Call Center og arbejde hjemmefra job

Det er bestemt et sjovt sted at bruge. Disse kunder har udtrykt interesse for produkter, der er annonceret af infomercial. Dette job er dog ikke for svaghed i hjertet, da frister og andre krav til jobbet kan være brutale. Du kan finde flere virksomheder, der lejlighedsvis ansætter arbejde hos hjemmechatagenter her. Med så mange virksomheder, der hovedsagelig eller endda fuldstændigt opererer online, er det ikke underligt, at mange ansætter virtuelle assistenter til at hjælpe med at holde dem organiserede og komplette administrative opgaver.

”Du kan også tilmelde dig jobvarsler der. Deloitte & Touche, Deloitte Consulting, Deloitte Tax og Deloitte Financial Advisory Services. Dette firma har mange tilgængelige fjernpositioner, herunder virtuel kundeservice, indgående detailsalg og forretningsanalytikere. 99 Dollar Social ansætter specialister på indhold på sociale medier.

At finde legitime job-at-home-job kan dog være hårdt.

Du kan gøre dette ved at oprette en trænings- og diætplan til gengæld for et engangsgebyr. Deres specialiteter inkluderer marketing, analyse, teknologi, rådgivning, økonomisk og kundens livscyklusstyring. Her er en guide til, hvordan man opretter et websted, der kan hjælpe dig med at komme i gang. Jobbet kan omfatte korrekturlæsning, grammatikcheck og kopieringsredigering. Oversættelsesarbejde kan være ideelt, hvis du er tosproget eller flersproget.

Fordele er tilgængelige efter 30 dage.

Her Er 15+ Af Det Bedste Arbejde Hjemmearbejde Med En Fleksibel Tidsplan.

De ansætter over hele verden, og lønnen er mellem kr18- kr20 i timen afhængigt af de opgaver, du udfører, og din oplevelse. Apple tilbyder betalt træning og fordele samt leverer teknisk udstyr til positionen. De har dog også kontorer i USA og Storbritannien og giver muligheder i 130 lande over hele verden. Tutorer tjener kr18-26/time ved at arbejde hjemme eller hvor som helst med en stærk internetforbindelse, mens de nyder fleksible tidsplaner, garanterede bookinger og adgang til gratis faglige udviklingsressourcer. De ansætter kun i USA. Selvom det er vanskeligt at bryde ind i videoredigering i tv og film, kan du oprette et lukrativt arbejde hjemmefra for mærker, der leder efter videoindhold. Vores teams udnytter telefon, chat-sessioner, sociale medier og e-mail til at betjene mere end 40 millioner kunder årligt. Her er nogle steder, du kan ansøge om denne type arbejde:

Du skal også have omfattende erfaring med klient- og projektstyring. Sådanne håndtag giver en masse freelance skrivning/redigering job som dette: Deloitte, der opererer i mere end 150 lande, består af følgende datterselskaber: Du skal være en lovlig amerikansk statsborger og er forpligtet til at gennemgå en baggrund og kreditcheck. Du skal være i stand til at holde styr på alle dine data og webstedsmetrics. Du har brug for tidligere erfaring. Eksempel på jobtitler hos Williams-Sonoma:

Nogle roller kræver, at selv om de er hjemmebaseret, ansøgerne bor inden for en bestemt afstand fra et bestemt kontor. Og inden gryden af ​​Internettet var det meget sværere at sortere gennem svindel og de reelle muligheder. Faktisk antyder en undersøgelse foretaget af FlexJobs og Global Workplace Analytics, at arbejde fra hjemmearbejder var en stigning på 115 procent siden 2019. Træning til disse starter 9. september! At søge job-hjemme-arbejde, der betaler godt, kan være en tidskrævende opgave.

Gennemsnitlig timeløn er mellem kr15 og kr24.

15+ Legitimt Arbejde Hjemmearbejder Ansættes Nu

De tilbyder endda mikroopgaver, som er mindre job, der kan udføres hjemmefra på cirka en time. Du kan arbejde fra din seng, mens du er i din pyjamas, undgå en hektisk daglig pendling og muligvis have mere kontrol over din tidsplan. Udfør SEO-søgeordsundersøgelser for ETSY, Amazon og vores webstedsfortegnelser, så produkterne hurtigt bliver opdaget og rangeret efter vigtige nøgleord. Apple beskæftiger studerende (flere onlinejob for studerende her), men der er stillinger til rådighed for andre også som en del af programmet "At Home Advisor". Dette medicinske transkriptionsfirma ansætter entreprenører med mindst to års tidligere erfaring på et hospital eller et klinisk miljø (derfor angiver vi denne mulighed under sundhedsydelser, snarere end transkription!) For hvert opført hjemmearbejde finder du ud af, hvor meget du kan tjene, og hvordan du kommer i gang. Du kan ansøge online på deres websted. Du finder flere oplysninger om Apples arbejde fra hjemmearbejder her.

WorldLingo vil kun bruge dig til oversættelse til din modersmål og til projekter, der er målrettet mod det land, hvor du bor.

Virksomheder som Book in a Box betaler omkring kr20 per time til redaktører, bogjakke designere og korrekturlæsere. Dette afsnit tilbyder en række muligheder at overveje for at tjene penge derhjemme. I betragtning af den intense interesse i denne voksende industri har Women For Hire produceret et omfattende program, der udelukkende er dedikeret til seriøse, legitime måder at tjene penge hjemmefra. Her er en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med dropshipping: Du forventes at deltage i et 12-ugers træningsprogram, før du begynder at arbejde hjemmefra. Med hovedkvarter i Chicago, Illinois, tilbyder Motorola Solutions kommunikationsprodukter, løsninger og tjenester. Den vigtigste opside af dette job er dets høje løn.

Gå her for at lære mere! 50 - kr14 per time. Skal have en bachelorgrad eller nuværende universitetsregistrering for at ansøge. Disse eksterne job kræver også omfattende rejser, men i ikke-rejsetider arbejder fjernadministratorer med store gaver hjemmefra. Den bedste del ved dette arbejde fra hjemmearbejdet er, at det ikke er umuligt at lære kunsten og dygtigheden af ​​Facebook-annoncer - nogen kan hente det og sikre deres første klient inden for en måned.

Derudover er jobfortegnelser og jobsøgninger temmelig vanskelige, og jobmulighederne bliver mere konkurrencedygtige.

Håndlavet Crafter

Gennemsnitsløn for førsteårs lærere er kr30.000 - kr40.000. At arbejde hjemmefra kommer både arbejdstagere og arbejdsgivere til gode. Nogle sociale medieledere arbejder dog også for et gebyr eller et månedligt gebyr.

Virtuel PR-repræsentant

Hvis blogejeren betaler dig for de indlæg, du offentliggør, modtager du en pæn løncheck i slutningen af ​​hver måned. Der er et stort indkomstpotentiale for denne niche, og der er meget lidt konkurrence lige nu. Som teammedlem udfører du forskellige job såsom online dataindtastning, udførelse af e-mail-svar, anmeldelser, undersøgelser og andre online projekter. Du beholder 100% af dine tip. Dette er en legitim mulighed for nogen, der nyder at dele meninger om produkter, tjenester og tendenser på dagens marked.

Vi har også juridiske, retshåndhævende og andre generelle transkriptionsåbninger.

LinkedIn

Webdesignere kan bruge deres færdigheder til at bruge i udgivelse, reklame, management consulting og andre områder. I mellemtiden er denne teknologispredning at bygge bro over det økonomiske landskab. Løn og andre detaljer er under omhyllinger - arbejdstagere skal underskrive en NDA, så det er svært at finde mange detaljer online. I 2019 rapporterede Daily Star, at den britiske vlogger Zoella tjente kr50.000 om måneden fra sine videoer, der viser hendes shoppingmuligheder, men med over 16 millioner abonnenter er hendes anslåede nettoværdi kr4 mio. Nettoværdi.

Så hun besluttede at arbejde hjemmefra. Flere gange om året offentliggør hotelkæden ledige stillinger for salgsmedarbejdere med ekstern reservation. Dette er alle mulige blogideer. Hvis noget, forlader folk i stigende grad deres traditionelle skrivebordsjob til fordel for eksterne job. Hvis du har teknisk viden inden for mobiltelefoner, netværk, software, apps og andre almindelige teknologiske problemer, vil du blive overrasket over antallet af tilgængelige helpdesk muligheder for dig.

 • Som Le-Vel uafhængig brandpromoter får du en gratis webside og back office.
 • ETS - Læs ETS Review - Åben for USA og lejlighedsvis andre lande.
 • Betalingen starter ved kr17 per time.
 • De er ofte nødvendige til online- eller telefonrådgivning, både for at give kliniske oplysninger og for at dirigere indgående opkald til direkte plejetjenester.
 • Dit job som freelancer interiørdesignkonsulent er stort set det samme som en almindelig konsulent.
 • Dette firma leverer grundlæggende computer support og fejlfindingstjenester.

Rejsefirmaer, Der Lejer Hjemmearbejdere

Hvis du ikke er motiveret til at arbejde, fungerer du sandsynligvis ikke, hvis ingen kigger over din skulder. BLS projicerer feltet til at vokse 15 procent, drevet af en boom i mobile enheder og e-handel. Du har brug for erfaring og universitetsuddannelse for at kvalificere dig.

Dette velkendte work-at-home-firma tilbyder virtuelle callcenter-job, og Teletech ansætter i USA og England.

De kan ikke acceptere agenter fra NY, CA, RI, WA, AR, OR, IN og IL. 00 pr. Måned, afhængigt af støtteberettigelse og hvor mange undersøgelser du deltager i. Du tjener normalt ikke fuldtidsindtjening fra et test til webstedstest, men de er en fremragende måde at trække nogle ekstra indtægter på siden. Indsætning af data til virksomheder er ikke det mest spændende med job. Nogle uddannelser på stedet er påkrævet, og derfor er disse lokaliseringsspecifikke og i nærheden af ​​deres callcentre. På udkig efter nogen, der kan hjælpe, når kunderne rækker ud for hjælp til nogle af de mindre tekniske sider af ting, såsom e-mail-support, behandling af refusionsanmodninger, hjælp med kontoadgang, administration af licensnøgler, nedgradering af konti, spørgsmål før salg, nonprofit partnerskabsprogram , WordPress Meetup Organizer Program. Du kan komfortabelt arbejde derhjemme som lejemåler for dette firma.

Lionbridge beskæftiger mere end 100.000 sprogeksperter, der arbejder i 15 forskellige brancher.

For at være klar findes der Slack og andre kommunikationsværktøjer af en grund. En version af denne artikel blev oprindeligt offentliggjort den 10. marts 2019. Infinity scalper af karl dittmann, vil du have en påstand med min ordsprog om, at videresalg til en højere værdi ikke er et moralsk spørgsmål, men at videresalg til en væsentligt højere værdi kan være uetisk, da overskuddet fra scalperen er meget stort i forhold til deres arbejdsbelastning. Du kan være god til at arbejde på sociale medier, hvis du kender din vej rundt i netværkene eller har tidligere erfaring som administrator. Du har brug for din egen computer og en pålidelig højhastighedsinternetforbindelse. Men som altid skal du huske Clarks advarsler.

Kundeservicemedarbejder

Du vil sile igennem job i timevis ― og når du endelig finder det nål-i-høstakken fjernjob, har jobplakaten normalt lavet en fejl. For eksterne jobansøgere skitserer bogen, hvordan en god ekstern virksomhed administreres og giver dig en oversigt over, hvad du skal kigge efter hos en ekstern arbejdsgiver. Plus, VR-videoer giver dig kapaciteten til at interagere med videoen, som er det mest markante salgssted. Hvis du vil være din egen chef og tjene penge online med de bedste online job, du kan gøre hjemmefra, så lad os komme i gang.

Skatteforberedende

Job, der er opført efter erhverv, er virksomheder, der altid ansætter folk til at arbejde eksternt. Hvis du har det godt med tal, kan du arbejde derhjemme som en virtuel bogholder eller revisor. Dit arbejde som webstedsdesignkonsulent inkluderer analyse af et websteds design og bestemme, hvordan det kan forbedres visuelt for at øge konverteringen. Og som du måske har gætt, mange af chatagenterne hjælper dig med at gøre deres arbejde derhjemme. Takket være websteder som Shopify, Magento og WooCommerce kan du hurtigt starte din egen e-handelsbutik. De ansætter i USA, Storbritannien og Canada. Amazon er et internationalt e-handelsfirma kendt for de fleste alle med adgang til Internettet. Hvordan man tjener penge hjemmefra (med billeder), ting som dette seriøst kan ske, det tager bare arbejde og en masse dedikation i begyndelsen. ”Analysering af lister fra mere end 40.000 virksomheder i FlexJobs-databasen indikerer, at virksomheder, der spænder fra Dell og UnitedHealth Group til Xerox, SAP og Salesforce, var blandt de top 25 arbejdsgivere med de mest tilgængelige fjernjob.

Følgende virksomheder har undertiden åbne bogføringsopgaver åbne: Vi leverer beskæftigelses- og stipendiemuligheder til kvinder i Uganda, der arbejder for at forfølge deres drømme og overvinde fattigdom. Gramlee - Har lejlighedsvis åbninger til fjern korrekturlæsere/redaktører. Jeg arbejdede hjemme ved at få ordrer på en populær online shopping-kanal. Du kan finde ud af mere om billedtekst her.

Sseko - Kør din egen etiske modevirksomhed med Sseko!

Som Vist I…

At arbejde hos Amazon eksternt kommer med masser af frynsegoder, inklusive en medarbejderrabat. Derudover ansætter mange virksomheder dig ikke, medmindre du har tidligere erfaring. Du har brug for en bachelorgrad til nogle stillinger, og medicinsk erfaring er en særlig fordel for nogle roller.

Med over 10 millioner studerende er dette en meget legitim og populær online læringsplatform, hvor vejledere skaber ressourcer, guider, videoer og besvarer studerendes spørgsmål og får betalt for det. Dem med enestående grammatik og skrivefærdigheder vil have en stor chance for at lykkes som freelance editor. Vi har fuld opbakning fra vores moderselskab, Swarovski. Medicinske tolke kan tjene op til kr28 per time, afhængigt af sprog og specialområde. Ansætter i Wisconsin. Som du kan se, har de ikke kun ledige job hjemmefra, men de tilbyder også fuld fleksibilitet. Jeg nød den koncert og fortsatte med at arbejde på minimumstidsforpligtelsen i over et år bare for at beholde det som en backup-plan, hvis jeg havde brug for det. Postkammerater - Læs postkammerater anmeldelse - Bliv en "flådeleveringschauffør" for postkammerater og få betalt for levering af alle slags varer.

Opret En Portefølje

Bemærk, at hvis du går freelance-ruten med en af ​​disse karrieremuligheder, der er anført ovenfor, kan du altid forhandle om fordele (eller deres tilsvarende beløb), før du underskriver på den stiplede linje. Bedste online aktiemæglere til billig handel 2019, men forskningsværktøjer er den hurtigste måde at få ekspertudtalelser på. Ifølge Glassdoor tjener funktionerede oversættere i gennemsnit kr53K- kr59K. Der er mange discipliner. Valget er dit, og med støtte fra erfarne ledere til at vejlede og heppe dig på, vil du elske os! Eksempel på jobtitler hos Joybird:

Du kan forvente at tjene omkring kr15 pr. Time. Evaluering af søgemaskiner er den menneskelige kvalitetssikringskontrol i et system, der drives af komplicerede algoritmer, og de skal være bekendt med sproget og kulturen for de lokale brugere af websøgemaskiner. Overvej virksomheder, der er målrettet mod publikum over 50 eller selvstændige, involverer sundhed og velvære, forholder sig til den "grønne" bevægelse eller involverer elektroniske eller online enheder (i. )Selvom sundhedsvæsenet typisk involverer praktisk arbejde på en plejeanlæg, giver den også et overraskende antal positioner, der kan håndteres eksternt. Som med alle job-fra-hjem-job, der fokuserer på besvarelse af indgående opkald, kræver Alorica, at du har noget grundlæggende udstyr: At være på kontoret er ikke så nødvendigt, når du kan e-maile, chatte og deltage i videokonferencer overalt i verden. Erfaring med at redigere akademiske tekster er også påkrævet (det lyder som at redigering af dine egne opgaver på universitetet nok ville være nok). Lejlighedsvise besøg hos klienter og overtidstimer i bestemte sæsoner forventes.

Og det er betydeligt lettere at sælge - fordi alle har brug for indhold. Brugere af Totspot kan liste beklædningsgenstande til salg på mindre end et minut, og alle transaktioner håndteres i appen. Shipt hævder, at det er muligt at tjene kr22/time, men omkring kr10 er mere sandsynligt ifølge rapporter fra mange Shipt-shoppere.

Du har brug for en stille arbejdsplads, hurtig internetforbindelse og stærk viden om Windows-operativsystemer.

Kelly Services

Men ikke alle store virksomheder har nogen til at administrere deres sociale mediekonti, hvorfor flere personer er begyndt at markedsføre sig selv som sociale medieledere og hjælpe virksomheder med at vokse deres online efterfølgende og udvide deres rækkevidde. For mere information, kontakt CenturyLink. Dette er et online-arbejde hjemme, så du bliver bedt om at have følgende: Disse forretningsmuligheder kræver en lille investering på forkant, men giver dig alle de værktøjer og support, du har brug for for at starte din helt egen hjemmebaserede virksomhed i direktesalgssektoren. Virksomheden leverer alt det udstyr, du har brug for, inklusive en computer.

Der er over 25 virksomheder, der ville elske at ansætte en kortdesigner med en frisk start på tillykke med fødselsdagen eller Valentinsdagskort, så sørg for at tjekke dem ud. Hvad er forex trading? komplet begynderguide, budprisen repræsenterer den pris, den erhvervsdrivende kan sælge basisvalutaen til mægleren. Hvis du har et enormt følgende og kan "påvirke" dette publikum ved at markedsføre produkter og tjenester, kan du forvandle dine Facebook-, Instagram-, Twitter- og andre sociale mediekonti til en pengeudviklingsportefølje. Virksomheden betjener industrier som forbrugertjenester, sundhedsvæsen, detailhandel, rejser og mere.

Dette er bare lige op ikke stedet for fjernjob. Dette er et legitimt hjemmearbejde uden opstartgebyr, og det er fantastisk, fordi det ikke kræver, at du kommer i telefonen, du laver din tidsplan, og den kræver ingen træning. Forex trading online, når tendenser begynder at vende, skal forhandlere tage forholdsregler for at sikre, at deres investering ikke går tabt. Masser af store navnefirmaer bruger eksterne medarbejdere til kundeservice, hvilket gør det til et af de bedste job-fra-hjem-job. Disse roller er for det meste på deltid. Start en babyudlejningsvirksomhed Bor du i et populært turistområde? Vi er her for dig hvert skridt på vejen med et dedikeret stylist supportteam og både online og personlig træning.

Flere jobhistorier på Clark.com

Med fremskridt inden for globalisering er vi i øjeblikket vidne til en stigning i virksomheder, der outsourcer deres digitale marketingfunktioner - og du har ikke brug for en bachelorgrad, en collegeeksamen (eller endda et gymnasiumseksamen for den sags skyld), når du freelancing. Rev ansætter freelance transkriptionstegnere, billedtekster og oversættere. De tilbyder også gratis nationale online jobmesser og karriereevner webinarer i løbet af året, der er åbne for hele offentligheden! Amazon tilbyder betalt træning og leverer teknisk udstyr.

 • Du vil blive informeret om støtteberettigelse på din placering tidligt i ansøgningsprocessen.
 • Det er også den bedste måde at finde ensartet arbejde uden at miste en stabil indkomst som freelancer.
 • Uanset om du leder efter en fuldtidsjob eller en måde at skabe en sideindkomst for at komme ud af gælden eller øge din nødfond, her er nogle af de bedste job-fra-hjem-job.

Copy Writing

Er du ikke en god forfatter? Som BLS bemærker, var omkring 22% af oversættere selvstændige i 2019. Fra dit eget køkken kan du starte en cateringvirksomhed eller blive en personlig kok. De gør dette for at finde løsninger og give mening om de data, der gives dem. Fuldtids- og deltidsroller er tilgængelige. Sammen med undersøgelser kan du gøre en masse ting som at læse e-mails, se videoer og spille spil for at tjene penge. Det er en mulighed, hvis du søger at hjælpe andre med din viden.

At lære at få et eksternt job er ikke vanskeligere end at få et almindeligt job, du vil synes om, det er bare anderledes. Belay ansætter deltids- og fuldtids fjernbaserede medarbejdere til at hjælpe deres klienter med administration og opgave projektledelse. Betalingen er omkring kr7 til kr15 i timen. Tag dette gratis minikursus for at få et komplet overblik over transkription og hvordan du kommer i gang. Heltidsansatte får fordele som PTO og medarbejderrabatter. Enten skal du blive ansat af nogen og begynde at blogge væk på klientens websted, eller start din egen blog og få penge på den. Afhængigt af det specifikke job og din ekspertise kan du bringe mellem kr55.000 og kr175.000 pr. År med at bygge websteder fra bunden.

Begivenheder

Som hjemmebaseret spiludvikler kan du tjene op til kr65.000/år (eller mere), afhængigt af det firma, du ansøger om. Alt hvad du behøver er at oprette en profil med en tiltalende videoindledning og en iørefaldende beskrivelse. Der er en ansøgning og en interviewproces, ikke blot et e-mail-tilbud. Klasser undervises normalt via Skype eller forindspillede sessioner. Disse job er også hurtigløn, hvilket betyder, at du kan få betalt, så snart du udfører opgaven ofte via PayPal. Pengene kan være ret gode, men du er alene. En bred vifte af virksomheder har brug for arbejdstagere til at indtaste forskellige data i deres systemer, hvad enten disse data bruges til at spore inventar eller forsendelser, oprette forretningsplaner eller måle ydeevne eller output. Der er flere fjerntliggende job end nogensinde, og fremtiden lover endnu mere.

Men hvis du går på den rigtige måde, er der et stort potentiale i dropshipping-forretningen. Westat er et markedsundersøgelsesfirma, der ansætter deltids- og fuldtidsopsamlere for telefon- og feltdata. Insignia SEO ansætter virtuelle assistenter til at hjælpe med kontor- og kundekommunikation, sociale medier og andre marketing- og administrationsopgaver. Dette websted tilbyder heltids-, deltids- og endda nogle job, der er perfekte til at teste din vej til at starte en freelance-forretning. Du skal betale for et start-kit eller træning. Kunder beder måske om hjælp til at gøre ting som montering af et tv, flytning af møbler eller rengøring.

Kirkus - Ofte på udkig efter boganmeldere.
 • På udkig efter en forfatter med 5-7 års erfaring med en stærk interesse i sundhed, wellness, videnskab, kost, motion, farmaceutisk industri, folkesundhed osv.
 • Det kan være så simpelt som du bare skriver om din yndlingsmusik eller mad, og til sidst kan du begynde at generere penge fra dit websted.
 • Klik her for at abonnere.
 • Vi har en hurtig og nem tutorial lige her - plus du kan få fat i hosting for så lidt som kr2.
 • De fleste virksomheder reklamerer ikke rigtig for sig selv som fuldstændigt fjerntliggende, og dem, der gør det, er svært at finde, medmindre du kigger på de rigtige fjernjobswebsteder (som Flexjobs og Solidgigs).
 • Apple ansætter hjemme-rådgivere til at yde kundeservice og teknisk support.
 • Hjemmeagenter tjener alt fra kr8.

Opnå Arbejdslivsharmoni

Som registrant får du adgangskodebeskyttet adgang til det 90 minutters videoprogram. For at arbejde med TaskRabbit skal du indsende en online-ansøgning og deltage i en informationssession i dit område. Marketingkopi til websteder, e-mail-kampagner, destinationssider osv.

Mobil Bartender

Et webcam er næsten altid påkrævet, så du kan undervise engelsk til ikke-engelsktalende. Alt, hvad det kræver, er en internetforbindelse, og du kan bestille mad, streame Netflix, bestille produkter med Amazon to-timers levering og nyde moderne bekvemmeligheder, som de fleste ikke kunne drømme om for et par årtier siden. Hvis dette hjalp dig, så tag et øjeblik på at dele det! Truex's råd: Fuldtid, kr14 per time.

De fleste medicinske kodere er certificeret, hvilket kan hjælpe dig med at lande en entry-level-rolle. Du kan tjene kr25- kr100 per time. Efter ca. 90 dage indså jeg, at hvis jeg ville arbejde hjemmefra, var jeg nødt til at blive kreativ. De ansætter over hele verden, og lønnen ligger mellem kr0.

At finde en chatboks på et websted er almindeligt i disse dage.

Hvis du ender med at ansøge om et job, svarer svartiden på den ved en almindelig jobansøgning. For at lande et sæsonbetonet job-fra-hjem-job hos nogen af ​​ovennævnte virksomheder, har du sandsynligvis brug for højhastighedsinternet, en nyere computer, et headset og muligvis en fastnet. Din portefølje skal kunne: Du kan tjene kr0.

Online ESL-vejledning

Denne liste er den mest omfattende her. Personligt anbefaler jeg Shopify som din e-handelsplatform til dropshipping på grund af dens lette integrationer og dropshipping-funktioner. MetroParent søger erfarne freelance-forfattere for at skabe indhold om forældreproblemer, børn, tweens, familierejser og lignende. Det kan ikke skade mig at tale om noget tidspunkt, hvor du var en "selvstarter" eller arbejdede med leverancer uden meget overvågning. Deres nuværende åbning har en minimumsløn på kr9 per time. Liveops er et skybaseret kontaktcenter og kundeservicefokuseret virksomhed. ETS og Pearson (angivet nedenfor) kræver visse kvalifikationer og erfaring. I mellemtiden, hvis du beslutter, at du skal tjene nogle hurtige kontanter i stedet for at ansøge om at være en fjernarbejder, skal du sørge for at tjekke vores liste over lette måder at tjene ekstra penge lige nu.

WeWorkRemotely.

De accepterer ansøgere fra USA, og du skal have forudgående erfaring inden for det relaterede felt. På denne liste finder du masser af ideer opdelt i kategorier. At arbejde hjemme er en drøm for mange, og takket være teknologien går denne drøm i opfyldelse for flere mennesker end nogensinde. En svigagtig gruppe noterede falske job på CareerBuilder, som er et ellers respektabelt websted. ”Virksomheder kan få adgang til hjemmebaserede oversættere med sprogfærdigheder, der er vanskeligt at finde, uden at blive holdt tilbage af den geografiske placering,” siger Sara Sutton Fell, administrerende direktør og grundlægger af FlexJobs.

Høj konkurrence.