Bliv en Clickworker og tjen penge online

Følgende virksomheder ansætter til at arbejde hjemme-chat og e-mail-job: Når du har fået nogle erfaringer, kan du overveje at erhverve en CPC®-betegnelse. Med dette firma kan du tjene et sted mellem kr5 og kr25 dollar i timen. Du skal være i stand til at holde styr på alle dine data og webstedsmetrics. Har du hvad det gør for at blive den næste James Earl Jones eller Morgan Freeman? Alt hvad du skal gøre er at tage ordrer, få leveret produktet og opnå et anstændigt overskud. Deltidsjob og mere specifikt deltidsjob, du kan udføre hjemmefra, er vokset i popularitet. Ledere på sociale medier kunne arbejde som fuldtids- eller deltidsansatte eller som entreprenører.

Chatbaseret support modtager ofte mindre priser pr. Time sammenlignet med telefonbaseret support, så hvis du har en fastnet og hurtigt internet og ikke er generet af telefonjob, skal du vælge et af disse 7 legitime virksomheder, der tilbyder hjemmebaseret helpdesk support job.

Du kan også bruge FBA til at sende produkter, du sælger på eBay eller dit eget websted. Så hvis du tjener mindst kr100 om ugen (og det ser ud til, at det er muligt med dette firma), skal du se betaling ugentligt eller oftere. Hvis du har professionel erfaring med dataregistrering, kan du blive ansat som VA. Ansæt en virtuel assistent til at hjælpe med at styre forholdet til din leverandør. Som Facebook Ad Manager kan du tjene et sted mellem kr300 og kr3000 + pr. Facebook-annoncekampagne. Men hvad nu hvis du leder efter noget mere specifikt eller har visse krav? NextWave Advocacy kontrakter med nyhedsjunkies, der er politisk opmærksomme på at foretage udgående opkald for at uddanne borgere og hjælpe dem med at deltage i at kontakte deres valgte embedsmænd.

Derudover kan du uploade op til fem versioner af dit følgebrev og genoptage - hver skræddersyet til forskellige typer WFH-job, der interesserer dig. Hvis du er en del af det tekniske supportteam for en virksomheds produkter og tjenester, kan dit ansvar muligvis variere lidt. Da dette arbejde drejer sig om andragendesæsonen, ansætter de kun på bestemte tidspunkter. Firmanavn ligner, men ikke nøjagtigt det samme som et velkendt, legitimt firma. Tusinder af MoneyConnexion-medlemmer tjener god indkomst som MIG fra ovenstående 14 onlinejob. Når det kommer til dropshipping, er omkostningerne lave - men det er også fortjenestemargenerne.

00 per time til kr50.000 pr. År, afhængigt af din position og oplevelsesniveau.

Er WordGigs Legit eller en fidus? Læs vores fulde anmeldelse

Hvis du er opgaveorienteret og har færdigheder inden for social mediehåndtering, ghostwriting, redigering, grafisk design, vejledning, forskning, skrivning, photoshop-redigering, administrative opgaver, videoredigering, copywriting eller indtastning af data, kan dette være en fremragende valg til dig. Ifølge FlexJobs er der flere muligheder, der åbnes for fuldtids fjernarbejde, også for dem på udøvende niveau. Designkonsulenter kan arbejde på flere domæner, herunder: Kategorierne inkluderer alt fra grafik og design til skrivning til video til musik til programmering. Mens deres lønfrekvens ikke er angivet på deres websted, var jeg i stand til at finde ud af det efter at have lavet nogle graver, at de betaler ugentligt.

Ikke kun kan du springe pendlen over, du har også den ekstra fleksibilitet ved at være i stand til at planlægge dit arbejde omkring dine andre daglige aktiviteter som at tage børnene i skole eller køre ærinder i byen. Din indtastning skal være meget hurtig for at opnå en god indkomst fra capthca-indrejse onlinejob. En af de store ting ved dem er det faktum, at dit job sandsynligvis inkluderer sundhedsforsikring, pensionskonti og betalt fri. Mining profit calculator, ein PH finder 1000 TH. Undersøgelsesoptagere betales normalt kontant via PayPal eller med point, der kan indløses til gavekort.

En anden populær freelance platform er Fiverr. Tænk på de mest almindelige jobtitler på et kontor: Hver gang en besøgende på dit websted tilmelder sig et, får du betalt for at levere blyet. 3 Lehi, UT 84043 kr12 - kr13 i timen Mulighed for at navigere og bruge online overvågnings- og fejlfindingsressourcer. Det kombinerer menneskelig og maskinel intelligens til komplette mikrotasker. Hubstaff er et helt fjernt hold, der er distribueret over hele kloden, de har i øjeblikket åbninger i deres marketing, udvikling og kundeserviceafdelinger. Kompensationen løber mellem kr10 i timen til så meget er kr100, afhængigt af evnen. For eksempel betalte vi en designer over kr10.000 for at opbygge vores webstedstema.

 • Disse muligheder giver dig fleksibiliteten ved at arbejde fra ethvert sted, mens du tager kommunikation og undgår hastighedstrafik.
 • Skønt angiv dine tjenester på Care.
 • Ved hvordan man navigerer gennem Facebook-platformen.
 • Og at konkurrence om lette roller fører til flere problemer for os fjernarbejdere.
 • Nogle onlinesvindel er også phishing-websteder, der prøver at få dine oplysninger og bruge dem til ting, der ikke er lovlige.
 • I andre tilfælde kan arbejdsgiveren få ofrets personlige oplysninger med henblik på identitetstyveri.
 • At arbejde hjemmefra lyder super tiltalende.

Licenseret Forsikringsrepræsentant

I henhold til en rapport fra Flexjobs hævder hver 2 ud af 3 arbejdstagere øget produktivitet, der arbejder derhjemme. Der er ingen kontrakter, ingen kommissionskapsler, ingen parter, og du behøver ikke at dele din kontaktliste. En allieret i kampen for at finde rigtige arbejdspladser fra hjemmet er et websted, der hedder FlexJobs.

Undervisning I Engelsk

Du kunne tænke, hvor svært det kan være? Dette er faktisk en rigtig ting. YouTube placerer derefter annoncer i eller i nærheden af ​​din video, og du vil tjene penge på selve annoncerne, videovisninger og klikk. Du kan også overveje at tilbyde nedsatte klasser eller en-til-en coaching sessioner for at påvirke studerende og få eksponering.

Det er vigtigt at vide nøjagtigt, hvem du arbejder for. En anden mulighed er at tilbyde hjemmebaseret kæledyrsplejetjenester. Noget værd at huske på er, at børnepasningscentre ofte er lukket i aften- og weekendtimerne.

Internetmarkedsføring Og Job I Sociale Medier

Chegg ansætter undervisere til at arbejde hjemme og hjælper studerende på tværs af en lang række fag. Stillinger er tilgængelige og arbejder eksternt, enten på deltid eller freelance. Du bør aldrig videregive dit Social Security-nummer eller kreditkort eller bankinformation. Sørg for, at du kigger efter eksterne Amazon-job og anvender direkte på det ene og det eneste legitime websted - Amazon. Det viser sig at være en plads til at eje din egen virksomhed med løfter om enorme penge. Hvad er intradagshandel?, eUR / USD, GBP / USD, USD / CHF, EUR / JPY, USD / JPY, AUD / USD, NZD / USD. ISoftStone er et kinesisk firma, der har specialiseret sig i applikations-, cloud- og mobilitetstjenester. Gå her for at tilmelde dig Skooli, eller læs vores Skooli-anmeldelse her.

Hvis du elsker at være omkring børn eller allerede bor hjemme med dine børn, kan du overveje at starte en dagplejeforretning i hjemmet. ”BroadPath Healthcare Solutions understøtter betalere og udbydere med specialiserede tjenester drevet af en højkaliber distribueret arbejdsstyrke. Marketingfirmaer ansætter jævnligt folk til at skrive musiktekster til annoncer og andet typer indhold. Sådanne overtrædelser kan være kriminelle eller civile. Så færdiggørelsen er høj. Der er en række online-vejledningssteder derude, herunder Tutor. Eksklusive kollektioner solgt gennem et netværk af stylister, der bygger deres egne virksomheder med støtte fra et ekstraordinært samfund. Ledere på sociale medier tjener typisk det samme som en virtuel assistent med timepriser på kr15 - kr75 forholdsvis almindelige.

Få Betalt Ved At Tage Billeder Fra Din Telefon

Det har mere end 39.000 studerende fra 50 stater og 130 lande. Husk, at begrebet arbitrage er baseret på princippet om, at en bestemt vare har en højere pris et sted end på et andet. Jeg lancerede denne blog i august 2019. Uanset om du ønsker at betale for familietilbehør eller er interesseret i at gå alt i at tjene penge, giver Peach dig mulighed for at tjene meningsfuld indkomst på dine vilkår, hvor som helst og når som helst. Dette firma har mange tilgængelige fjernpositioner, herunder virtuel kundeservice, indgående detailsalg og forretningsanalytikere. Ifølge Glassdoor har The Social Element et lønområde fra kr14 til kr17 per time med en 4/5-stjerneklassificering.

Ifølge Rover kunne du tjene kr100 eller mere om ugen kæledyr sidder for dem. Vi leverer beskæftigelses- og stipendiemuligheder til kvinder i Uganda, der arbejder for at forfølge deres drømme og overvinde fattigdom. Jeg ved, at du sandsynligvis er temmelig skeptisk. Husk at planlægge et videointerview, når du har afsluttet din ansøgning. Den mest populære måde er måske ved at promovere musikvideoer. Timerne varierer mellem 10 til 20 timer om ugen, men du kan arbejde dem, når du vælger. Det er mere udfordrende at gøre dette, når du sælger andre grossistprodukter.

Du skal være tilgængelig 4 timer om dagen, 5 dage om ugen (mindst 20 timer om ugen, maks. 40 timer). De ansætter kun i USA, og lønnen er kr10 per time. USM har eksisteret siden 1988 og tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader til 170.000+ studerende.

Kontrakt, 20+ timer om ugen.

Håndlavet Crafter

Din rolle involverer at indsamle oplysninger om lejligheder til databaseposter over hele landet. Indtastning af data tjener muligvis ikke dig store penge, men legitime muligheder kan holde dig til at tjene penge, mens du leder efter noget, der betaler bedre. Betalingsintervaller kan variere, men nogle af mulighederne vil betale ugentligt. Endnu værre er, at langt de fleste blogs tjener nul dollars i årevis, når de vokser og bliver etablerede. Hvor meget tjener en freelance korrekturlæser? Det kræver ingen specielle færdigheder.

Vi har fuld opbakning fra vores moderselskab, Swarovski. CLASS100 leverer tilpassede undervisningstjenester, der bruges af mere end 100 skoler i Kina. Arbejd din virksomhed ud fra dit hjemlige komfort, fest med venner, opret på en messe eller brug dine sociale medier færdigheder.

Hvis du ikke er bekendt med virksomhedens branche, bliver du nødt til at forstå dens ins og outs fuldt ud.

Bliv Ekspert

Der er mange arbejdspladser derhjemme, der kun betaler månedligt eller to gange om måneden, og at få betalt det sjældent muligvis ikke gør meget for at hjælpe med øjeblikkelige økonomiske behov. De højst betalte grafiske designere kombinerer flere færdigheder i deres design. Gå her for at registrere dig hos Sigtrack. Nogle gange tyr de til forfølgelse af andre freelancere og ser på, hvad de skriver, læser flere gamle blogindlæg og mere. For dem, der er heldige med at have et talent med at skrive teknisk materiale, såsom programmering af tutorials, er der et meget specielt sted for dig i onlineverdenen. Hvis du er god med tal og har en vis regnskabserfaring at vise, er din klient helt sikkert derude. Hvis du opkræver en klient kr50 for det blogindlæg (som er en temmelig typisk begynder/avanceret begyndersats), har du lige tjent 50 dollars til en times værdi af arbejde. Bemærk, at dette job er beregnet til specialiserede læger og eksperter inden for medicin.

De betaler dig hver time. Plus, hvis du vil have et online job for at tjene penge, kan du blive medlem af mange betalte undersøgelsespaneler. Hvis du elsker hjemmebaserede kundeservicearbejder, skal du anvende til dette firma. Agenter tjener typisk mellem kr9- kr12 per time, og fuldtidsansatte modtager fordele og PTO. Arbejdet kan afvises og ikke betales for tekniske problemer, manglende detaljer eller andre problemer, som klienten afgør. For eksempel kan du være en guru med at finde specialartikler, stort garagesalg eller antikviteter. Foretag venligst din egen due diligence.

 • Den nemmeste måde at lande et af disse arbejde hjemmearbejde på er at starte med at tilmelde dig et gratis værksted, der lærer dig, hvordan du bliver korrekturlæser.
 • De, der driver salg af et defekt eller på anden måde kontroversielt produkt, plager muligvis deres eget navn som sælger af en sådan værdiløs vare.

Tegn På En Fidus

DionData Solutions - DionData Solutions leder i øjeblikket efter professionelle operatører af dataregistrering, der skriver 60 WPM med en høj grad af nøjagtighed. Timerne er temmelig fleksible, og du kan forvente at arbejde omkring 35 timer om ugen. Det er en god ting for dig, hvis du ser alvorligt på at lave en karriere inden for freelance video- eller lydredigering som uafhængig entreprenør. Du vil blive overrasket over at se, hvor mange mennesker, der kigger efter freelance-kodere på utallige freelance-websteder på Internettet. Disse forretningsmuligheder kræver en lille investering på forkant, men giver dig alle de værktøjer og support, du har brug for for at starte din helt egen hjemmebaserede virksomhed i direktesalgssektoren. For at være konsulent er din tekniske viden alene ikke nok. Se hvordan Jaclyn vandt kr5.294.

GMR-transkription tilbyder transkription, oversættelse, redigering og korrekturlæsning i en række forskellige brancher.

Nogle ofre kan faktisk modtage penge. Vi har været online i de sidste 12 år, hvor vi har hjulpet tusinder af jobsøgende med at sikre job, de nu udfører hjemmefra. Dette er et ikke-telefonarbejde hjemmefra job, der giver dig mulighed for at evaluere og hjælpe med at forbedre søgemaskinens resultater, så brugere let kan finde, hvad de leder efter. Eller en ninja kriger for den sags skyld. Vi kan ikke vente med at dele mere med dig og lysne dit liv med plyndrende juveler. Fra kundeservicerepræsentanter og ledere på sociale medier, til rejsebureauer og transkriptionskontorer, legitimt arbejde hjemmearbejde giver ophold hjemme mødre, universitetsstuderende og digitale nomader både muligheden for at tjene til livets ophold på farten. 95 månedligt medlemskab.

Hvis du vil være din egen chef og tjene penge online med de bedste online job, du kan gøre hjemmefra, så lad os komme i gang.

Og lad os ikke glemme den berømte konvolut-fylde-fidus, der ikke var andet end et pyramideskema, der er designet til at sifonere penge fra så mange mennesker som muligt. Fra branding og farveskemaer til brugervenlighed og brugertilfredshed hjælper webdesignere med at bringe et websted til live. Du kan tjene en masse penge som forfatter, jeg ved det, fordi jeg interviewede Holly Johnson, der tjener OVER kr200.000 om året som freelance Writer. Dette skyldes, at arbejdsgivere normalt undersøger de lokale lønpriser, før de tilbyder hjemmebaserede job til potentielle ansættelser. Gå her for at tilmelde dig Cambly, eller læs vores Cambly-anmeldelse. Medicinske tolke kan tjene op til kr28 per time, afhængigt af sprog og specialområde. Hjemmebaserede lærere har mulighed for at arbejde på en fleksibel tidsplan ud fra hjemmets komfort. Hvad der gør dette interessant og tiltalende er, at det er nemt at udfylde online-undersøgelser.

Rådgivning

Oprettelse af korte animerede logoer, bannere og videoer kan tjene dig fra kr50 til kr500 en pop. Da social media management imidlertid er en meget efterspurgt færdighed, søger arbejdsgivere ofte det separat. Hvis du er en tekniker og leder efter onlinejob der betaler godt, har Toptal mange IT-relaterede positioner, der er helt fjernt og kan udføres hvor som helst. Betalingen er omkring kr15 per time. En PPC-konsulent hjælper med at administrere betalte annoncekampagner og beslutte hvilket netværk (Google/Bing/osv.) Dette er en version af et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 14. september 2019 og opdateret 20. marts, 2019.

Online Designkonsulentjob

Hvis du synes, du er en god kandidat til en undervisningsposition her, er der nogle virksomheder, som du måske vil tjekke ud: Hvis du elsker mode og vil arbejde hjemmefra, kan du blive en online stylist. Fra at skrive nyhedsbreve til blogindlæg eller endda en enkel e-mail til klienter - det hele starter med det skrevne ord. Du skal være i stand til at skrive 65-75 + WPM med perfekt tegnsætning, grammatik og stavemåde. Og de undvigende optrædener, der betaler ordentligt, har sjældent åbninger. Liveops er et virtuelt callcenterfirma. For at opsummere igen, start med at fokusere på konsulentbog, brug derefter denne indtægt til at finansiere din blog og fremskynde din indholdsproduktion.

Du kan tilmelde dig et firma som Resume Writers, så du springer over marketing og går direkte til at skrive, eller markedsfører din egen skriftstjeneste på en platform som Fiverr. De beder dig om at betale dem penge for registrering, skattemæssige grunde, tilladelser og mere. Sådan bliver du freelance-korrekturlæsere: Klik her for at se, hvilket Amazon-job der er tilgængelig denne måned. Som en virtuel server for Restaurant Revolution Technologies arbejder du derhjemme for at støtte talrige forskellige restaurantkæder og håndtere deres indkommende madordrer for at støtte deres take-out operationer. Dette er nogle af fordelene ved at blive en premium freelancer, hvis du kan udnytte din viden. ACD Direct ansætter hjemme-agenter til at foretage indgående og udgående opkald.

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS), tjente medicinske transkriptionister en national medianløn på kr35.720 i maj 2019, eller kr17. Ansøgere skal have et års erfaring med undervisning, coaching, vejledning eller vejledning samt en bachelorgrad. Husk næste, at du ikke bare er en blogger, men en virksomhedsejer, så tænker som en.

EBay-salg

BLS projicerer feltet til at vokse 15 procent, drevet af en boom i mobile enheder og e-handel. Opsætning af en annoncekampagne kan tjene en PPC-konsulent kr1k op til kr5k og derefter et månedligt gebyr på kr300 (eller mere) for kontinuerlig styring. Arbejde hjemmefra, optjene ekstra indtægter, slutte sig til samarbejdsøkonomien og skabe glæde for de rejserfamilier, mens de tjener et hurtigt voksende marked. De ansætter undervisere med BA-grad eller studerende, der i øjeblikket studerer på universitetet. Start med at tage et kursus, der lærer dig grundlæggende færdigheder, der kræves for at forfølge freelance skriftligt job. Mere videoindhold uploades til internettet på en enkelt måned, end tv har skabt i 3 årtier. Analysia - Det tager ca. 15 minutter at gennemføre test.

Navnekonvention

Du skal være god med organisationen og altid være meget opmærksom på detaljer. Da arbejde fra hjemmet er blevet så udbredt, er det lettere at identificere almindelige tegn på et svigagtigt job end nogensinde før. At have et godt sæt computerehovedtelefoner vil hjælpe dig med at høre dine lydfiler bedre. Du foretager telefonopkald og skriftlige kampagner om forretningsbaserede politiske spørgsmål, ikke sociale spørgsmål, og du er ikke ansvarlig for at anmode om midler fra donorer og tilhængere. Ved at eliminere mellemmanden (i. )På udkig efter en forfatter med 5-7 års erfaring med en stærk interesse i sundhed, wellness, videnskab, kost, motion, farmaceutisk industri, folkesundhed osv. Standard freelance-websteder - Du bliver nødt til at konkurrere med andre fra hele verden på disse websteder. Kandidater skal have en RN-licens.

95/måned og start let dit bloggeimperium. En svigagtig gruppe noterede falske job på CareerBuilder, som er et ellers respektabelt websted. Betalingen er pr. Arbejdsenhed baseret på nøjagtighed, og de kræver, at du opretholder mindst 98% nøjagtighed for at tilfredsstille din kontrakt og også peer review andres arbejde. VIPKID ansætter ESL-lærere. I stedet kan du prøve simple digitale medicinske job, såsom: Ifølge Verblio er de den eneste freelance-skriveplatform, der tilbyder dette incitament.

LanguageLine-løsninger

Mere produktivitet. Eller du kan benytte dig af kommercielle tjenester som Amazon og eBay. Efter et par måneders opbygning af webstedet kan du derefter sætte det op for at sælge for et overskud. Spørg hvor mange, og find ud af, om du er i stand til at kontakte nogen af ​​dem.

Færdigheder, som Facebook Ad Managers har brug for: Hvis du er interesseret i bogudgivelse, men ikke er sikker på at skrive, kan du ansætte spøgelsesforfatter. Hvis du ved, at du vil arbejde hjemmefra, men ikke har nogen idé om, hvor du skal starte, er kundeservice et sikkert spil. Skal jeg købe litecoin sådan opdateres haasbot5, der er et antal ting, som de glade åbninger, som de belofte til investorer, der dør gennem automatisk handel med slapend-riger, kan blive. Hvis du kan lide at spille videospil, har spillefærdigheder, kendskab til spillemarkedet, er der mange sider online, der kan hjælpe dig i din søgning efter videotestjob.

00 pr. Time med et minimumsforpligtelse på 20 timer om ugen. Efter registrering får du brugernavn og adgangskode. MaritzCX er et velkendt firma, der regelmæssigt gennemfører markedsundersøgelsessamtaler. De ansætter kun fra USA.

Blogger

Ernæringsfysiologer med en manglende skrivning kan konsultere eller skrive funktioner til fitnesswebsteder for op til kr500 pr. Stykke. YouTube yder endda support til at hjælpe dig i gang. Gå her for at ansøge på Virtual Office VA. Betaling for afsluttede job går direkte til din PayPal-konto, når du har ramt deres udbetalingsgrænse på kr10. Du arbejder din egen tidsplan, de tager sig af fakturering, og du bliver betalt enten månedligt eller ugentligt via PayPal. Dens deltidsåbninger er 100% fjerntliggende. Med højhastighedsinternet og en videoforbindelse kræver mange job ikke, at du er der personligt.

 • Ansætter i Ohio.
 • Funktionerne i en virtuel assistent kan variere fra enkle opgaver som dataregistrering eller transkription af samtaler til mere kompleks webundersøgelse og analyse, leadgenerering, Photoshop-redigeringer, rejseplanlægning, dybtgående LinkedIn-søgning og regnskabsføring.
 • Men de kan muligvis pakke, der fungerer til virtuelle assistenter.
 • Da disse job alle er telekommunikation og arbejder hjemme relateret, kan du være baseret overalt på verdensplan og stadig anvende.
 • Det skyldes, at masser af falske Amazon-arbejde fra hjemmearbejdspladser er blevet oprettet af svindlere, der udnytter virksomhedens popularitet.
 • Uanset om du er en sultende kunstner, grafisk designer, coach, konsulent, lærer - hvad som helst i livet - anerkendelse og menneskelig forbindelse er det, vi søger efter.

Der Er Gode Alternativer Til Dataregistrering Til At Arbejde Hjemmefra

De kører en baggrundskontrol af nye ansøgere, og dette koster kr15. Jeg har opdelt de nøjagtige trin, du skal følge for at blive notar. Denne deltidsmulighed er åben for både amerikanske og internationale indbyggere.

Purdue University

For at gøre processen let skal du opbygge en online butik gennem Shopify. Der kan være nogle lyssky opgaver, der er angivet på mTurk, så vær forsigtig og ikke saml op nogen HIT'er, der føles forkert. Du skal muligvis håndtere indgående opkald eller foretage udgående opkald afhængigt af opgavens art. Potentielle kunder kan søge efter kvalificerede fjernarbejdere og proaktivt kontakte dem om potentielle jobmuligheder. De fleste af os har kontrolleret en produktanmeldelse på YouTube, inden vi foretager et køb.

Du skal have skrivefærdigheder for at få skriveopgaver fra dine klienter. Hvis du arbejder 2-4 timer hver dag, vil du kunne tjene op til kr500 på dette enkle job. Klarhed er en platform, der giver dig mulighed for at få betalt for din professionelle rådgivning. En Google-webmaster er et meget specifikt job, hvilket betyder, at konkurrencen er lav, men kvalifikationer kan være overvældende.

Og på grund af dette er folk villige til at betale markant højere lønninger til den rigtige person. Sociale medier er en vigtig del af en virksomheds brand tilstedeværelse og stemme. Du kan også få betalt for at være en telefonbaseret kundeservicemedlem. Har jeg sovet hele denne tid som Chris Farley med Hibernol? Og halvtids telekommunikatorer fik 11 dage om året tilbage ved at arbejde hjemmefra. Da deres opgaver involverer transkription af indspillet medicinsk diktat, er en computer, et skrivebord og ørestykket generelt de eneste krav, når de har afsluttet et postkundært medicinsk transkriptionsprogram. Der er ingen grænse for, hvor meget du kan tjene. Forestil dig at få betalt for at vælge og sammensætte en andens klædeskab.