Et Arbejde Hjemmefra-argument, Som Din Chef Ikke Kan Afvise

En pilot er en lavrisiko-måde at se, at denne form for arrangement er mulig. Jeg har ikke nogen virkelig overbevisende grunde til at behøve at arbejde hjemmefra, jeg nyder bare roen og komforten ved at komme i mit hus. Vi giver besked, hvis vi bliver opmærksomme på ethvert sikkerhedsbrud, der kan påvirke følsomme personlige oplysninger, der vedrører dig, som vi har gemt på vores systemer. Vær forsigtig, fordi du vil undgå unødvendige sårede følelser og udgifter, der kan være resultatet af en dårlig beslutning. Placér ikke uden bevis. ”Men faktisk antyder forskning det modsatte: Eller måske planlægger du at foreslå telekommunikation fem dage om ugen for at give dig vrede plads til at forhandle færre dage - bare i tilfælde af, at din manager afviser et fuldtidsarbejde på heltid fra hjemmet. For at overbevise din chef til at lade dig arbejde eksternt, skal du opbygge en business-sag på samme måde, som du ville, hvis du bad dem købe et softwareabonnement eller ansætte nogen til at blive medlem af teamet.

 • Fjernarbejde er ensomt, især hvis du ikke har andre strukturerede, samfundsbaserede aktiviteter i dit liv.
 • Hvis ikke, skal du sørge for, at din chef er inkluderet i meddelelserne om udførelse af opgaven, så de kan se, at du krøllede ting ud hjemmefra - selv mens du er "syg".
 • Langt fra at være en barriere for kommunikation, kan fjernarbejde faktisk skabe bedre kommunikationslinjer med mere forsætlige systemer og værktøjer på plads til regelmæssigt at tjekke ind og sikre, at tingene er på rette spor.
 • Normalt kan du få en fornemmelse af, om et firma er åben for aftaler om fjernarbejde ved at lave noget research i forvejen.
 • Medarbejdere kan udvide arbejdstiden til support eller kundeservice ved at rekruttere en ekstern arbejdsstyrke over hele verden.
 • Vi beder dig kun om de oplysninger om din ven, vi har brug for, for at gøre det, du anmoder om.
 • Du bliver nødt til at lave tid til arbejde og indstille en tidsplan, hvis du planlægger at have succes med at arbejde hjemmefra.

Lad dit arbejde tale for sig selv. Hvorfor skal du gider at gøre en indsats for at ændre dette arrangement, hvis det kun er en person til gavn? Til din beskyttelse kan vi kræve, at du autentificerer din identitet, før vi giver dig oplysninger. Bonnier vil kun dele dine følsomme personlige oplysninger med eksterne virksomheder eller enkeltpersoner under nogen af ​​følgende begrænsede omstændigheder: Er du god til dit job? For visse kampagner er det kun dem, der giver os den anmodede personligt identificerende information, som kan bestille produkter, programmer og tjenester eller på anden måde deltage i kampagnens aktiviteter og tilbud. Vis, hvad der er der for virksomheden.

 • Saml tidligere medarbejderevalueringer, der havde positive kommentarer relateret til kritiske telekommunikationsegenskaber, såsom initiativ, evne til at arbejde uden tilsyn og kommunikationsevner.
 • Du kan være den første!
 • Der er få ting, der er værre som manager end dine underordnede, der får dig til at se dårligt ud.
 • For at beskytte dit privatliv og sikkerhed tager vi rimelige skridt til at hjælpe med at bekræfte din identitet, inden vi giver adgang eller foretager rettelser.
 • Mange undersøgelser har vist, at telekommunikation forbedrer teamkommunikation, øger produktiviteten og øger moral.
 • Telekommunikation fungerer ikke hver gang du prøver det.
 • Udover det fysiske rum, skal du også overveje din tidsplan og hvilket tidspunkt på dagen du arbejder bedst.

Sørg For, At Medarbejderen Har De Rette Kvaliteter

Selvom det er godt at være ærlig og indrømme, at du virkelig er tiltrukket af en position, fordi det er hjemmefra, skal du også sørge for, at du har andre grunde til, at du vil have jobbet. Muligheden for at arbejde hjemmefra kan ikke kun føre til mere produktive, sunde og loyale medarbejdere, men det kan også hjælpe virksomheden med at spare en masse penge. Bare rolig, hvis ingen nogensinde har etableret en fleksibel arbejdsplan eller ekstern arbejdsaftale hos virksomheden. Som medarbejder ønsker du at vise virksomheden, at du overvejer måder at producere mere arbejde for dem. Dette er nøglen til, at hun ikke føler, at hun mister mere kontrol, end hun måske allerede har lyst til. Der er desuden den åbenlyse faktor, at ikke alle job er velegnede til fjernarbejde. Du kan sænke omkostningerne ved at lade dig arbejde eksternt.

Plus, det er ikke en dårlig pendler! Reducer omkostningerne ved fjernarbejde i din boss 'sind ved at få hver af disse indvendinger i begyndelsen af ​​artiklen til at virke fjollet i sammenhæng med dig som medarbejder. At arbejde eksternt 100% af tiden fra starten vil ikke ske, men en prøve på en dag om ugen i en måned eller et kvarter er bestemt muligt. I dette tilfælde skal du gøre det svært at udskifte dig. Du tror, ​​du har brug for ren beslutsomhed og grus for at vågne op og komme til kontoret i tide, så lad mig fortælle dig, at den selvstyring og disciplin, der kræves for at gøre arbejde hjemmefra, er meget større. Dette får fordel fra hvert kvartal, og du får støtte fra dit hold. Tag en ægte interesse i virksomheden og dens succes - lær om din virksomheds historie og hvad den faktisk gør. Hvis han fortæller dig, at som du har mistanke om, at han er bekymret for, at okay ved det for dig betyder, at han også bliver nødt til at okay det for din juniorkollega, kunne du sige, ”Jeg tror, ​​vi kunne forklare, at jeg tjente det gennem anciennitet og hun ville forstå det.

 • I 2019 rapporterede Bureau of Labor Statistics, at 23 procent af de beskæftigede udførte noget af eller hele deres arbejde hjemmefra.
 • Det er ikke verdens ende.
 • Telekommunikation er en fantastisk måde at skære ned på stress på.
 • Trættende, jeg ved, men det vil være det værd.
 • Så indledningsvis er det vigtigt at indse, at du ikke kan kræve telecommuting-privilegier.
 • Beskriv dit hjemmekontor, så din chef danner visioner om et roligt, organiseret område, der fremmer produktiviteten, snarere end en bærbar computer på et overfyldt spisebord.
 • Næsten enhver virksomhed, uanset branche, har muligheder for at drage fordel af telekommunikation, så undgå fristelsen til hurtigt at afvise ideen.

Adobe Fresco er en ny iPad-app til folk, der ikke kan tegne

At forberede sig til en ny fjernarbejder er naturligvis dit ansvar. Læs videre - det kan få dig til at føle dig taknemmelig for dit kontor, eller være det skub, du har brug for, for at begynde at anvende til fjernkontrollen til dine drømme. Kontorer er forfærdelige for de fleste ikke-ledende medarbejdere at få gjort arbejde. Sådan gør du det. Google bøger, men inden jeg læste Cramer's bog, vidste jeg ikke noget om Sandy Cutler hos Eaton, et strømstyringsfirma eller Debra Cafaro hos Ventas, der ejer seniorboliger og andre sundhedsydelser. Evnen til at tilfredsstille og fastholde dit personale kan over tid reducere rekrutterings- og træningsudgifter og tilføje yderligere til din bundlinje.

Dette er måske fjerde på listen, men på nogle måder er det virkelig det vigtigste emne.

Du vil være den person, der uventet dukker op til et rutinemøde, når du arbejder hjemmefra - bare fordi du troede, det var vigtigt. Hvis det ikke er almindeligt at arbejde hjemmefra hos din virksomhed, kan du også medtage oplysninger i dit brev om, hvordan du kan nås i arbejdstiden (telefon, e-mail, Slack osv.) Da din vejleder support og godkendelse vil være nøglen til at få din anmodning imødekommet, har du et ben op, hvis du er en etableret medarbejder, som din vejleder stoler på og værdsætter. I de fleste tilfælde vælger enkeltpersoner det, da det betragtes som langt bedre, sundere og gladere livsstil.

Din chef bliver nødt til at gøre ekstra arbejde for at overvåge dig og dit arbejde.

Nødder-og-bolte: Sådan landes fjernarbejde

At kortlægge en prøveperiode, siger Reynolds, kan være godt, hvis du ved, at din chef vil være tøvende med at forpligte sig til en fuldtidsplan fra hjemmet. Lav en liste over alle dine jobopgaver. I din prøveperiode skal du være proaktiv med hensyn til at få feedback fra kolleger og overordnede. Men ved, at du kan få dit arbejde udført, du er disciplineret, din chef stoler på dig, og du er svært at udskifte. Hvis en person har problemer med at få tingene gjort på kontoret og ofte efterlader teammedlemmer i mørke, vil du måske nægte deres anmodning om telekommunikation.

Har du et back-up-tilbud, hvis dit første forslag afvises? Ikke bare overhold deadlines og opgavelister, bevis for din chef, at du kan slå og overskride dem ved at være i et distraktionsfrit arbejdsmiljø med mere tid på dine hænder. Sørg for at opretholde denne respekt og fortsat med at gøre dig selv uvurderlig for virksomheden.

Dokumenter Alt

Men der er endelige ledetråde til, hvornår det er et godt tidspunkt at have ”arbejde hjemmefra-samtalen”, og når det ikke er det - det tager bare en smule at kigge rundt for at finde ud af, hvad disse ledetråde er. ”Overvej, hvad der vil bekymre din manager, og tænk derefter på måder at undgå disse bekymringer. Når du overvejer muligheden for telekommunikation, skal du evaluere forholdene i din virksomhed såvel som rollen og positionen for den person, der fremsætter anmodningen. ”Selvom det er effektivt at indramme dit argument med hensyn til fordelene for din virksomhed, er det også værd at fremhæve de personlige gevinster ved at arbejde hjemmefra, at det faktum, at du bliver mindre stresset og derfor gladere i dit job, siger Bloom, siger Bloom. Du gør det ikke op.

Følgende trin hjælper med at overtale selv de mest skeptiske over for ledere til at lade dig arbejde eksternt: At spare penge for virksomheden er altid et overbevisende argument. Vær den person, der gør opfølgningen hurtigt. Når det er tid til at gøre din anmodning om at arbejde eksternt, kender din chef ikke kun din værdi som medarbejder, men du har også et velprøvet system til vurdering af din præstation. Som at droppe deres barn på college for første gang, udvider de dig meget mere frihed end du nogensinde har gjort. Når du har angivet, hvordan en mere fleksibel tilgang til gavn for din arbejdsgiver, kan du også forklare, hvorfor du ønsker denne fleksibilitet, og hvorfor den er så vigtig for dig. Forklar din chef, "Her er hvad jeg tænker, her er grunden, og her er hvad organisationen får. "

Taylor er præsident og administrerende direktør for Society for Human Resource Management, verdens største HR-professionelle samfund.

Foretagelse Af Arbejdsændringer Under Forældreorlov

Telekommunikation reducerer behovet for større kontorlokaler og ressourcer (i. )Nedbryd dine daglige opgaver og ansvar, og forklar tydeligt, hvordan hver enkelt kan udføres eksternt. Brug ovenstående tip til at lære, hvordan du håndterer din medarbejders anmodning om at arbejde eksternt og derefter nyde de udfordringer og fordele, som den nye beskæftigelsesmodel bringer. Valgmulighederne spænder fra lejlighedsvis telekommunikation efter behov helt op til en fuldtidsplan for arbejde-fra-hjemmet. Fjernarbejde fungerer bedre med nogle job end andre. Husk, værdi er subjektiv.

Derfor bør du ikke forvente, at alle dine personlige oplysninger vil blive fjernet fuldstændigt fra vores databaser som svar på dine anmodninger. Andre fordele er øget produktivitet og mindre orlov. Hvordan vil du bekæmpe hjemmets "distraktioner"?

Basecamp Har Testet Dette Med Stor Succes.

Prøv at temme jitters ved at tilbyde en ekstern arbejdsperiode. Fjernarbejdscentre tilbyder også nogle af de sociale fordele ved et traditionelt kontor, herunder et støttende samfund af mennesker, der deler lignende ansættelsesvilkår. Er der noget papirarbejde, jeg kan hjælpe min chef med at involvere min placeringskontakt? Når du får dine medarbejdere væk fra vejen under den daglige pendling, bygger du øjeblikkeligt miljøvenlige legitimationsoplysninger, der kan give dit brand et markedsføringsløft. Vent lidt, og indsend derefter din anmodning igen.

Hvis du foretager din research på disse ting, viser det også din chef, at du har tænkt igennem alt omhyggeligt. Hvad vil effekten have på din produktivitet og output? Medarbejdere, der arbejder eksternt, er 24% gladere end dem, der ikke gør det.

Er det ikke noget meningsløst at sidde fast på arbejdet hele dagen, når du kan arbejde hvor som helst? Han kan gå forbi og se dig gøre noget. Ting som dit produktivitetsniveau, IT-sikkerhed og hvordan du kommunikerer med folk på kontoret. Planlæg, hvad du vil sige, og øv dig på at levere denne meddelelse med tillid. Ved at vælge dage mellem mandag og fredag ​​giver du hende den ro i sindet, at du vil være der på hver side af din arbejdsdag fra hjemmet for at hente brikkerne, hvis det skulle gå galt. Hvordan din manager og team kender dit output. Her er fangsten.

Giv Tid Til At Slukke Derhjemme

Der er masser af kendte virksomheder, der allerede har omfavnet begrebet fjernarbejde. Hvis du ikke spørger, er svaret altid nej. For eksempel skal en medarbejder, der arbejder i en forsendelsesafdeling, være i stand til at håndtere fysiske produkter, placere produkterne i kasser og flytte kasserne til bestemte områder i et lager eller indlæse kasserne direkte på en lastbil.

Gør livet let for dem. Ledere skal også have den rette mentalitet for at gøre telekommunikation vellykket. Husk bare, at store ændringer tager tid, og ofte skyldes modstanden mod en idé ikke, fordi nogen er uenig med dig; det er bare for nyt og ubehageligt, og de har brug for tid til at tygge på det, inden de kan overveje det objektivt. Sæt dig selv i din boss's sko: Undgå en forhastet beslutning. Indrømmet, der er nogle brancher, hvor arbejde hjemmefra ikke er praktisk. Du har også brug for et godt svar til dette, hvis du beder din nuværende arbejdsgiver om tilladelse til at arbejde hjemmefra. ”Ved, hvem du er.

Ting som en daglig opgaveliste, som du kan krydse af ved, kontrollere med din IT-afdeling, at du kan arbejde sikkert og stadig få adgang til krævede netværk hjemmefra og bruge kommunikationsværktøjer som Skype og Google Hangout samt god gammel telefon og e-mail.

Tjek ind med din HR-afdeling

Hvis du ikke kan nås med det samme med et spørgsmål, eller der er et presserende møde, som du går glip af, vil din chef ikke være glad og bebrejde ulejligheden ved telekommunikationens upraktiske forhold. Disse andre websteds informationspraksis kan være anderledes end vores. Tænk over, hvad deres indvendinger kan være, og giver overbevisende grunde til, at disse potentielle problemer ikke udgør hindringer for dit arbejde. Hvis din anmodning afvises, skal du være konstruktiv.

At tillade dine medarbejdere at arbejde eksternt kan øge deres produktivitet med 10 - 20 procent. Eller de ringer tilbage og ikke efterlader en telefonsvarer med fremtidig tilgængelighed osv. Udsigten til at arbejde eksternt har gribet mange jobsøgende, hvilket får nogle arbejdsgivere til at implementere telekommunikation og andre fleksible arbejdspolitikker som rekrutteringsværktøjer. Den bedste måde at få en chef til at sige "ja" til telekommunikation er at vise, hvad der er der for virksomheden. Bonnier fungerer som en "datacontroller" med henblik på EU's almindelige databeskyttelsesforordning. ”På den måde får du dit svar og viser samtidig interesse for, hvordan virksomheden opererer. En taktfuld måde at sætte pengespørgsmålene på kan være: ”Hvad er virksomhedens største indtægtsstrømme?

Følgende Trin-for-trin-guide Giver Hjælp Til, Hvordan Man Beder Om At Arbejde Eksternt:

Vi har alle hørt det. Du får mindre færdighed: I henhold til en nylig undersøgelse foretaget af WorldatWork og FlexJobs tilbyder 80 procent af nutidens virksomheder fleksible arbejdsarrangementer for deres ansatte, herunder muligheden for lejlighedsvis telearbejde. De 10 bedste job, der arbejder hjemmefra, de kan dog være en anstændig måde at foretage nogle ekstra lommeændringer på, mens du surfer på kanaler om natten. Hvis de spørger dig, hvorfor du gerne vil arbejde hjemmefra, og du kun taler om dig selv og hvad du vil, så svarer du virkelig ikke dette spørgsmål på den rigtige måde.

At gå ind på kontoret to eller tre dage om ugen hjælper med at holde telekommunikationers følelse forbundet med kolleger og spændt på deres arbejde. Der er mange måder at bevæge sig mod dit mål om at arbejde hjemmefra, hvis du er villig til at tale med arbejdsgiveren, forstå deres synspunkt og bruge logiske forretningsgrunde så meget som muligt. Leder efter et job? Hvis du ikke gør det, skal du anmode om et møde. Find ud af, om dit job kan udføres hjemme på fuld tid.

At Skære Pendlingen Forbedrer Alles Bundlinje

Når din chef og resten af ​​dit team er kommet i vane med at arbejde eksternt og negle den bedste praksis for at arbejde produktivt blandt et distribueret team, vil det være lettere at gøre din sag. Overvåg ydeevne og tilfredshedsniveauer i prøveperioden, og annullér arrangementet, hvis enten du eller fjernarbejderen underpresterer at føle sig utilpas. Du er mere kendt end nogensinde med dine evner, evner og jobansvar.

Du har uden tvivl fremført et overbevisende argument, men din chef har brug for tid til at behandle og forstå dens fordele og ulemper. Basecamp har testet dette med stor succes. Hvordan ville arbejde eksternt hjælpe dig med at udføre dit job bedre? Han ville også stille sig til rådighed for særlige møder i hovedkvarteret, selv med kort varsel.

Læg Som Om Du Er På En Jobsamtale.

Det understreger også det faktum, at du er sikker på din evne til at udføre et stellar job, endda eksternt. Så han udtænkte en plan. Tænk på ansvar og projekter, der kræver mere ro og ro, end du i øjeblikket får, mens du arbejder på kontoret. Hvis hans svar er negativt, skal du ikke forstyrre, arbejde hårdt og lad det glide i nogen tid, så du kan hoppe tilbage med en ny spilplan. En af de sværeste dele ved at arbejde eksternt er den større tvetydighed i virtuel kommunikation end ansigt til ansigt. 18 legit-hjemmearbejder uden start-gebyr • deltidspenge®, takket være vores innovative tilgang til direkte salg og en talentfuld salgsstyrke vokser vores virksomhed. Et voksende forskningsrum antyder, at arbejde hjemmefra øger produktiviteten, effektiviteten og engagementet. Nedenfor finder du detaljerne i min foreslåede tidsplan, som sikrer, at jeg vil opfylde eller overskride alt mit arbejdsansvar med dette arrangement.

”Foreslået fjernarbejdsplan. Du kan f.eks. Sige, ”Jeg læste en interessant artikel i HBR, der viser, hvordan det at give de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra forbedrer resultaterne. Eller, hvis ledelse betragter telekommunikation som for meget besvær, mind dem om samarbejdsværktøjer såsom chatplatforme og sky-dokumenter, som personalet allerede bruger. (3) Hvordan får arbejdsgiveren eller dine kolleger forbindelse med dig, hvis det er nødvendigt? Også hjemmebaserede medarbejdere mister muligvis obligationerne, som de udviklede med kolleger i løbet af deres periode på virksomhedskontoret. Sørg for, at du forbliver så (eller mere) tilgængelig, end du var på kontoret. Så hvad du vil gøre er at sætte dig selv i din boss 'sko og komme med en liste over bekymringer, du tror, ​​de vil have.

Du har oprettet et forslag for at imponere ham med din opfindsomhed. Men hvis du nogensinde har drømt om at skylle dine pendlerboliger og arbejde til det gode, er du ikke alene. Gør hvad du siger, du vil gøre. Mark foreslog en pilot, der involverede ham, der arbejdede hjemmefra hver tirsdag. Din virksomhed har særlige behov, der gør den unik, så du skal nøje overveje, om du kan drage fordel af fjernarbejdere.

Medarbejdere, der tænker på at arbejde hjemmefra, skal overveje alle de faktorer, der følger med at arbejde eksternt.

Sådan Slås Den Rigtige Tone I Alle Dine E-mails, Tekster Og Sociale Indlæg

Ifølge undersøgelsen var telekommunikatorer langt mere produktive end deres kontormedlemmer. Det gjorde jeg - og her er de tip, jeg lærte for at forbedre dine odds for, at du og din chef kan komme til et gensidigt fordelagtigt arrangement. At lande fjernarbejde handler mindre om at sammensætte et forslag om "det er hvad jeg ville gøre" og lave en "tonehøjde" og mere om at sikre dig, at din chef ikke har nogen grund til at sige nej. Byg din sag.

Bliv intim med det. Bitcoin-minedrift står over for kina-forbud, hvilket har betydelig indflydelse på prisen. En VoIP-telefoniprogram til placering og besvarelse af telefonopkald. Alle vores job er fuldstændigt fjerntliggende og er hos virksomheder, der spænder fra start-ups til husholdningsnavne. Ifølge PWC tæller over halvdelen af ​​små virksomheder medarbejdere, men det er kun 26% af de store virksomheder. Denne oprindelige skriftlige anmodning kan muligvis følges af en formel ansøgning, formularer og dokumentation som krævet af din arbejdsgiver.

Sådanne grunde til at anmode om telekommunikationsprivilegier kan forsikre dig om, at de simpelthen har brug for hjælp for at forblive loyale over for dig, mens du navigerer i livet. Når du har fået oplysninger om din virksomheds forhold til eksternt arbejde, skal du udarbejde et forslag, der gør det muligt, hvorfor en fleksibel tidsplan vil være god for dit arbejde, dit team og din chef. Du kan komme i kontakt med Jill @jillphlps.

Kreativitet

Manglende evne til at nå dig hurtigt i arbejdstiden. Forpligt dig til at overholde fristerne, men forlæng ikke dig selv. Der kan være behov for mange kompromiser og justeringer undervejs. ”Påpege måske værdien af ​​at reducere deres omkostninger til dyre kontorlokaler ved at have et fjernbetjeningssystem på plads. Måske kan du tele-igangsætte to dage om ugen til at starte med eller prøve en fuldtidsordning i et bestemt antal uger.

Overvej din arbejdsgivers perspektiv, og adresser det.

Download Hvidbogen Og Se, Hvordan Du Kan Oprette En Integreret, Engagerende Medarbejderoplevelse Ved Hjælp Af Menneskeanalyse!

For bedre at beskytte dit privatliv leverer vi denne meddelelse, der forklarer vores privatlivspraksis og de valg, du kan træffe om den måde, dine oplysninger indsamles og bruges af Bonnier. Et par dage om ugen? Vær forberedt på at vise mindst tre måder, hvor telekommunikation vil gøre dig til en bedre medarbejder og et bedre aktiv for virksomheden. Om forfatteren:

Chancerne er, at du får meget mere gjort uden kontorets distraktioner, men du vil ikke antage, at du vil være dobbelt produktiv, indtil du har haft en chance for at se, hvordan du arbejder. Eksempelvis viser det sig, at fjernarbejdere er mere engagerede i deres arbejde, ifølge Harvard Business Review. Hun bruger sin fritid på at prøve nye opskrifter eller læse skandinaviske kriminalromaner. Det er steget fra kun 30 procent det foregående årti og fire gange mere end de 9 procent af arbejdstagerne, der sagde, at de ville telekommunikere tilbage i 1995. Supply-chain management, for eksempel, involverer overvågning af produktionsprocessen, der inkluderer fremstilling af produkter, forsendelse og distribution. Mange virksomheder med fjernarbejdspolitikker tilskynder stadig ikke medarbejderne til at drage fordel af en fleksibel arbejdsplan. Brug ikke denne e-mail-adresse til at sende spørgsmål om dit abonnement. Bedste forex broker platforme i usa til handel i 2019. Vi bruger ikke dine følsomme personlige oplysninger til andre formål end dem, der er beskrevet i denne politik, medmindre vi har opnået dit samtykke.

De har angiveligt en periode på 6-8 uger hvert år, hvor medarbejderne får lov til at arbejde hjemmefra på et innovativt projekt.

Hvad mange ikke er klar over, er, at det første sted at tjekke for en arbejdsplads-position er deres nuværende job. Vil du arbejde eksternt på fuld tid? Kunne du blokere din tidsplan en dag om ugen for dybt arbejde? Har du brug for en stationær computer eller en bærbar computer? Nogle mennesker har ikke den selvdisciplin, der kræves for at være en fjernarbejder.