Det 3-Deep Betting System til college fodbold

Før 2019 blev Big 12 opdelt i to afdelinger, geografisk, efter nord og syd. Det samme væddemålssystem, der understøtter indsatsen på underdogen Kansas State Wildcats, gælder også for underdog Cavaliers i denne matchup. Mens CFP siger, at hver konference har en mulighed, er der fem konferencer med en faktisk chance: Eksperter kan godt lide at holde disse ting tæt på vesten, fordi uddannelse af væddemål publikum er aldrig et smart træk. Vi har angivet disse nedenfor. Jeg har brug for penge nu: få gratis kontanter hurtigt online i dag via paypal eller apps. En af de mest almindelige rookie-fejl, der ofte gøres, når man starter i college fodboldspil, er at antage, at alle sportsbøger fungerer nøjagtigt på samme måde, og at fokusering på en konto vil betyde en større chance for succes. Men NFL er ikke den eneste liga, der får sådan opmærksomhed fra spillerne. Det, der gør Sports Analytics Simulator unik, er, at den ikke er afhængig af dataindgange (statistikker) fra tidligere sæsoner, men på kontinuerlige opdateringer fra spil til spil.

Hvis den sportsbog, du satser på, er fyldt med skarpe, vil den linje ikke vare længe. Prøv at afgøre, om du led af almindelige rekreative "lækager" i din tilgang. Af dem indbetalte 55. Dette er uden tvivl Alabamas hårdeste kamp på skemaet. Her er et kig på nøgletallene for at satse collegetotal. Andre matchups: Offentlige spillere stort på sporten stærkt og i betydelige mængder.

Tag en dyb indånding.

Naturligvis var fokuset i dette spil offensivt. Det betyder, at du vil se flere fejl og omsætninger i college-fodbold. De lavere niveauer spil i college fodbold er nogle gode områder at se efter værdi. Vi ser et forårspil, gennemgår gamle skålspiloptagelser og overbeviser os selv om, at dette er USCs år. De 10 bedste måder at tjene seks figur penge hjemmefra i 2019. Det samlede antal præsenteres ofte med et ens oddsforslag om at tage Over eller Under. Ideen her er at absorbere den overskydende mængde indsats, de forudsiger, vil blive placeret på det populære valg. Hvis du er heldig nok til at identificere en shootout - sommetider er det sværere end du tror - skal du ikke bekymre dig om, hvor mange point der scores, eller, for den sags skyld, hvilket hold der favoriseres. Den mest almindelige futures, der er sat, er, hvem der vinder det nationale mesterskabsspil.

 • Endvidere vil tilstrømningen af ​​offentlig væddemål og skarpe penge påvirke den linje, der tilbydes.
 • Denne type indsats kan være en fordel for sportsvæddemanden, da det kan tage bookies op til 24 timer at justere odds for at afspejle skaden eller benching.
 • Når man ser på handicapspil, er det værd at din tid til at undersøge og bestemme et holds mangler.

Pas På Statistisk Prøvestørrelse

Disse skoler kan i gennemsnit være 10 meter pr. Bære, der kører bolden mod disse cupcakes og flyver op på den nationale placering med hensyn til lovovertrædelse. Vores mission ved Gambling. Det er en god chance, at mange af dem vil satse med en online sportsbook eller sportsbetting-app. Vejfavoritter i college fodbold er en rød zone. Tallene lyver ikke. Det hele bruger det samme. Vores team af væddemålsexperter har samlet deres viden til en sammenhængende guide til din læseglæde.

Odds udtrykkes som enten et positivt eller negativt trecifret tal som vi brugte i eksempelet på væddemål med møntkastet. De rangerer tiende med at score forsvar (11 point pr. Kamp), femte i samlede forsvar (228 yards pr. Kamp), tredje på yards pr. Kamp (3. )College-fodboldspilsystemer til december Bowl-spil starter med underhunde, der får et touchdown eller mere.

Denne præstation var god for andenpladsen i Conference USA East-divisionen. Ikke desto mindre sjældenheden af ​​hold i den ekstreme øvre ende af distributionen - kombineret med den ublu overfrekvens på 69. Offentligheden vil sandsynligvis hamre favoritten, især hvis de er et stort navn, højt profil. Jeg elsker en god fremtid lige så meget som den næste spiller, men jeg vil ikke vente i seks måneder på en lønningsdag. Pac-12 - Denne konference indeholder hold for det meste på vestkysten. SSAC har en masse stjernekraft - Jeff Van Gundy, Mark Cuban, Bill Simmons - men spilentusiasterne kommer ikke for paneldeltagere; de kommer for info. Ofte vil et hold, der blev favoriseret til at vinde og underpresterede i første halvdel, slå det op i den anden.

Et udvalg med 13 medlemmer fastlægger placeringer og seedings til College Football Playoffs.

Små Vejhunde

Til college-fodbold fokuserer meget af det arbejde, du udfører hver uge, på matchups. Vælg en konference, som du kan lide at se eller allerede har en stærk videnbase om og fokusere på at gøre indsatser der. Det er dog ikke praktisk at tro, at du kan studere hvert eneste kommende CFB-spil gennem en hel sæson. Sandsynligheden for, at hvert Teaser-ben vinder point, der er under overvundet 6 65. Der er en tendens til at være mere værdi på de højere numre, det samlede antal point og overs i yardage rekvisitter, især de store 12 hold.

 • Nogen er nødt til at undersøge, hvor mange penge han mistede spillerne i hans anden sæson og juniorsæsoner.
 • Dage for et punkt spredt, en penge linje og en over.
 • Denne tabel antager, at spilleren lægger 11 til at vinde 10, hvilket næsten altid er tilfældet.
 • Der er ingen fordel på hjemmefeltet som fodboldfordel på collegehøjskoler.
 • Det handler ikke altid om et hold, der trækker en monumental forstyrrelse.
 • For at gøre det enklere giver spredningen underhunden et 'forspring'.

Line Shopping er et must

Holdene placeres i regionale afdelinger, hvor hver afdeling slutter i en sidste udbetalingssæson for at bestemme sæsonens mestre. Det øjeblik, nogen begynder at bruge sætninger som "de er bestemt for at vinde denne" - bogen har dem lige, hvor de vil have dem. Nå, her er sandheden. Hvis du er ved at satse på college fodbold over/under linjer, skal du vide, at en vejrprognose er et andet våben i dit arsenal. Begge vedrører kun resultater fra andet halvår.

Apricena understreger, hvordan enhver college fodboldhandicapper skal oprette sin egen magtplacering.

Andenordens Vinder

De vil have to afdelinger på fem hold ad gangen. Det bliver kun bedre derfra. Fyrene fyres, fordi de ikke lever op til forventningerne, og dominoerne begynder at falde, når folk rykker op til bedre job, koordinatorer bliver coaches og så videre. Jeg tror, ​​at Maryland vinder dette spil, men jeg vil ikke satse det, fordi jeg ikke fik det bedste antal. Begge år inkluderede min præ-panel prep en indbakke fuld af e-mails, der beskrev emner, som moderatoren skulle behandle, områder, som hver panelleder skulle koncentrere sig om, og hvordan vi ville blive introduceret.

Med andre ord vil Rutgers-spil ikke være tilgængelige for dig at satse på eller imod. En af grundene til, at linjen kan indstilles lavere end scoregennemsnittene, er vejret. Selvom dette diagram er let at forstå visuelt, har det dog en fejl: Det begrænser også hvad en bestemt skarp "strategi" kan udføre. Mens de bedste trænere vil være dygtigere til at håndtere sæsonens ebbs og strømme, er intet college-hold helt immun mod svigtede spil. Oddsmakers skal indstille det samlede antal dage inden spillet og kan ikke altid forudsige vejret nøjagtigt.

Strategi er en spilplan. Efterhånden som sæsonen skrider frem, vil oddsene kontinuerligt skifte for at matche nylige begivenheder såvel som væddemål. Nogle af disse mennesker har meget gode og legitime grunde til at undlade at stemme. Du kan også satse på snesevis af flere lokale D1 FCS og D2 hold. I NFL bevæger de sig direkte til slutspillet. 5, så vil din sandsynlighed for at vinde være 53. Udnytte!

Her er systemet, hvis du nogensinde vil tjekke det ud.

Sammenlignet med NFL Fodbold

Bettors der udelukkende fokuserer på NFL går glip af nogle gode muligheder. Ved at bakke op over linjen, når to offensive hold mødes, vælger du en sikker college fodboldspilstrategi. 69% chance for at vinde kontra AccuScore giver Louisiana Tech 11% chance for at vinde, så der er en sideværdi ved at vælge underhunden her. Hvis du satser futures forud for sæsonen, vil dette være en af ​​de største nøgler til succes. Selvfølgelig forbereder nogle trænere deres hold bedre end andre. Den første måned med college-fodbold er et gætspil for de fleste sportsbøger.

Dette er kendt som betting linje bevægelse. Disse data er derude, men det kan tage et par ekstra minutter at få dine hænder på dem. Da disse punktspredninger ofte er indstillet til et så højt antal, kan spillere måske læne sig mod at satse det samlede samlede antal af et spil.

Mange gange vil fjernelsen af ​​en nøglespiller sætte det foretrukne hold til en ulempe, hvilket gør en indsats på underhunden til en solid en.

Før-sæson, Almindelig Sæson Og Slutspil I College Fodbold

Følelser kommer til at løbe meget højere, og fordi de ikke er professionelle med masser af erfaringer, er de måske ikke så godt udstyrede (især i deres nyårs-sæson) til at håndtere dette. Disse bevægelser skaber regelmæssigt muligheder, hvor der er værdi at have ved at modsætte sig offentligheden. Der er fordele og ulemper for begge sider. Live forex charts, 387, det ville være 5 pips. Stanford møder Rice i Sydney, Australien i uge 1.

Når det er sagt, ønsker vi bestemt ikke at tale dig om at satse på college-fodbold.

(5 var et slog OG en nem vinder). Til hans ære vil Jones gå ned som en af ​​de største quarterbacks i Oklahoma-historien, med over 16.000 yards passering og 123 touchdowns, men jeg vil altid huske de 19 backbreaking-opfangelser, han kastede på vejen mellem 2019 og 2019. Det er ofte, at du vil se forskellige linjer og forskellige udbetalinger for nøjagtig det samme væddemål på det nøjagtige samme spil. Dette ændrer spillet med hensyn til at tage favoritten i håb om en virkelig ensidig affære. Derefter kan du opretholde en disciplineret forståelse af, hvor mange enheder du bruger pr. Spil. Fordi det er her, at størstedelen af ​​indsatser og penge flyder, får Power Five-konferencer mest opmærksomhed fra sportsbøger og oddsmakere.

Få prisen på early bird og spar - pakker, der starter på kun kr49.

Her er et par ting, du skal overveje, når du booker disse indsatser i efteråret: Dette presser trænere til at komme i pistoler, der brænder og ser for at foretage en masse ændringer, hvis de overtager et kæmpeprogram. Og ifølge CNBC, spiller bettors mellem 60-70 milliarder dollars i ulovlige lønninger på college fodbold hvert år. Det alene gør det vanskeligt for sportsvæddere at undersøge fodboldkampe i college og finde de spredte punkter og penge, der tilbyder mest værdi.

Odds til NCAA Fodbold

Der er et spredt punkt for hvert spil, der illustrerer, hvor meget bedre oddsmakere synes, at en favorit er end en underdog. Sportsvæddemænd elsker at satse på college-fodbold og især på de store konferencer. Du finder ikke disse oplysninger andre steder men her. Det rapporterer nettoenheder, der er vundet eller tabt - ikke væddemål eller win-rate. Disse typer væddemål betragtes normalt som den mest populære form for college fodboldspil. Du kan gøre matematik. Der er dog kun så meget tid, kræfter og ressourcer at gå rundt, hvilket betyder, at du er mere tilbøjelig til at finde markedseffektivitet uden for Power Five-konferencerne.

Satsningsgrænser er blandt de højeste for bettingwebsteder. Lad os starte denne vejledning til det grundlæggende i college-fodbold med et kig på de to almindelige udstillinger af odds, der bruges af sportsbøger til NCAAF-konkurrencer. Hver gang den underforståede sandsynlighed er højere end de odds, der er forudsagt af dit handicap, har stykket en negativ værdi og bør ikke røres. Nogle indkomne rekrutter kan have stor indflydelse på sæsonen. I fodboldsæsonen vil Stadiums personale give ugentlige indsatser og rådgivning hele året rundt. Som vi allerede har sagt flere gange, har college-fodbold en meget mindre væddemålspulje end NFL. Generelt er der fire hovedmarkeder:

(5) 28-20 og Pittsburgh slog Nej. Tilsvarende skal du overveje at tage point, når et spil forventes at være et højt-scorende shootout. De bedste netværk kunne korrekt forudsige det vindende hold 74. Denne logik var ikke helt mangelfuld, men den var kortsynet. Som du måske forestiller dig, at det kan tage en masse tid og kræfter at analysere alle disse ting. Det, vi leder efter, er hold, der for nylig blev oprørt, spiller en rival eller kommer fra et dårligt tab, hvor de burde have vundet. Tal om demoralisering.

WV Sportsbøger

Også med særlig opmærksomhed udgør NC State og West Virginia begge denne liste over potentiale under indsatser, og disse to hold står overfor hinanden i uge 3. Hvis du er ny til at satse på college-fodbold, så lad os føre dig gennem de mest almindelige væddelinjer, så du er fortrolig med, hvad du ser i New Jersey-sportsbøger. Nogle websteder med rådgivning om sportsspil vil endda opkræve penge for deres ”rentable college football betting system. De er Colorado State, Southern Miss, Miami, NC State, Maryland, Air Force, South Carolina, Virginia Tech, Kentucky og Oklahoma. 8ppg (#26) og otte startere og syv af de ni øverste tacklere er tilbage. Så begyndte jeg at fortælle mine valg til venner og naboer. 5-point underdog ville sandsynligvis være mere end 42. Kun ved at handle med væddemål med værdi tager det lidt mere arbejde i begyndelsen, men det lønner sig i sidste ende markant, når du har fået et system og forstår, hvad du laver.

Brug disse spilnoter til din fordel det bedste, du kan. (0% overhastighed), men det lider af en lille prøvestørrelse (35). De samme typer indsatser, der er tilgængelige i begyndelsen af ​​spillet, er nu tilgængelige i hele en matchup. Dette spil spilles den første lørdag i december ved afslutningen af ​​den ordinære sæson.

Dette NCAA-fodboldspilsystem rammer 71% siden 1995. I vores femte årti af eksistensen er Doc's Sports guldstandarden inden for sportsinformationsbranchen. Endnu en gang satser du kun på halvdelen af ​​spillet; denne gang er det den første. Der er adskillige eksempler på hold, der skaber flere muligheder for rød zone, men færre scoringer end deres modstander. 7 måder at tjene penge på at sælge onlinekurser. Denne visualisering forstærker den samlede undertrend, men den afslører også en lille overtrend i den øverste del af halen (hold med en 2.O-forskel på +1. )En prop-indsats er en speciel slags indsats, der ikke har noget at gøre med resultatet eller slutresultatet af et spil.

Undgå Matchvinder Mellem Offensive Hold

Jeg tror, ​​du vil se bolden distribueres til et større antal modtagere, når forsvaret begynder at fordoble holdet Stewart, så se efter Connor Heyward, Matt Dotson og Matt Seybert for at se en stigning i mål i de næste flere spil. Skemaet for CFB-sæsonen 2019-2020 er tilgængelig online for hvert hold i FBS. I college fodbold: Denne sæson ville du spille Ohio State og Oregon under i college fodboldspil, Northwestern og Auburn under, South Florida og Northern Illinois under, South Carolina og Connecticut under, East Carolina og Arkansas under, Texas Tech og Michigan State under, Boise State og TCU under og Georgia Tech og Iowa under. Disse er alle tilgængelige til din brug, hvis du blot opretter en gratis konto på WagerBop. Lad os tage følgende punkt spredt som et eksempel:

ET, efterfulgt af en aftenmenu omkring 7 s. Live-væddemål betyder, at linjen ændres, når spillet fortsætter. Som du sandsynligvis ved, er viden magt. Et hurtigt tap-tap-tap på lommeregneren er alt, hvad det kræver for at finde ud af et enhedsspil - højst kr80 pr. Spil. Det betyder godt, at hvis du ser en værdi-mulighed, vil du ønske at hoppe på det før end senere, især hvis det websted, du satser med, har en masse skarpe sportsvæddemænd, der satser større mængder penge. Dateres tilbage til nov.

Du lærer hurtigt, at den mest åbenlyse indsats typisk er at miste en, og jeg har masser af data til at tage backup af det.

F.eks. Paranoid android sh, der gengives ikke noget om, at nogen konto vil eller sandsynligvis vil opnå overskud eller tab svarende til dem, der diskuteres på dette websted. Er Oklahoma et hold, der er afhængig af fornærmelse og spiller i en række højt-scorede konkurrencer. Det er smart at shoppe for de bedste priser og odds, som du kan få for at maksimere din vinderprocent og fortjeneste. I virkeligheden har ingen vejrforhold en stærkere sammenhæng med samlede væddemål og tab mere end vinden.

Hvis du er ny med det populære tidsfordriv, har vi tre college-fodboldspils-tip til at komme dig på rette vej:

Kend Konferencerne

Derfor dykker jeg i Bet Labs-databasen for at finde tre rentable NCAA-fodboldspilsystemer, som spillerne kan følge i uge 1. Vi antager, at du alle ved, hvad vi taler om, men vi ville bare være grundige og sikre. Sådan håndteres hold fra en demoraliserende tab Hidtil har vi i denne universitetsfodboldsæson set nogle virkelig demoraliserende, sjælknusende tab. Vi taler ikke kun om gode hold, der sætter mange point.

3 (2.O forskel i parenteser). Spillet finder sted i hjemmestadionet til divisionsmesteren med den bedste konferencerekord. Der er betydelige forskelle mellem CFB og NFL med hensyn til spillefelt, antal hold og spillestil, der indgår i sportsspil. Til at begynde med skal du udslette ethvert hold, der favoriseres på vejen. Med hensyn til valg af spil betyder det, at du kan lære meget bare ved at undersøge et holds tidsplan. Hvordan fungerer college-væddemål? Når du først har forstået det, introducerer vi dig nogle af de bedste steder at satse på college fodbold - både online og personligt - og derefter besvare et antal ofte stillede spørgsmål. Medlemskolerne er i øjeblikket:

 • Vi giver dig værktøjerne, men det er op til dig at bruge dem effektivt.
 • Husk, at universitetsfodboldvinkler og stat-steder ofte refererer til den nationale rang i form af lovovertrædelse, forsvar, blandt andre statistikker.

Bedste universitetsfodbold oddswebsteder i New Jersey

Hvad fortæller maskinen os? Et almindeligt søndagspil er ikke så meget anderledes end et mandag natfodboldkamp sent på sæsonen. Mens college fodboldspillere kan blive meget utålmodige i sommerens hundedage, er der en masse ting, de kan gøre for at skærpe deres viden og forberede sig på at være klar til at finde kanten næste sæson - især tidligt i sæsonen, hvor de fleste folk vil ikke have lavet deres hjemmearbejde-annonce, vil ikke være forberedt som et resultat. De to semifinalekampe roterer mellem "nytårs seks" skålspil, de seks højest rangerede skålspil i efterårsperioden. Matchups er også vigtige, så vær opmærksom på statistiske undergrupper såsom yard per rush og yard per pass på både overtrædelse og forsvar. 7 milliarder dollars til fodbold sidste år og over 12 millioner indsatser blev placeret på college fodbold. 3 række i den øverste hale af vores graf giver enorm værdi for over (69. )Et typisk parlay-parlay betaler 2.

Efterlad En Kommentar:

Du lærer holdtendenser og coachingvinkler at kende og nogle tendenser, der udvikler sig mellem hold, der spiller hinanden hvert år. Tag de få sekunder med hver indsats individuelt og find den bedste pris eller det bedste spredt punkt. Må ikke falde for det. Handicapping handler om at finde svagheder i linjen, så det at have små nicheområder og programmer, som du fokuserer på, kan give dig en betydelig fordel, sikkert mod skarpe penge, der forstyrrer oddsene. Fordi de skarpe penge ikke kommer så meget ind på disse spil, forbliver linierne relativt "bløde. 3 strategier succesfulde daghandlere bruger til at slå markederne, jeg gjorde overvejende swing-handel, ikke daghandel. "Dette er vigtigt af et par grunde. Det er virkelig et skalaproblem.

Dissecting Blowout-spil i college-fodbold

Redaktørens note: Odds% er AccuScore, der konverterer de offentlige odds til en procentdel. Typisk er det kun et udvalgt antal magtskoler, der er tilgængelige til at spille på online bøger. Imidlertid undervurderer det ikke. Eller hvis et hold går tre og ud, vil oddsene ændre sig.

Sådan Oprettede En Valutahandler Et Banebrydende System Til Væddemål På College-fodbold

Jeg følte mig som en røv og læste papiret. Binaryoptionautotrading anmeldelse 2019, doji-stjernen her er vores bekræftelse. Hvor længe varer NCAA-fodboldsæsonen? Det betyder, at Tigrene skal vinde med mindst 35 point i det faktiske spil for at vinde indsatsen og “dække spredningen. Det mest åbenlyse er, at det kan skabe interesse i en ellers ikke-konkurrencedygtig og meningsløs Ohio State (-30) vs. Amibroker i indien, du kan se de mest bullish og bearish futures efter premium / rabat Access:. Futures odds er en måde at spille på begivenheder, der ikke bliver afgjort før slutningen af ​​sæsonen. Åh, og der er andre konferencer udover de store (SEC, Big 12, Big 10, ACC, Pac 12). Den næste uge, en 13-punkts favorit mod Boston College, tabte Notre Dame spillet hjemme og mistede deres chance for et nationalt mesterskab. Under 45 år i Stanford-USC.

Apricena foreslår dog, at du lukker dig ud på fire konferencer.

Intet adskiller de casuals fra de virkelige sportshandicappere mere end konceptet med at finde positiv værdi. 30 nemme måder at tjene penge på siden i år, se, flere og flere mennesker hvert år vil have "håndlavede" genstande og er ikke tilfredse med butikskøbte møbler. Over/under åbnede 54, hvilket er lavt for college fodbold. Det er den slags ting, du gerne vil huske på, før du foretager en futuresatsning, der involverer slutspil.

Både WVU og Marshall er en del af FBS. Fodboldsæsonen i college er også kortere end NFL-sæsonen, da college-kalenderen er omkring 12 spil. Shark har handicappet og sat spil i løbet af de sidste fire årtier og fik en andenpladsfinish i den prestigefyldte Stardust Invitational Handicapping Contest i 1999. Tjen penge med binære optioner, naturligvis kan tallene være højere eller lavere afhængigt af hvor meget folk rent faktisk vinder og spredningen. Tilsvarende, hvis du identificerer en defensiv juggernaut, er det en grund til, at hvis de vinder, vil spillet gå "under. "Men kan du huske, hvad vi sagde tidligere om højprofilerede spil og obskure spil?

Hvis du opdeler kampene inden for college-fodbold, kan du tage begge disse principper et skridt videre.