Sådan tjener du penge online som teenager: Komplet guide

Men du vil sandsynligvis tjene flere penge på dit 9 til 5 job. bitcoin netværk, flere mennesker miner for bitcoins, og minedriften bliver sværere. Men du skal først opbygge troværdighed. Tjek disse indlæg for at lære mere at køre en rentabel Etsy-butik: Her er et par muligheder, du kan udforske: Skal være 13 for at deltage.

Hvis du er arbejdsløs, kan du bruge din hele dag med at streame på Twitch hjælpe dig med at opbygge et stort publikum hurtigt.

Dette gælder især indvandrernes børn. Blogging er en af ​​de ældste metoder til at tjene penge online. Sådan handles aktier gratis og begynder at tjene penge i dag, online mæglere TD Ameritrade og E * TRADE tilbyder begge virtuel handel til at øve køb og salg af aktier. Men ved at tage sig tid til at uddanne dig selv kan du foretage nogle sunde investeringer, der vil betale sig i det lange løb. Den bedste del ved at fokusere på indholdsmarkedsføring er, at hvis et tilknyttet program lukker ned, kan du skifte tilknyttet link til en konkurrent uden at have negativ indflydelse på din side-stressindkomst. Der er masser af blogging job boards, herunder ProBlogger. Tilmeld dig som udgiver på Awin-netværket, tjek deres tilbudsblog eller gennemse købmandsfortegnelserne for at finde noget, du tror, ​​dine venner ville være interesseret i, tag dit tilknyttede link og del det. Anmeldelser af webstedet rundt på nettet nævner, at timelønnen er forholdsvis lav for begyndere (under kr5 i timen).

Der er hundredvis af onlinehandlere som Amazon, Flipkart, eBay, Clickbank, CJ osv. Du kan muligvis finde den perfekte mulighed for at tjene penge rundt i dit kvarter ved at finde ud af, hvad andre har brug for online. Den gennemsnitlige YouTuber tjener kun kr15/måned. Hvordan handler man med aktier online? hvor starter jeg? Nogle bloggere tjener endda millioner af dollars om året, fordi der er så mange gode måder at tjene penge på en blog.

Her er nogle online job for teenagere, der involverer at være en virtuel assistent.

Online-job For 16-årige Og Opefter

I 2019 var der kun 24. De bedste billige eller gratis online dagskurs i 2019. Men vidste du, at du også kan vende domænenavne på samme måde? Så hvad kan du give dit publikum for at sikre dig, at de fortsat betaler for deres månedlige abonnement? Men måske ønsker du stadig at være relevant og hjælpe andre inden for dit felt. Det hjælper dig med at vælge aktier, der betaler fremragende udbytte. Tag fotos af produkter. Hvis du har en betydelig mængde besparelser og ønsker at hæve indsatsen, kan fast ejendom crowdfunding muligvis være den type investering, du har brug for. Lad ikke listen ovenfor overvælde dig, men i stedet spørge dig selv, hvad du ville synes om at gøre?

De fleste af disse ting er bare gode til ekstra penge online, men nogle penge er bestemt bedre end ingen penge!

Voks Og Sælg Din Egen Produktion

Find en rentabel niche: Det beløb, du tjener, kan være overalt fra et par cent til et par dollars pr. Undersøgelse, selvom du undertiden måske snubler over individuelle undersøgelser, der tilbyder mere. Dette gør det til en af ​​de bedste måder for teenagere at tjene penge online. De er det første og eneste belønningsside (som jeg kender til), der har et dedikeret afsnit kaldet “Betalingsmuren”, hvor medlemmerne lægger billeder af checks, de har modtaget fra CashCrate.

Opret Og Sælg Kunst

Har du følgende, der ville få mange D-liste-berømtheder til at misunde dig? Det er den nuværende store ting. Du kan tjene alt fra 10p til kr20 pr. Vare, og indtjeningen kan virkelig tilføjes, hvis du har en stor samling. Hvis du er nysgerrig efter, hvor meget websteder generelt vil sælge for, så brug lidt tid på at gennemse Empire Flipper-oversigterne. Tag for eksempel Kim Coles, skuespiller, komiker og game show vært bedst kendt for sin rolle som rollebesætningsmedlem på skissekomedien In Living Colour.

Skriv og sælg en e-bog (Amazon Self-Publishing)

For den yngre skare kan teenagere, så små som 13, tjene penge online med E-Poll Survey. Hvilken slags produkter? Kort sagt er, at Internettet har gjort det lettere end nogensinde før at tjene penge hjemmefra - uanset om du freelance, arbejder fra et firma eksternt, deltager i tilfældige pengeindtægtsmuligheder.

Hurtige penge online: Lever fremragende kundeservice

Hvordan tjener jeg penge til at skrive online? Dette er en fantastisk måde at lære dine teenagere om at spare og interessere på. Held og lykke med disse 12 måder for teenagere at tjene penge online, og lad dig gerne give en kommentar nedenfor om, hvordan dit job går. For flere tip kan du læse vores guide til at tjene penge på YouTube. Du skal tilmelde dig 10-15 undersøgelseswebsteder, hvis du vil tjene en stor indkomst på denne aktivitet.

Hver gang nogen bestiller en af ​​disse varer, får du en provision. Tro mig ikke? Mange steder har simpelthen et indsendelses- eller kontaktlink i sidefoden. Afhængig af dit websted kan dette være en temmelig lukrativ mulighed. Når du tilmelder dig Inspedium-tilknyttet program, bruger du de mange bannere, links og sporingskode, der er brugt, til at fremme Inspediums mange webhosteplaner.

Vil du tjene penge på at gøre det? Millions dollarselskaber som The Skimm er bygget på bagsiden af ​​et dagligt e-mail-nyhedsbrev. Selv hvis du allerede har erfaring eller freelance-klienter, kan disse netværk være en god måde at supplere din indkomst og holde arbejdet med at komme ind uden at bruge for meget tid på kolde opsøgende.

Klip Dit Kabel

JOANY arbejder for at matche folk til forsikringsplaner og hjælpe dem med at sammenligne deres forskellige forsikringsmuligheder. Nogle tilknyttede programmer betaler pr. Bly. Alene, der kan læres, har over 7 millioner registrerede studerende. Heldigvis lever vi i en tidsalder, hvor der er gode betalende job for teenagere overalt på internettet. InstaGC giver dig point til indløsning for belønning, når du handler online, ser videoer, søger på nettet eller afslutter undersøgelser. Få betalt for at besvare spørgsmål, i disse dage servicerer JustAnswer ethvert land i verden. Du vil kvalificere sig for nogle og ikke kvalificere sig til andre. Swagbucks er et fantastisk sted at tjene penge på at se videoer, spille spil, gennemføre undersøgelser og meget mere.

Afhængig af artiklenes kvalitet får man betalt. Ved du hvordan man spiller online spil på GSN? Start med vores studerendes jobsøgning, og kontroller derefter lokale rubrikannoncer og din universitets karriereservice for ledige stillinger. Mens der er solgt domæner for millioner af dollars, er et mere almindeligt prispoint flere hundrede til tusind dollars. Og med henvisning til dine venner og familie Du tjener point, der kan indløses til forskellige præmier, herunder gavekort og PayPal-betalinger.

Del Dit Telefonnummer

Effektivt er det designet til at være som en normal opsparingskonto. Bedste værktøjer og software til dagshandel, fortsætter jeg med mit TD Ameritrade-eksempel, koster mægleren $ 6. Dette er en fantastisk form for passiv indkomst, fordi du kan fortsætte med at tjene penge, når nogen køber dit design og produkter. Vi er kommet med 49! Du kan komme i gang uden et websted eller en online tilstedeværelse. Har du nogensinde tænkt på at få betalt for at være på Pinterest? Ved hjælp af Kindle-appen, der er tilgængelig på smartphones, iPads, laptops og Kindles, kan du indsamle nogle oplysninger om en top efter at have foretaget research og samle dem ordentligt og yderligere præsentere historien på en nem måde. Den næste ting, du skal tjekke, er at finde ud af, om det er en rentabel niche.

Dette betyder, at du er ansvarlig for at skrive, redigere, formatere, få et cover, uploade det til Amazon, skrive din bogbeskrivelse og markedsføre det. Hvad mere er, hvis udviklingsselskabet bag hjemmesiden fortsætter med at købe ejendommen, vil det give dig 1% af købsprisen - potentielt kr1.000s for et hus i hovedstaden. Mange mennesker har tjent deres penge på aktiemarkedet. Du har ikke brug for et kreditkort eller noget, bare din e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer. Fiverr betaler dig for at udføre alle slags freelance-arbejde. På nuværende tidspunkt forstår du, hvordan du kan tjene penge online.

Hvis et produkt er på et bord, skal du fjerne baggrunden for at gøre det hvidt. Du får også bonuspoint for at henvise dine venner. Det skyldes, at du er en naturlig pasform med det fælles klientel, der stort set er teenagere. Der er virkelig ingen mangel på unikke måder at tjene penge online. At tjene penge på dit websted via reklame er normalt forbeholdt, når dit websted modtager en stor mængde trafik. Det er almindeligt, at instruktører beder studerende om at kommentere på kurset gennem Disqus, eller at bede eleverne om at engagere sig med hinanden gennem forskellige trin på kurset.

Indskrive

Hvis du synes om at hjælpe andre, hvorfor så ikke tutorstuderende? Dit gebyr afhænger af, om jobbet er en OpenOrder, DirectOrder eller TeamOrder: Dette er en passiv indkomstskilde. Hvordan tjener jeg penge online lovligt og effektivt som teenager (under 18)? Hvis du kan lide at skrive, men ikke ønsker at gennemgå indsatsen for at lave din egen blog, hvorfor hvorfor ikke prøve dig på freelanceskrivning? Få en oversigt over dine eksisterende færdigheder, og se, hvordan du kan anvende dem til en af ​​mulighederne på listen ovenfor. Eller salgs-e-mails til sundheds- og fitnesswebsteder? Apps i dag kan hjælpe dig med at tjene en sideindkomst.

Det er gratis at deltage og liste over optrædener, og webstedet specificerer ikke nogen alderskrav. Alene i løbet af de sidste to år kom 90 procent af verdens data på markedet. Du ønsker at kommunikere i populære chats. Vi viser dig nedenfor nogle af de bedste måder at tjene penge online. Uanset om du vil have et lille sidevæg eller en fuldtids online-forretning, der tjener tusinder om måneden, vil denne artikel give dig nogle utrolige ideer, så du kan begynde at tjene penge online denne måned! Ingen af ​​siderne som swagbucks og kontantkasse er tilgængelige i mit land! Hvis du er interesseret, her er en liste over nogle af de bedste steder at finde et eksternt job i dag: Sælg på din uddannelse!

Sælger produkter: Du kan tjene endnu flere penge ved at opfordre dine venner til at tilmelde dig ved hjælp af dit henvisningslink og indtaste dit unikke link, når de tilmelder dig. Dette kan være en høj belønningssatsning, hvis du opretter en populær app til din niche. Du skal undersøge dig, før du tilmelder dig et kreditkort og sørge for, at de tilladte måder at tjene penge tilbage er gennemførlige for dig i din situation. Det kan være en god ide at teste dem ud på tryk først selv (få gratis fotoprint her). Du spekulerer måske på, hvad fangsten er, men der er ingen.

TestSpin

De tilbyder et Pays to Share-program, hvor du modtager 2% af salget fra de kuponer, du deler på deres platform. Du kan sælge via Facebook ved at oprette eller slutte dig til en gårdssalgsgruppe, eller bare ved at dele, hvad du har til rådighed med dine følgere/venner. Når du har kr100 på din konto, kan du trække din indtjening tilbage via PayPal. Webstedet sender kun ca. fire undersøgelser pr. Måned. Mange bloggere har et problem med sidebar-reklamer, fordi de virkelig ikke genererer meget indkomst. Sikker på, denne strategi kan fungere, men annoncer kan være irriterende for dit publikum, hvis de misbruges, og det er grunden til, at så mange mennesker bruger annonceblokerende værktøjer: Den nemmeste måde at tjene penge online er at tage dit nuværende job på dit 9 til 5 job og gøre det online i stedet.

Start Et Medlemssted

Kom i gang med Flexjobs. Køb f.eks. Forsigtigt brugt tøj i garagesalg og sparsommelige butikker, og sælg dem i forsendelsesbutikker. Børn, der tjener penge online, kan tjene på to måder. Hvis du er mere en langsigtet tænker, kan du overveje forretningsmuligheder i stedet for undersøgelser.

Gå Ind I Konkurrencer

Tjek ejeren af ​​denne store teen blog, kaldet Teensgotcents. YouTube-videoer I henhold til nylige statistikker ser vi nu flere videoer på YouTube end søgninger på Google. Først og fremmest, spørg dine forældre, før du gør dette. Du kan gøre det bedre end at sælge bogen online. Hver låntagerprofil inkluderer: Hvis du er en teenager, er dine forældre sandsynligvis dem, der foretager den slags indkøb til dig. Et firma betaler ikke for at indsende et job på dit websted, hvis du ikke sender nogen kvalificerede ansøgere deres vej. Du kan aktivere din YouTube-kanal på to måder:

Hvis virksomheden fortsætter med at købe ejendommen, modtager du 1% af købsprisen.

Du har også en sidste mulighed for at oprette sponsoreret indhold. Hvorfor ikke tjene lidt ekstra penge på din nedetid? Tilbage i 2019 oprettede jeg flere e-bøger på Amazon (tog alt undtagen en) og selvom det ikke gjorde mig rig, tjener jeg stadig nogle penge på det.

Et kursus skalerer den mængde arbejde, du vil lægge i det, hvilket betyder, at du kan generere passiv, deltid eller fuldtidsindkomst.

Etsy er en af ​​de største platforme til at sælge dit håndværk, fra unikke iPhone-etuier, til parenteser, ringe og mere. Arbejder i en restaurant - Jeg var opvaskemaskine på 2 forskellige restauranter i gymnasiet, og det var fantastisk, fordi jeg fik betalt en timeløn + tip. Dette er en fantastisk mulighed for teenagere at arbejde online ved hjælp af deres meninger. For det andet, hvis du tænker på det: Jeg har prøvet det og har modtaget flere betalinger fra dem, så jeg kan attestere, at det er legitimt. Binaryoptionautotrading anmeldelse 2019, du har brug for indikatorer og en skabelon, som du kan downloade i denne artikel. Du kan muligvis bede om at gøre et gæstepost på dit foretrukne websted. Det, jeg elsker ved Internettet, er manglen på aldersdiskriminering - uanset om du er en teenager (eller endda yngre) eller en, der længe er pensioneret, giver internettet mulighed for alle.

Få kontanter til iPhone (og andre) billeder - sælg fotos til magasiner og aviser

Hvis du nyder træbearbejdning, som at fremstille ting som legetøj eller møbler, kan du også sælge disse ting! Det er en indtægtsdeling i overskuddet, når et produkt eller en tjeneste sælges. Plus, jeg kan godt lide at oprette brugerdefineret grafik på Pinterest, der matcher “Pinterest-stil” snarere end blot at placere e-bog-omslaget som en pin. Du kan begynde at tjene penge med det samme, og meget af arbejdet er ikke ekstremt udfordrende. Der er flere andre komponenter, du skal undersøge, når du vælger din niche. Amazons Mechanical Turk er en markedsplads, der outsource virtuelle job.

Hvis du planlægger at lave podcasts i interviewsstil, skal du begynde at nå ud til dine gæster. Bare by på de job, der passer til din profil, og du er sikker på, at du kan gøre det godt. I dag vælger over 54 millioner amerikanere at forlade traditionelle karrierer og starte en freelance-forretning. Depop tager 10% provision fra hvert salg.

Gyldige

Der er mange måder, du kan skære ned på dine omkostninger for at sikre, at din fortjenstmargen er så høj som muligt. Så du kan være rundt om hjørnet med din juice eller limonadestativ, der kan hjælpe andre med at opfylde deres tørst ved at drikke din juice. Bitcoin-minedrift, forklaret, din vigtigste overvejelse, når du køber en enhed, skal være, hvor hurtigt du sandsynligvis ser et afkast på din oprindelige investering. Meget som med podcasting, en måde at tjene ekstra penge på blogs er ved at tillade annoncer på dit websted. Nogle af de mest populære online undersøgelsessider inkluderer: Kombiner de to og få endnu flere besparelser! Nogle mennesker udsættes for undersøgelsessteder, fordi de ser det lille beløb, du får fra dem. De, der ikke kender de rigtige måder, kan bestemt tage hjælp fra vores guide.

Undersøgelsessteder får bestemt en dårlig rap, men de er ikke alle svindel.

DoorDash er en madleveringstjeneste, der leder efter chauffører, der hjælper med at levere mad til brugerne. De fleste af disse websteder, som Nexus Notes og Stuvia, er gratis for dig at liste dine noter, men har en tendens til at gøre et overskud på din fortjeneste for at håndtere marketing osv., Så du ikke behøver at gå derude og promovere dine noter selv. Men du behøver ikke at bekymre dig, da 90% af de websteder, der er nævnt i denne artikel, accepterer teenagere under 18 år. Huffpost er nu en del af verizon media, du kan lære folk at skrive, gøre deres skatter, gennemføre nødvendige bilreparationer eller endda lære nye markeder som piloter. Betalingssatser er kr0. Du kan tjene en stabil indkomst ved at gå hunde fra flere kunder. 75 bedste arbejde hjemmearbejder ansættes nu, der betaler op til kr25 / t i 2019. Det er ikke, at det er særlig hårdt, det er bare, at de fleste mennesker glemmer at gøre det. Det bruges af over 30% af ALLE websteder (millioner).

Vær opmærksom på, at al handel indebærer risiko. Der er ingen aldersgrænse, selvom betingelserne siger, at du muligvis kræver samtykke fra forældre eller værge afhængigt af din lokale jurisdiktion. Du skal udfylde registreringsformularen og bestå alle screeningtest, f.eks. E-mail-verifikation og baggrundstjek. Se, hvordan dette barn tjener kr10.000 pr. MÅNED sælgende sneakers. Du kan også film dine kammerater på alle tidspunkter og sende den til You've Been Framed for at netto dig selv kr250 og et par sekunders berømmelse. Fibonacci levels stock screener, 0% er starten på retracement, mens 100% repræsenterer en fuldstændig vending af den oprindelige del af flytningen. Du kan også tjene penge hurtigt ved at investere i aktier.

Der er intet gebyr for at hæve dine penge fra RateSetter, medmindre du låser dig fast i en 1 eller 5 års højere fast rente, hvor det tidlige tilbagetrækningsgebyr er 0.