Bedste Bitcoin-minesoftware fra 2019

Både pool- og solo-mining kan udføres på softwaren. Hardwarespecifikationer og ydelsesstatistikker er detaljeret på siden Sammenligning af hardware til miner. For nu, ja, da vi ønskede at give folk let adgang til deres overskud. Det er fordi du starter med en arbejdstager, der har standardindstillingen aktiveret. Bitcoin-noder bruger blockchain til at skelne mellem legitime Bitcoin-transaktioner fra forsøg på at genbruge mønter, der allerede er brugt andre steder. Der er også enhedsdrivere til scrypt, såsom GAW War Machine og ZeusMiner-enheder. Hvis du ikke specifikt søger at mine Bitcoin, kan du bruge et program som HoneyMiner, der miner den mønt, der er mest rentabel for dig at mines, baseret på din computers specifikation.

73 TH per sekund og energiforbrug på 1293 watt. Før du kører, skal du downloade CG Minor tilgængelig online. GUIMiner er den perfekte Windows-minesoftware til både begyndere og eksperter, der tilbyder et væld af nyttige funktioner, der hjælper nogen med at få den største mængde Bitcoins med den laveste mængde ståhej. 40 måder at blive hjemme mødre og far til at tjene penge. At udføre alt det matematik kræver nogle beregningsressourcer. Da netværket af bitcoin-brugere fortsætter med at vokse, vil antallet af transaktioner, der er foretaget på 10 minutter, til sidst overstige antallet af transaktioner, der kan behandles på 10 minutter. I strømbesparende tilstand med GPU aktiveret er der ingen mærkbar pc-ydelse, der bremser eller sænker. Og selvom anonyme værktøjer som Tor og Monero kan bruges af narkotikahandlere og kriminelle, kan det også kaldes hårde kontanter.

Alt, hvad der er nødvendigt for, at sælgere kan deltage i at tjene Bitcoin, er at downloade og opsætte Nicehashes-minesoftware på deres bærbare minedrift.

Sørg for at læse readme på github, da der sandsynligvis er over 10 sider med information om, hvordan man bruger denne minesoftware. Ikke alle websteder er dog så gennemsigtige som Salon. Det er en ekstern poolminearklient til Bitcoin, der også kaldes puddinpops minearbejder opkaldt efter forfatternavnet på forfatteren. En af de mest populære og pålidelige puljer for nye minearbejdere er Slush Pool, men du bør altid gøre din egen research. 5. ichimoku-strategier, budgettet består af fire svære komponenter og tilbyder den bedste centrale indsigt i FX-mærkets prisklasse. Eventuelle blokke frigivet af ondsindede minearbejdere, der ikke opfylder det krævede vanskelighedsmål, vil simpelthen blive afvist af de andre deltagere i netværket. Sådan handler du markederne, klik her for at tjekke vores dagshandelsrum. Du bliver nødt til at indtaste stratum/IP-adressen på din minepool, derefter dit arbejdstagernavn efterfulgt af adgangskode til din arbejdstager i minepoolen. I sidste ende skal du prøve dem begge og sammenligne dem med din bærbare computer.

Den mindst kraftfulde kategori af bitcoin-mining-hardware er selve computeren. Fremmedmæglere med højeste gearing 2019, et kig på listen viser, at der er nogle kendte navne på den. I skrivende stund sælger enheder med hastigheder alt fra 5-500 Gigahash/sek (selvom det faktisk har været et problem at få nogle af dem til dem at sende). EasyMiner fungerer som en indpakning for BFGMiner og CGMiner-software, den GUI-baserede Bitcoin-minesoftware er meget praktisk. Mens tilføjelse af et enkelt program til bitcoin-protokollen måske ikke ser meget ud i vejen for en løsning, er underskudsdata estimeret til at udgøre op til 65% af de data, der behandles i hver enkelt blok af transaktioner.

Det vil tage nogen tid, før det downloader hele bitcoin-blokkæden, så den kan begynde. Så lad os se på det nu. Der har været en enorm mængde Bitcoin cloud mining-svindel. 5 TH pr. Sekund og et relativt højt energiforbrug på 1050 watt. Det er bestemt værd at overveje, før du går ned på minesvejen. BFGMiner er en interessant Bitcoin-mining-software, som du bør prøve.

  • Men det ville devaluere hver enhed (eller "mønt" for de fleste kryptovalutaer).
  • I mange tilfælde i dag kaprer webudviklere og kriminelle folks computere for fortjeneste.
  • bitcoin miner0'erne driver i dag store datacentre, der indeholder tusinder af maskiner specifikt bygget - ned til chips - til minedrift af bitcoin.
  • Uanset om det er en gaming-bærbar computer eller en bærbar computer til regelmæssig brug, gælder dette for begge typer enheder.
  • Dette er den lange streng med tal og bogstaver, der udgør din bitcoin-tegnebog-adresse.
  • Indsæt SD-kortet i din Raspberry Pi som vist på del 1 af serien, og tænd derefter for enheden.

Se Også

Har du ikke et websted? Dit næste trin er at gå til fanen Miner-konfiguration. Generelt ændrer den samlede gruve hashkraft ikke, hvor mange bitcoins der oprettes på lang sigt. Derfor er det din pligt at sørge for, at enhver Bitcoin-minedrift, du leder til en minepool, ikke forsøger at håndhæve regler for netkonsensus, som du er uenig i. En nyttig funktion er profitrapporteringsfunktionen, fordi denne funktion hjælper dig med at vide, om din minedrift er rentabel eller ej.

Når installationen er afsluttet, registrerer værktøjet din installerede minedrifthardware og opretter en tabel med alle de nødvendige oplysninger. Hvis du på en eller anden måde kunne sprede disse computerkrav ud blandt hundreder - og nogle gange endda tusinder eller millioner - af uvidende brugere, ville det i høj grad reducere omkostningerne og tiden ved udvinding af dyre mønter. Hvis du af en eller anden grund ønsker at bruge minedrift af bærbare computere på en Macbook, skal du se instruktionerne nederst på siden. Men det skal give dig grund til bekymring og er et muligt rødt flag og et tegn på, at JavaScript bruges til mere, end du har forhandlet for. Sikker - det er designet som et integreret operativsystem med fokus på stabilitet. Bitcoin-minesoftware fungerer forskelligt til forskellige former for minedrift. Du bliver derefter bedt om at indtaste dit MinePeons brugernavn og adgangskode. Du kan købe et overkommeligt basissystem og indstille det selv eller få et, der er klar til minedrift.

For det første tvivler jeg faktisk på, at denne maskine vil returnere investeringsudgifterne på de oprindelige omkostninger og løbende udgifter.

Reklame

CGMiner er skrevet i C og er en tværplatform Bitcoin miner, der understøtter Windows, Mac OS X, Linux og mange andre platforme. Nogle maskiner tillader også overklokning, så du kan få endnu mere ydelse ud af din maskine, og med skyminedrift kan du ikke gøre det. Dette multetrådede og multi-blockchain værktøj er et temmelig alsidigt program. Cryptocurrency-software bruger en hash-algoritme til at skrumpe en stor mængde data til et mindre, mere håndterbart beløb med et fast sæt tal. Dette afslutter vores komplette guide til mining af bærbare computere. ”Dette netværk af computere udfører den samme funktion som Federal Reserve, Visa og Mastercard, men med et par centrale forskelle. Sværhedsgraden for den seneste blok på dette tidspunkt er omkring 6.061.518.831.027. Det fungerer med Windows, Linux og Mac, og du kan bruge det min Bitcoin eller Litecoin.

Hvis du er behørig med dit valg af minedrift og cryptocurrency, kan du endda ende med at opnå et anstændigt overskud efter at have betalt udgifterne til dette udyr. Der var en tid, hvor alle med et grafikkort - eller endda bare en CPU - kunne udnytte noget Bitcoin og skabe et overskud. Cloud mining er den praksis at leje minedrift hardware (eller en del af deres hashing magt) og få nogen anden til at gøre minedrift for dig. Bitcoin: verdens 11. største pengeforsyning uden en ceo - blockpublisher, i stedet oprettes valuta ved hjælp af knudepunkterne i et peer-to-peer-netværk. Dette hjælper ikke kun med at gemme dine elektriske regninger, men det sparer også penge, når værktøjet ikke kan oprette forbindelse til en pool for at generere indtægter.

USB-hubsenheden forbindes derefter til en computer, der er installeret med software, der er i stand til at kontrollere USB-minearbejdere og deres minedrift.

Interaktive programmer

BFGMiner høflighed af BFGMiner Hvis du har noget til at klirre og leder efter en tilpassbar Bitcoin-minesoftware, skal du ikke lede længere end BFGMiner. Hvis du vil udnytte rentabiliteten, skal du investere meget i udstyr, få billig elektricitet og lokalisere dig selv i et køligt område, da minearbejdere har en tendens til at varme meget hurtigt. BFGMiner har adskillige enhedsdrivere til Bitcoin, herunder Drillbit Thumb and Eight, Twinfury USB stick miner, Ztex's FPGA boards. På den anden side er Bitcoin berygtet langsom og kompliceret til mine og kræver tonsvis af processorkraft for at løfte den tunge belastning. Du bliver først nødt til at downloade og konfigurere en af ​​mine-software, der er anført ovenfor, og derefter kan du downloade brugergrænsefladen for, at den kan fungere. Digital information kan gengives relativt let, så med bitcoin og andre digitale valutaer er der risiko for, at en spender kan lave en kopi af deres bitcoin og sende den til en anden part, mens den stadig holder på originalen. 17 reelle måder at tjene ekstra penge på hjemmefra og online i canada. ATI og Nvidia. 2 i den samme guide.

EasyMiner

På den anden side har Bitcoin cloud mining ikke brug for nogen mining-software til at bruge med. Dette er nu det billede, som vi bliver nødt til at skrive på vores SD-kort. Hvis du har et bedre greb om Linux, kan du gøre stort set alt med det. Hvad pokker er blockchain? Den nemmeste måde er at holde øje med din CPU-brug. En vigtig forskel er, at forsyningen ikke afhænger af mængden af ​​minedrift. Mens nogle mennesker kalder Cryptocurrency en boble, tror jeg, det en dag vil blive en vigtig del af verdensøkonomien.

Det er ikke OK.

Kontroller Din Båndbredde Og Plads

Hurtigt - Softwaren registrerer ikke en CPU-cyklus fjernet fra minedrift. Tjen bitcoins, som kan byttes til valuta i den virkelige verden. Der er flere ting, du skal kigge efter, når du vælger min minesoftware. Ting fortsatte derefter med at bruge GPU'er, når vanskelighederne steg. Der er nogle minesoftware, der understøttes fuldstændigt af cloud og ikke Windows, Mac eller Linux. I dag skal vi se på software.

App Marketplace

Der er snesevis af velkendte og pålidelige softwaresystemer til minedrift af Bitcoin på forskellige operativsystemer. Med en hashhastighed på 12. S9i kan prale af en hashhastighed på 14 TH i sekundet og et energiforbrug på 1.320 watt, hvilket gør det til en af ​​de mest effektive Bitcoin-mining-hardware derude. Når den er åben, skal du klikke på CPU-fanen. Den anden iteration af Secure Hash-algoritmen kommer fra en del af en envejs komprimeringsfunktion. De har faciliteter i Island og Georgien. De betragtes som den bedste mulighed for cloud mining i det almindelige samfund, og jeg bliver nødt til at være enig med disse udsagn.

”Jeg foretrækker at slukke for“ Smart Miner ”og mines i stedet kun XMR (Monero), da jeg tror, ​​det er den bedste mønt, de tilbyder. 50 legitime måder at tjene penge hjemmefra, her er nogle måder, du kan forenkle og tjene nogle ekstra mønter i processen. Arkivering af afgifter på futures trading, når skatteyderne kommer i fremføringsfælden for et kapitaltab, er et problem, de ofte står overfor, hvordan man anvender overførslen i de følgende år (er). Som det viser sig, er denne analogi ikke for langt væk. Det tilbyder forskellige tjenester for eksempel, giver tre betalingsplaner, og alle disse tre planer er rimelige priser. Dette skriver MinePeon-billedet videre til dit SD-kort.

MEGA-privatliv

En anden solid Bitcoin-mining-hardware til begyndere eller hobbyister er Bitmain Antminer S7. CPU'er var kun i stand til at gøre et par MH/s (megahash per sekund). Bitcoin's offentlige hovedbog ("blokeringskæden") blev startet den 3. januar 2019 kl. 18: Intet af det er at sige, at det skal ske uden din viden. Sådan besvares spørgsmålet i overskriften:

Det koster folk mere penge i elektricitet, end de tjener tilbage med bitcoin-minedrift. Selvom din bærbare computer ikke kommer til at blive minedrift, mens du spiller et spil og surfer på nettet, spiller du det noget mere sikkert på denne måde. FPGA'er erstattes nu af den nye tids applikationsspecifikke integrerede kredsløb (ASIC), der bruger mindre strøm og tilbyder hurtigere behandlingshastigheder sammenlignet med de tidligere tre. Sådan behandles transaktioner. Programmet har en ligetil grafisk brugergrænseflade (GUI), som er utroligt let at forstå. Overvej derfor poolforbindelse og få en passende computer til minedrift.

Anmeldt afAngelo

Du ser ud til at have CSS slået fra. Så hvordan får du Bitcoin? Hvordan virker det? I løbet af de sidste otte år har mining for Bitcoin primært udviklet sig til brugen af ​​ASIC-chipsæt, der er konstrueret eksplicit til Bitcoin-minedrift.

Derefter kom feltprogrammerbare gate-arrays (FPGA'er), som scorede bedre end både CPU'er og GPU'er ved udførelsen af ​​hashberegningerne, en vigtig funktion til at blokchainadministration i cryptocurrency.