Kan Du Daytrade Crypto?

Trådretningslinjerne er som følger: 41 - Administrer dine handler på en måde, der giver dig ingen beklagelse, uanset hvad markedet gør. Faktisk er kryptokursken så høj på Reddit, at den officielle Reddit-app har opdateret dets navn til Reddit: Den første ting, du vil vide om Bitmex, er, at du handler med optioner, ikke egentlige Bitcoins eller alt-mønter.

I sidste ende, hvis du vil tjene penge med crypto, har du et par muligheder.

Ja, disse udlånte investeringer kan faktisk blomstre, men potentialet til at miste det hele er en forbløffende risiko, når man overvejer den ukendte fremtid på cryptocurrency-markedet. En del af din dagshandelsopsætning involverer valg af en handelskonto. Jeg sætter pris på det hele meget, de sidste par måneder har mentalt forsøgt. Denne strategi gælder for alle meddelelser, der har indflydelse på dem, der bruger altcoins i deres transaktioner.

Som et resultat er handel og forbrugeroptagelse for bitcoin stadig lav.

Sådan opretter du en konto på Binance

13 - Følg ikke blindt handelsalarmer fra nogen, især tilfældige mennesker på sociale medier eller chatrum. Bitcoin mining company køber et kritisk websted for at forbedre søgeresultaterne - techcrunch. Og det var det sidste, jeg tænkte over det lidt. Et buzzword, du vil høre meget på kryptområdet, er 'HODL'. Hvis du er seriøs omkring cryptocurrency-handel, anbefaler jeg kraftigt at finde en mastermind-gruppe, der passer til dit dygtighedsniveau og budget, så du kan forbedre din viden, udsætte dig selv for mindre risiko og få adgang til nyheder og tip, inden de rammer mainstream-markedet - det er her de rigtige penge skal gøres. Der er kryptohandlere derude, der sælger abonnementer til deres private grupper, hvor de handlende får signaler om køb og salg og diskuterer deres handler.

Mens brugen i daglige transaktioner ikke er forbudt, er bitcoin blevet legaliseret som en virtuel valuta i meget få lande. Husk, at denne værdi ikke inkluderer din guldkøbskraft - kun kontanter og lagre på din konto. Det kan simpelthen ikke ske i Bitmex. Og hvad folk frygter, angriber de. ”Um, det er skidt vanvittigt.

  • For at kontrollere, om du er begrænset til dagshandel eller ikke på en given dag, kan du besøge afsnittet Konto ---> Dagsfunktioner i din app.
  • Hvis du er nogen, der har brug for at få din mening valideret af alle omkring dig, er handel og investering ikke noget for dig.
  • Mindre altcoins kan være utroligt rentable på kort sigt, men de tilknyttede risici er meget højere.
  • Jeg opsatte en konto på en børs og begyndte at opbygge en indeksportefølje.

Her er gennemgangen om Robinhood

Jeg regner med, at der er en god chance for, at jeg sparker i deres røv. Hvis du vil starte dags handel uden noget minimum, er dette ikke muligheden for dig. “Ethtrader” har oplevet en vækst på 880% i abonnenter fra januar til august. Peter køber nogle Ripple (XRP), da han tror, ​​at prisen vil stige i de næste par minutter, da den netop er blevet annonceret i nyheden om, at en stor U. Overfør din Bitcoin til Binance. Bliv ikke likvideret. Hvis du kunne drage fordel af den vilde tur op og ned, hvorfor ville du ikke gøre det? Der er smart gearing og latterligt dum gearing.

Dette er den pris, som du køber, og indtast din position.

Ligesom verden er opdelt i grupper af mennesker, der bor i forskellige tidszoner, så er markederne også. Kom tilbage, når du ved, hvad du laver. Derfor er det vigtigt at starte med virkelig lave mængder. Ja, dette var krypto-til-kryptomarked (dvs. )

Hvis du ikke voksede op med slyngende futures på børserne i 80'erne, har du en ny chance for at leve drømmen om stor risiko og stor belønning. Han har en ret god forståelse af grundlæggende koncepter netop derfra. Jeg forventer ikke at have 1000% afkast på 7 dage. Jeg ville være sat. Jeg begyndte at spørge rundt for at se, om det levede op til hypen. Ved at bruge vores tjenester eller klikke på Jeg accepterer, accepterer du vores brug af cookies. Når deres handler går, får de en bailout og går væk fra det Scott-frit, mens du bare spiser dine tab i bitterhed.

Vægten: FaceBook ansætter to eksperter med overholdelse af cryptocurrency

Oprettelse af en exit-strategi med et stoptab og fortjenstmål er sikker, fornuftig og vellykket handel. De, der siger det modsatte, er normalt ansatte eller forretningsejere i investeringsselskaber eller sælger handelskurser, så åbenlyst vil de få dig til at tro, at det er let, og at du kan tjene en masse pengehandel. 46 - Den mentale side af handel er den sværeste at mestre, den mest undervurderede færdighed, og vil få dig til at tjene eller miste de største penge. Hvis du ignorerer det faktum, at jeg ikke vidste, hvad fanden jeg lavede, og jeg spillede på held, er hele oplevelsen ikke en jeg vil vende tilbage til. Bitmex har nogle af de mest avancerede stopmuligheder, fra stopgrænser, til bageste stop, og endda supereffektive brakettestop tilgængelige via deres API. Bitcoin har været igennem over et halvt dusin store bobler og steget i pris efter hver enkelt. Der er forskellige typer handelsmål, som normalt opdeles i kortvarig handel og langsigtet handel.

Som sådan dag handler jeg ikke af følgende livsstilsårsager: Ja, du har dagshandel, men med muligheder som swing-handel, traditionel investering og automatisering - hvordan ved du, hvilken du skal bruge? Da du handler med dag, bruger du en kortvarig strategi, når du fastlægger dit udgangspunkt. Og hvad folk frygter, angriber de. Husk, at livet er gråtoner, ikke sort/hvidt. Hvor længe vil jeg være i denne handel? Det betyder, at 99% af dine kontanter sidder på sidelinjen og gør intet. Dette er skønheden i Binance-møntudveksling.

Bitmex giver dig en likvidationspris, når du handler. I gennemsnit er interaktioner med de største kryptosubreddits steget med 930% i år ifølge en MarketWatch-analyse af data fra CrowdTangle. Administrer dine egne investeringer med høj risiko (som crypto trading) eller deltag ikke overhovedet. Når du har tjent masser af penge, skal du flytte nogle fra børsen (jeg anbefaler, at du holder dem på Trezor). Så nu er du klar til at handle, ikke? Nogle af de mere populære er Bittrex, Bitfinex, Kraken og Poloniex - men der er hundredvis af andre. Nu får du dem til en rabat, og du er allerede i fortjeneste, så snart du trykker på købsknappen.

Kom Godt I Gang

Cryptocurrency-diskussion, der ikke er relateret til handel, skal henvises til r/CryptoCurrency-generelle diskussionstråd, se her. Vent på, at markedet fortæller dig, når trenden er forbi. Statistik og sandsynlighed er så langt ude af din fordel, at du lige så godt kan få et forstørrelsesglas ud, tage dine penge ud og brænde dem op, som du plejede at brænde hærmænd tilbage om dagen. For mindre risikable handler skal du indstille et strammere stop-loss i nærheden af ​​dit indgangspunkt. Ved altid altid altid, hvornår handlen bevæger sig mod dig. Bred spredt pumpe og dump. Hvis du placerer din fjerde dags handel i det fem-dages vindue, markeres din konto til mønsterdagshandel i halvfems kalenderdage.

Du er nødt til at se markedet hele tiden for at være i stand til at ringe det rigtige, når du handler. Nogle handlede udelukkende med det. Faktisk vinder mange succesrige forhandlere 60% af handlerne - dette er et acceptabelt tal. Nogle af disse blev ikke opdaget af daghandlerne, så diagrammerne kan ikke fortælle dig alt. Dagshandel er ikke for alle. Dette er en subreddit, der er afsat til langvarig og kortvarig handel med Litecoins. Og du kan erstatte alt dette med et kort Python-script?

Mex henter deres prisoplysninger fra lige store dele Bitstamp og GDAX, skønt de har trukket fra Poloniex i fortiden. Også når markederne lukkede, ville jeg stresse med de handler, jeg havde. For at få et maksimalt afkast på din investering skal du tilmelde dig festen snarere end senere, da omkostningerne ved indrejse næsten hver dag stiger. Jeg er forfatter, ingeniør og seriel iværksætter. Det ser ud til, at flere og flere investeringer i cryptocurrency fortsat vil blive drevet fra Kina, så handel på en kinesisk baseret børs har nogle fordele. Disse hjælper dig med at udføre flere handler hurtigere og i betydeligt antal, som du kunne administrere manuelt. Tiden er for dyrebar til at blive tilsluttet markederne 24/7 og bekymre sig om prisbevægelser. Indrømmet, jeg handler kun med lidt under 300 dollars værdi af bitcoin, men hvis jeg handlede med meget mere, ser det ud til, at jeg ville klare mig ret godt.

De stoppede med at gøre Poloniex, fordi smarte hvalhandlere kunne nedbryde prisen på Polo og knuse en masse længe på Bitmex, kun for at skure alle de små fisk op til købkælderpriser.

Du Har Abonneret!

De fleste cryptocurrency-udvekslinger tillader ikke, at du indbetaler ved hjælp af et betalingskort/kreditkort eller bankkonto, men nogle gør det dog. Har undersøgt det i flere måneder. Efter min mening er det meget sandsynligt, at dette faktisk sker på Bitfinex. Og ud fra dette skrev jeg min originale strategi. Mæglerlisten har mere detaljerede oplysninger om kontooptioner, såsom kontanter til dagshandel og marginkonti. På det højeste vil vi kun risikere kr1.000 for denne handel. Indskud åbnes 19. juni kl. 3: Det er en forbløffende rentesats, især sammenlignet med de øvrige topkvalitetsopsparingskonti.

Der er en række metoder til beregning af dit prisudgangspunkt, og vi vil kort berøre de vigtigste: Ved udgangen af ​​december 2019, på et tidspunkt, hvor cryptocurrency-branchen oplevede en betydelig kapitalindsprøjtning, der resulterede i, at Bitcoin nåede sit høje niveau på 20.000 , hævder den studerende, at hans portefølje var værd godt over kr800.000. I spektakulær vækst er kryptos tiltrækkende mange nye investorer. Du kan lægge dine penge i en fond, der netto dig en langsom og stabil 3% til 5% om året, bare knap slå inflationen.

Hej alle, planlægger at handle en dags handel. Jeg gik igennem alle forskellige følelsesmæssige belastninger. 11 - Du kan ikke kontrollere markedet.

Sådan bruges Robinhood-appen

Baseret på et procentuelt grundlag er dette målet for et systems evne til at generere overskud i stedet for tab. Vil vi få info i min nye handelssatsning. Et halvt procentstykke kan ske på få sekunder. Generelt i dagshandel ønsker du at sigte mellem 1. Cookies hjælper os med at levere vores tjenester.

Dollarer og endda metaller som guld og sølv. Overvej at søge muligheder for at øve og mestre ved hjælp af lingo. Selvfølgelig vil de ende med at ødelægge meget af det sjove. Ligesom Forex handles alle cryptocurrencies i valutapar. Hvis alt dette lyder lidt meget, skal du ikke bekymre dig. Ifølge nyhedsrapporter kan brugere af webstedet ikke længere bruge bitcoin til at opgradere til Reddit Gold, en funktion, der gør det muligt for dem at blokere annoncer og fremhæve deres kommentarer.

De kan f.eks. Fremhæve s & p-dages handelssignaler, såsom volatilitet, som kan hjælpe dig med at forudsige fremtidige prisbevægelser. Faktum er, at næsten enhver person eller virksomhed i verden ville elske at drage fordel af den slags skattelettelser og lovlige smuthuller, som de rigeste af de rige bruger hver dag. Lad os lade som om du har kr100.000 i samlede kontanter at risikere. Faktum er, at næsten enhver person eller virksomhed i verden ville elske at drage fordel af den slags skattelettelser og lovlige smuthuller, som de rigeste af de rige bruger hver dag. Ellers ville alle bare købe alt for en krone. Med kryptomarkedet stadig på bananrepublikens udviklingsstadium er det ingen hemmelighed, at det er supervolatile. Når du dypper tæerne i vandet, er de sikreste mønter til handel den øverste efter markedsværdi. Lær handelslingo og ordforråd, og du vil låse op for en hel række handelshemmeligheder.

Sådan handler du med Binance

Bitcoins udstedes og administreres uden nogen som helst central myndighed: EDIT 2 (11/2/2019): Du kan derefter bruge din egen konto til at invitere venner og familie og selv tjene en lille provision.

Nummer én: Valg og futures, Oh My

Hvis en erhvervsdrivende satte en stop-loss ordre på kun 2–3%, kunne det have været udfyldt næsten øjeblikkeligt - forlade dem ude af markedet for det næste enorme spring. Identificerer flag, kanaler og andre vejledende mønstre, genetiske og neurale applikationer - Fortjeneste fra neurale netværk og genetiske algoritmer for bedre at forudsige fremtidige prisbevægelser. Sammenfattende giver det dig mulighed for at beslutte, hvor meget tab du kan tage, før handelen automatisk stopper. Og selvfølgelig er der memes og gifs nu og da! Nå, næsten det hele. Hvis du går glip af en, skal du ikke bekymre dig - der er ALTID en anden handel.

Jeg vil gerne svare dig med en artikel, som jeg skrev om Medium i går, som understreger, at du aldrig, aldrig har tillid til folk over internettet, især når det kommer til penge. Jeg kunne ikke forstå det. Forex trading: en begynderguide, tilsvarende bruges ordrer til optagelse af overskud til at låse dit overskud ind, når en handel spiller godt ud og rammer en bestemt pris. Årsagen til dette er volatilitet. Det meste, som jeg har set, har ikke været meget informativt fra et helt nyt handelsmæssigt synspunkt, skønt de er titlede som om de var.

Men inden vi bliver for dybe, er vi nødt til at starte med nogle dårlige nyheder.

Top 3 mæglere i Storbritannien

Hvis du bruger dette link, scorer vi begge kr10 gratis Bitcoin, når du tilmelder dig. Det bruger min tid til det, jeg vil. Den mægler, du vælger, er en vigtig investeringsbeslutning. Det er, hvor mange aktier, der er tilgængelige for handel. Bliv ikke likvideret. Det er meget let at tjene gale penge, når markedet er i opsving, mindre når cryptocurrency kommer ind på et bjørnemarked.

Konklusion til Binance Exchange Review

Marginkonto - Denne type konto giver dig mulighed for at låne penge fra din mægler. Jeg begyndte at spørge rundt for at se, om det levede op til hypen. Gennemgang af software til automatiseret handel med software, når alt kommer til alt er de indsamlede data undertiden upålidelige og inkonsekvente. 1 belønning-til-risiko-forhold. Din marginstyrke er baseret på det faste månedlige gebyr, du betaler før & efter åbningstider:

Det eneste, du kan kontrollere, er dine poster, handelsstørrelse og udgange. Det betyder, at du kan sælge og endnu vigtigere sælge kort. De er IKKE på udkig efter dine bedste interesser eller prøver at hjælpe dig med at tjene penge.

Så simpelt er det. Der er ingen minimumskapitalkrav, ingen revisioner og virksomheder der betaler nul indkomstskat. For at bestemme din exit-strategi skal du stille dig selv to spørgsmål:

Bitcoin Kontant Pris Forudsigelse

Du kan miste mange penge. Bedste forex automated trading robots, følgende er en omfattende liste over automatiserede mæglere i Forex trading. De præsenterer et godt udgangspunkt for indgangsniveau eller håbefulde erhvervsdrivende med fuldtidsjob. Du kommer ikke til at sprænge på din bærbare computer hvert par timer imellem martini ved poolen; dette er en besættelse, der kræver konstant opmærksomhed. Nå før du gør det, synes jeg, du skal læse min guide først!

Du er nødt til at have en abacus i dit hoved, fordi du hurtigt kan miste meget mere med den primære strategi, jeg lagde derude. Følg den gyldne regel og vær fremragende over for hinanden. Handel med dage med lavt volumen på markedet kan medføre betydelig glidning. Det overtog mit liv, og det var stressende.

Sådan tjener du Bitcoins hurtigt - Du kan tjene gratis Bitcoins med det samme!

Uanset om det var bankrollhåndtering (dybest set hvordan man administrerer dine penge), selvdisciplin eller nysgerrighed, udvidede de virkelig mit perspektiv og skærpede mine evner. Indeksfonde ofte forekommer i finansiel rådgivning i disse dage, men er langsomme økonomiske biler, der gør dem uegnede til daglig handler. Men det dukkede op igen og igen. Adgang til den legendariske Coin Sheets Discord, hvor du finder: Hovedideen er, at man ved dagshandel ser efter muligheder for at få et hurtigt overskud. Først beregner vi deltaet mellem den aktuelle pris og det aktuelle stop.

Det har dog ikke afsløret brugsstatistikker for bitcoin-betalinger på sit websted.

Sådan handler du cryptocurrency: En ordliste over vilkår

Barrierer for indrejse er nu næsten nul, så uanset om du er en tyr eller en bjørn, er det nu tiden. Det er svært nok til at styre din risiko, når du bare køber og sælger i det vilde vest for krypto. Vi ser der højere tal der, fordi gennemsnittet af alle gearinger, der bruges, er 10x eller. Du behøver ikke vente i 3 dage for at lukke en position, før du kan åbne en ny. Jeg kan ikke have et deltidsjob, fordi mine klasser har vanvittige timer, og jeg er træt af, afhængig af min familie.

Hvad er alt hvad du undrer dig over? Du skal næsten gå ind i nogle Alts. Her er nogle af deres vigtigste indsigt.

Som man kan forestille sig, antydede hans Reddit-kolleger, at den erhvervsdrivende konsulterede en kvalificeret skatteagent, der kan hjælpe med sagen. Bitcoin: boom eller buste?, jeg må holde mig ajour med massemediets kryptoprojektioner og skildringer, så jeg bedre kan forholde mig til familie og venner, der endnu ikke er investeret i crypto. At erkende, at frygt er en naturlig reaktion, giver dig mulighed for at bevare fokus og reagere rationelt. 18 - Angiv ikke daglige mål for overskudsmål - sæt langsigtede resultatmål. Brug hver gang du kan indstille en købsgrænse, der er lavere end markedsprisen, og din salgsgrænse skal være højere. Der er en grund til, at jeg ikke deler den ændrede formel med dig. Hold dig kølig, rolig, samlet og start små, og risikér aldrig mere end 2% af din konto på en enkelt handel. Dette starter med at forklare nøjagtigt, hvad dagshandel er, efterfulgt af de ting, du skal overveje. Af de 50 åbne positioner, jeg har, er kun ni i det røde, og 6 af dem er Tier 4-punts, hvor min eksponering er lav.

Daglig diskussion - 5. oktober 2019 (GMT + 0)

Du skal bygge din egen bot med sin egen logik. Risikostyring er tusind gange vigtigere end din handelsstrategi. Indlæg om monero og ethereum tog i mellemtiden henholdsvis 20 minutter og 27 minutter, før diskussionen startede. Han byggede sin første digital marketingstart da han var teenager og arbejdede med flere Fortune 500-virksomheder sammen med mindre firmaer. Sjældent er du langtidsinvesteringer. Anmeldelser af Binance er gennem taget, da det er let at bruge og vigtigst af alt - SIKKER!

Gå ikke glip af toget, Bull-marked her vi kommer !!! ????

5 millioner dollars. For ikke at nævne, at jeg er nødt til at kigge over diagrammerne "for hånd" for at holde trit med de aktuelle priser, og Binance/Kraken/Bitstamp har ikke slæbende stoptab. Det betyder, at det mest du nogensinde kan tabe, er alle de mønter, du lægger på en enkelt handel. Robinhood er blevet en dominerende kraft i investeringsbranchen - der tilbyder gratis provision til sine brugere, muligheden for at handle optioner og endda kryptovaluta, og nu har den endda kontrol- og opsparingskonti med et højt udbytte! Jeg er en mellemhandler med en passion for cryptocurrency. 17 - Forandr ikke en lille tabende handel til en massiv tabende investering. Gearing kan være din ven eller din værste fjende.

Jeg gik længe om natten og vågnede om morgenen for at se mine penge gå op og op, men en nat styrtede prisen ned, og jeg fik kaldet margin. 44 - Nogle markedsforhold er gode til at skubbe gassen på ethvert handelsopsætning, du kan finde, hvor andre markedsforhold kræver, at du smækker på bremserne og træder helt væk fra markederne. Endnu værre er det faktisk en illusion. Internet small business-modeller, du vil emulere succesrige konti, men oprette stadig dit eget unikke indhold. Forex er det største handelsmarked i verden og også det mest anvendte af nye erhvervsdrivende.

En lille ø i Det Indiske Ocean

Dagens børser har konstrueret al risiko ud af markederne, og de har taget al fortjenesten med det. Ligesom mange andre var min første kontakt med crypto ikke afgørende, og jeg var nødt til at vente til Ethereums ICO for gradvist at vende tilbage til crypto. Den samme ting gælder ETH eller enhver mønt, du finder passende. Hvad er likvidation? I min artikel Crypto Trading Bible Three: Vær klar til at høre "hodlerne får lambo til månen" vittigheder her!

Timing

At blive likvideret betyder, at en erhvervsdrivende mistede alle de penge, de satte i en enkelt handel. Hvad jeg fandt fascinerede mig uendeligt. Interaktionsgraden på litecoin subreddit er steget med 1.652% år til dato. Problemet med dagshandel, du arbejder imod ting, der er ude af kontrol: Hvad betyder det? Du læser den og hører først inden nogen anden! Nu er spørgsmålet i dit sind, hvorfor skulle jeg nogensinde have lyst til at blive likvideret?

Sammenlignet med fiat-valuta er mængden af ​​kryptoforhandlere intet, og det betyder, hvordan mønten ses, dramatisk kan ændre dens værdi. Spotprisen er kr7000 og Mex-prisen er kr7212. CMC Markets er en London-baseret og LSE-noteret mægler. Jeg forstår, at short selling er rentabel, men er der nogen handlende, der følger denne rute, der noterer sig værdig fortjeneste i denne periode? I ovenstående afsnit diskuterede jeg kort, hvilken dag trading cryptocurrency faktisk er, og nogle af crypto trading strategier folk bruger. 49 - Stol ikke på nogen, der handler for dig. Overvej dette:

Vær tålmodig og vent på de bedste teaterstykker. På et tidspunkt vil jeg skrive om rejsen fra afslappet investor til en tilfældig kryptohandler på fuld tid, men det var omkring denne gang, jeg begyndte at betragte kryptohandel som mit job. Dette kan omfatte aktier og aktier som Apple, valutaer som U. 26 legitime måder at tjene penge på, dette er en effektiv måde at tjene penge på, når du har trafikken til din blog. For mange mindre tab tilføjes over tid. Jeg sagde 2 handler om dagen, hvilket grundlæggende betyder bare vente til 1-2% vækst sker og sælges. Lidt om mig:

10X DIN BITCOIN MED DENNE SVINGHANDEL ???? | XRP OG ETH LANG | BITCOIN PÅ 100K i 7 måneder? ????

Markedet er skandaløst ustabilt, og det betyder to ting: Der er utallige dags handelsstrategier og et væld af oplysninger derude, så det lønner sig at gøre din research (bogstaveligt talt). Meninger i cryptocurrency er som røvhul, alle har en. Ligegyldigt hvad, du vil holde øje med forskellen mellem priserne, fordi det tager stor tid i hvor mange penge du tjener.

Når du først har fået bedre forståelse af, hvordan markederne fungerer, er det næste trin at gøre den rigtige ting.

Opdateringer om Vitalik Buterins seneste opholdssted og det, han er involveret i, vises også fra tid til anden. Fordi de mangler uddannelse, erfaring, indsigt og ikke har nogen risikostyringssystemer. Med kryptomarkedet stadig på bananrepublikens udviklingsstadium er det ingen hemmelighed, at det er supervolatile. Medmindre du allerede er rig og kan investere millioner, giver traditionelle investeringer afkast for lidt til at gøre meget af en forskel på daglig basis. Bitcoin indsendt for 4 måneder siden af ​​freebitties redditor for 1 uge. Det betyder, at du aldrig bliver udtippet, bare fordi du bungled datoen. Derefter købte den studerende en række alt-mønter, som han siger steget i værdi med mere end 10x.

Så jeg investerede for nylig i kryptoter som en langsigtet investering, men indså snart, at der også er massivt potentiale for dagshandel. Så kom med mig, så tager jeg dig ned ad kaninhullet i skatteparadiser off shore og megakryptokvaler, der skaber bølger langt ude på havet, der smadrer de laveste handlende. Du kan købe en eller lave en. Hvis du ønsker at købe Bitcoin, kan du gøre det her. Udfyld dine oplysninger. Du ville ikke sætte din bedstemor ned på hendes første spil Texas Hold'em og forvente, at hun skulle rydde op, ville du? Betydningen af ​​alle disse spørgsmål og meget mere forklares detaljeret på tværs af de omfattende sider på dette websted. Nogle gange, med alt-mønter, er Mex-prisen så ude af vejen med spotprisen, at du ikke kan håbe at få en fortjeneste på en enkelt handel, så det ikke engang er værd at indtaste, selvom du har et stærkt signal om at gå længe eller kort.

Jeg har planlagt en konsultation med en skatteadvokat, der er specialiseret i cryptocurrency og alternative investeringer.