødder vokser!) Amazon har en super nem platform til at sælge e-bøger, hvis du nu ejer dit eget websted. Ja, med software som Canva, Photoshop og andre kan du designe grafik til bloggere og virksomheder og tjene penge på dem. Næsten enhver idé kan omdannes til en indkomst, og nogle kan være mere markante muligheder end andre.

(Dette kan have lidt at gøre med alle de ideer på Pinterest, der føles så umulige at give op.

Arkiv

Direkte salg giver dig mulighed for at arbejde nætter og weekender. Nogle mødre har bare brug for en ”stress” for at finansiere deres børns fritidsaktiviteter eller måske endda lidt sprøjtning for sig selv (som pedikyr eller ugentlige gitter). At tjene penge i mine PJ'er er min favorit. Har du lignende nye tøj, du ikke længere har på dig? Hvis du gerne vil tjene penge på siden, mens du stadig fokuserer på din tid derhjemme med dine børn, er her en smart måde at gøre det på. At se på en online investeringsregnemaskine som denne.

Men lodtrækningen er, at du kommer til at skrive og dele uanset hvad det er, du brænder for. Hvis du kan lide at finde en lejlighedskøb, er dette noget for dig. Selv når jeg foregiver, at omkostningerne ikke er noget problem, når jeg lover mig selv, at jeg på en eller anden måde tjener mindst det, jeg bruger, har jeg kæmpet for at finde pålidelig børnepasning. Jeg har oprettet et helt GRATIS 7-dages kursus, der leder dig gennem opsætningen af ​​grundlaget for en rentabel blog. At være SAHM betragtes som et privilegium, men for mange af os er det lidt af en Sophie valg. Brug et websted som ThredUp til at sælge dem. (Vores fulde afsløringspolitik keder sig virkelig, men du kan finde det her.) En anden ting, jeg elsker ved Mindswarm-undersøgelser, er, at undersøgelserne aldrig er længe som andre steder.

Del dine ideer! Der er nogle agenturer, der hjælper dig med at blive oprettet som rejsebureau, såsom: Du kan købe denne e-bog til kr9 for at få flere penge at spare tip.

Tips Til, Hvordan Man Tjener Penge Som En Hjemme-mor

At have et arbejdsområde hjælper med til at adskille arbejde fra resten af ​​din dag. Ved at vise annoncer på dine sider kan du tjene penge, hver gang nogen besøger din blog. ”Hey Ash, vil du gerne skrive en artikel virkelig hurtig, så vi kan bestille en pizza i aften?

Dette kan variere meget, afhængigt af om din ægtefælle har en sundhedsplan, du kan deltage i. Børn spiser gratis: Efter alle udgifter forbundet med at gå på arbejde, vil mange familier være meget tæt på at være i stand til at have mor til at blive hjemme. Blogging er et loooooong spil. Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Denne type websted klarer sig typisk godt fra at udvide en e-mail-liste og derefter markedsføre relaterede produkter til denne liste. Da jeg vendte tilbage til USA brugte jeg de næste fem år på at undervise indvandrerbørn engelsk.

Her er aftalen, selvom... at sælge ting online er ikke en langsigtet løsning (medmindre du har ubegrænsede mængder af ting). Hvis du tjener mere som kr1.000 eller kr2.000 om måneden ved at arbejde hjemmefra, kan du faktisk være mere på linje med en indkomst på kr100.000. At få et stick-shift vil spare dig for tusinder på et køb af biler, hvis du kan køre et (tro mig, det er lettere, end folk tror!) Jeg giver dig praktiske tip og tankesæt ændringer for at hjælpe dig med at erobre kaoset hjemme med børn! Virtuelle vejledere bruger FaceTime, Skype, Google Hangouts og andre teknologier. Lignende programmer findes i Danmark og Finland. Dette råd kan ofte virke virkelig ønsketvasket, men jeg ville ønske, at nogen havde hamret det ind til mig som en ung dreng.

Du Har Abonneret!

Du kan sælge stort set hvad som helst på Amazon i disse dage, og den bedste måde at opnå en god fortjeneste er at få noget til et lavt gebyr og derefter sælge det til meget mere. Tjene penge på samling af produkter - hjemmeforsamlingsarbejde, de betaler også $ 100. Bleer er en enorm udgift, så jeg pottet trænede vores børn tidligt! I bedste fald kastes SAHM en naturlig martyr, hengiven - nej, besat - med sin familie. Hvis du bliver valgt til en af ​​deres undersøgelser, er det eneste, du skal gøre, besvare spørgsmålene via video og uploade videoen til deres platform. Du ved, at du har et par skjult et eller andet sted. Start din egen sidevirksomhed gående hunde eller kæledyr sidder, mens ejerne er på arbejde eller på ferie.

Bliv hjemme Morside jobideer

Tjen penge ved at gøre enkle ting: Du kunne endda finde et gratis Mothers Morning Out-program - jeg var i et år siden, hvor vi bare alle havde vores børn i en lokal kirke (8-10 børn ad gangen). At arbejde hjemmefra giver dig mulighed for at have fleksible timer og tilbringe mere tid med dine børn. Dette er en hurtig og nem måde at tjene penge online. De nævnte, at deres prioritet naturligvis er deres familier, men at de ønsker (eller i mange tilfælde hårdt har brug for) at hjælpe økonomisk også.

Vil du ikke starte din egen blog?

Udvide Og Opbyg Din Karriere

Måske kan du vælge at flytte til et mere overkommeligt hjem. For eksempel er min improvphotog-20. Opdater dit CV og tjek online ekspertkatalogtjenester, og tilføj derefter dit CV der. At have flere børn i dagpleje tilføjer endnu mere. Det bedste ved disse ideer er, at du kan gøre dem uden at opgive for meget dyrebar tid med dine små. Der er en masse forskellige websteder, som du kan tilmelde dig, og mange af dem vil påtage sig folk, der ikke har haft nogen tidligere erfaring.

Kør et dagpleje hjemmefra

For varer, der er anført under kr60, får du betalt, så snart de er behandlet, og varer over kr60 sættes på forsendelsen og betales, når de er solgt. Det kan også få dig til at føle dig mere selvsikker og klar til at tage dagens arbejdsbyrde. Med godt over en million kunder er der masser af muligheder for at tjene penge. En nybegynderblogger kan nemt indbringe 5k med ordentlig træning. GRATIS dato aften:

Relaterede indlæg til at tjene penge blogging: Længe læsere her på R + H ved, at penge har været super stramme i de sidste par år, da vi har gennemgået hubs 'flyvetræning for at blive pilot. Der er også meget at lære om at tjene penge på din blog og markedsføre den. Selvom det måske lyder uortodoks at sige, at min mand betalte mig for at være en hjemme-hos-mor, er det grundlæggende i vores situation på ingen måde unik. Du styrer prisen og tilgængeligheden, og du bestemmer, hvem der lejer din bil. Magien ved at investere er, at du vil blive overrasket over, hvor lidt en måned du skal spare for at gøre en STOR forskel for dine familiers økonomiske fremtid. Af alt det derhjemme var morjob derude, blogging var absolut det for mig.

Held og lykke og hav det sjovt! Tænk på babysitting om natten eller om dagen. Jeg var ikke meget teknisk kyndig, men jeg ville gerne blogge et skud… og jeg havde også et par andre ideer at prøve. Du kan tage denne indkomstide til det næste niveau ved at starte din egen Shopify-butik. I stedet for at bruge på dit nuværende udgiftsniveau, hvis du kun tog et par timer om dagen for at lære at skære dine udgifter i halvdelen, har du brug for meget mindre penge for at betale disse regninger! Desuden er børns skoleplaner ikke altid i tråd med din arbejdsplan.

Grafisk Designer

Se på steder som FlexJobs eller faktisk. Det kan tage tid at opbygge trafik, men det er måske en af ​​de mest givende og produktive måder at tjene penge hjemmefra på lang sigt. Måske en forældre-blog?

Få den GRATIS penge-sparekalender! Dette er ikke en god mulighed for alle, men hvis du har lidt erfaring med grafisk design, er dette en hurtig og nem måde at komme i gang med at tjene penge. Ibotta gør det enkelt. Skriv bare gratis gæsteposter til andre folks blogs under forudsætning af at de lader dig bruge dine Amazon-links i artiklen. Du ved sandsynligvis allerede, at daglige lattes i den smarte kaffebar ikke er på din opgaveliste som en enkelt mor der er hjemme. Tjener du indkomst hjemmefra, og i bekræftende fald, hvordan fungerer det for dit budget? Alles individuelle økonomiske situation er forskellig, men jeg håber, at dette kig på budgettet for den gennemsnitlige amerikanske familie har givet dig et nyt perspektiv på, hvordan du har råd til at være et ophold derhjemme. Selvom balancen er hård, kan det at finde et ophold hjemme hos morjober og landing på den rigtige lette meget stress.

De Bedste Fleksible Job Til Mødre Hjemme:

Forældrenes udbrændthed, siger eksperter, er et resultat af en ubalance mellem krav og fordele og deler mange af de samme træk som professionel udbrændthed: Grundlæggende er en VA en, der håndterer sekretæropgaver online. Det, der gør Amazons FBA-program så fantastisk, er, at de sender produkterne til dine kunder og håndterer kundeservice! Hvordan finder du hjemme hos mig morjob?

Da vi kommer ind i en ny sæson og livsfase, har jeg overvejet, hvordan hver dollar tæller. Denne artikel blev oprindeligt offentliggjort på Care. Der er også fora og endda lokale Facebook-grupper, som du kan bruge til at sælge sådant tøj. Millennial blev millionær i 5 år efter disse . Dette er ikke problemer, vi kan løse som familie; det er problemer, der kræver systemiske svar. Hvis du lige begynder at være helt ny, skal du tage et år for at få din første lille koncert. Se, hvordan denne mor tjener kr6.000 om måneden fra affiliate marketing! Hvis du kan lide at designe, fotografere, dekorere, lave mad eller bare være mor, er chancerne for, at der er noget, du kan dele med andre. Læs også dette blogindlæg fra et par år siden, hvor jeg viste nøjagtigt, hvordan jeg tjente min indkomst.

Hvor promoverer du tilknyttede produkter?

Velkommen Hustlers

Lige nu giver iBotta nye brugere en tilmeldingsbonus på kr10 også. At høre dine tanker, når du ser på det live, kan give dem værdifuld indsigt, der kan føre til mere salg for dem. Nogle tjener en fuldtidsindkomst på Etsy-salget. Du vil blive overrasket over, hvor meget rod du faktisk har.

Den gode del ved at være freelance grafisk designer er, at du kan påtage dig så meget eller så lidt som du vil og skabe! (Hvis jeg nogensinde får bloggen lidt mere selvforsynende, og jeg finder mig selv med masser af fritid... Jeg tror, ​​jeg ville prøve dette bare for sjov.) En undersøgelse foretaget af ProBlogger viste, at deres månedlige indtjening fra deres læsere 28% tjente under kr10 om måneden, 25% tjente kr10- kr99 om måneden og 17% tjente kr100- kr499 om måneden. Du kan bruge Amazon FBA-appen til at scanne stregkoder med varer i dit hjem for at give dig en fornemmelse af, hvordan det fungerer, og gå derfra. At sælge dine egne produkter er mere arbejdskrævende end andre metoder, men mange bloggere synes, at det er en fantastisk måde at tjene penge på blogging. Online dag handel klasser, men hvis du vil have den fulde oplevelse, kan du opgradere for fuld adgang til de nyeste tip og tricks. Efter at vi havde gjort matematikken, indså vi det (hellig ko!) Indtast din e-mail nedenfor for at tilmelde dig:

Og det er det vigtige punkt her, start ved slutningen. Hvis du er interesseret i at starte en blog, skrev jeg en let trin-for-trin-tutorial om, hvordan du kommer i gang med blogging her. Der er masser af supermødre, der gør det! 5 år, at det helt sikkert er en lidenskab fra mig. Dage gik forbi, en slør af mødre og pligter. Der er så mange måder at bo hjemme hos dine børn holder penge i lommen!

Online-kursusskaber

Opret derefter din Shopify-butik med dine produkter og få sælge! Fortæl os det i kommentarerne: Hvor meget skal jeg investere? Det ville sandsynligvis have taget mig ca. 10 minutter at gøre.

Denne bog har dog åbnet mine øjne for de mange forskellige færdigheder, der efterspørges, og mulighederne der er for mødre at blive hjemme med deres børn - uden overdreven risiko. Shopify kører over 500.000 e-handelswebsteder over hele verden og giver en overkommelig måde at vokse et e-handelswebsted på. Du finder gode tilbud på produkter i mursten og mørtelbutikker eller hvor som helst og videresælger dem på Amazon til en højere pris. Du ville ikke have valgt det af en hjemmeværende mor, hvis du var villig til ikke at være sammen med din familie. Virksomheder såvel som enkeltpersoner (mig selv inkluderet) ser rutinemæssigt efter feedback på brugervenligheden af ​​deres websteder.

Du kan starte med at tilbyde at tage billeder på børnefester, venner og familie kaster. Hvis jeg går i butikken, køber jeg ting. Et domænenavn (gratis for det første år) og hosting:

Test Af Websteder

En af mine yndlingsoplevelser fra mine universitetsår var at blive frivillig ESL (engelsk som andresprog) lærer på både en lokal kirke og folkeskole. Hvad vil jeg sælge? De vil også sende dig gratis produkter til afprøvning. Før jeg fik min første baby, arbejdede jeg en regelmæssig 9-5. Undervisning online med VIPKID er som at være på et Skype-opkald med interaktive Powerpoint-præsentationer til lektionsplaner. Jeg var stadig temmelig sikker på, at jeg kunne finde ud af det. yahoo er nu en del af verizon media. Mødre, der ikke har meget tid på, hvor de kan sætte sig ned og hamre et stykke arbejde i timevis. Det viser sig, at arbejdende mødre bruger en hel del penge bare for privilegiet at gå på arbejde.

Det kan være vanskeligt at finde børnepasning i sommerferien. Disse muligheder giver dig mulighed for at tjene penge, mens dine børn er i skole, i søvn eller endda mens de er hjemme og vidt vågen! Hvis du elsker at finde gode tilbud og ikke kan få nok af godkendelsesgangene, er det muligvis noget for dig at sælge på Amazon! Vil du arbejde hjemmefra, men ved ikke, hvor du skal starte? Varer dine børn er vokset op - tøj, legetøj, bilsæder, bøger, listen er uendelig. Betalinger indsættes direkte på din Paypal-konto. Der er et kursus, der lærer dig, hvordan du gør det hurtigt også. Se på steder som faktisk eller FlexJobs.

Når du får en dejlig mængde mennesker, der læser dine artikler, giver det en dejlig indkomst. Alle disse cent fylder op. Ved specielle lejligheder løber min mand ud, når børnene sover og henter middag (kinesisk mad, nogen?) En af de ting, der hjælper mig med at styre det hele som et ophold hjemme, mor er at have en forudsigelig rutine for mine børn.

Arbejde Online

Smykker, forklæder, lys, babytepper. Hvis du gør et godt stykke arbejde, kunne de samme mennesker blive til betalende kunder. Hvor meget kan jeg tjene? Efter at min eks flyttede ud, steg jeg hurtigt min arbejdsbyrde. Din mand er bankmand?

Hvilke andre måder kan du tjene penge på som en hjemme-mor? Sundere babyer og mødre bruger ikke så meget på sundhedsydelser! Grundlæggende påtager du dig opgaver som e-mails, foretager opkald eller følger op på administrative job, men du kan arbejde hjemmefra og ofte kan du endda indstille din egen tidsplan! Hvis du har tålmodighed og evnen til at sidde i lange perioder og øje for detaljer, skal du overveje at transkribere. Nogle muligheder er: Kan du huske crass-salgskvinde, der vred dig til det punkt, at du straks forlod butikken uden at købe noget?

Andre virtuelle job inkluderer at tjene penge via websteder som Inbox Dollars & Swagbucks ved at tage undersøgelser og spille spil online. Eksklusiv pumpning betyder, at du føder din baby med modermælk ved at pumpe med en brystpumpe som Medela Pump In-stil (jeg anbefaler det stærkt). Du kan indtaste internet og undersøge de nyeste tendenser inden for design, dekorationer og forbedringer i landskabsarkitektur. Hvis du har et specifikt talent som fotografering, musik, gymnastik eller kunst, kan du også overveje at undervise lektioner fra dit hjem. Forex trading times, forex er et marked uden købsmarked, hvor valutaer handles under Forex trading sessioner. Det er derfor, mærker henvender sig til eksperter på sociale medier for at oprette og offentliggøre deres indlæg til dem. Jeg er her for at fortælle dig, at det ikke er så svært - du har bare brug for nogen til at pege dig i den rigtige retning. Tjen penge ved at flexere din kreativitet: Jeg forstår også, at det er et FULLT tidsjob!

Og det belønner dig godt!

Tutor

Det er en sådan god måde at tjene penge på, mens de er meget kreative! “Børn spiser gratis restauranter i DIN BY-HER”. Du sætter prisen!

Som en hjemme-hjemme-mor kan du tjene flere penge end masser af mennesker, der arbejder uden for hjemmet. Har du mulighed for fotografering? Hvis du overvejer at købe dagligvarer og spare penge, vil du henvise til dette indlæg, som jeg lavede tidligere: En stor fordel for dig er, at forskningsvirksomheder dør for at vide, hvad du synes, og de vil betale dig for at finde ud af det. Det kan være hårdt at komme i gang med freelanceskrivning. Bortset fra at se sej ud, finder jeg skjulte perler og sælger dem online. For at tjene penge som freelance skribent skriver du artikler, der typisk er mellem 800-3.000 ord, som blog- og webstedsejere betaler dig for.