Barron S

En god tommelfingerregel er at have lidt eller ingen gæld (især kreditkortgæld) samt leveomkostninger på seks måneder på en nødopsparingskonto (mere hvis du har en familie). Men på lang sigt vil bundlinjen - virksomhedens indtjening - bestemme en akties værdi, og virksomheder med et solidt fundament kan modstå en hel del flack. 5 millioner kunder, der kom med efter købet af Scottrade.

Investering i aktier kan være en vanskelig forretning.

At ikke modstå, The Street er efter min ydmyge mening det bedste websted til investering i relaterede artikler. Nye kunder, der åbner en konto i dag, modtager en særlig marginrate. I bund og grund var TD Ameritrade for investoruddannelse den eneste mægler, der fik 100% perfekt i vores anmeldelse af 2019.

Mens du har at gøre med fald på aktiemarkedet, når du investerer i gensidige fonde og ETF'er, har du en bedre chance for bedring, når hele markedet stiger senere. Stadig ivrig efter at tale bestande? Plus gensidige fonde uden belastning er rimelige til kr9. TradeStations fokus på markedsdata af høj kvalitet, henrettelser og deres engagement i overlegen kundeservice gør dem til et godt valg for den aktive erhvervsdrivende. Du kan handle praktisk taget med alle typer investeringer, men måske er Fidelity bedst kendt for penge, især deres egne Fidelity Funds. Derudover modtager alle nye konti 90 dages provision uden handel, op til kr500 i værdi. Hvis du har brug for en mægler til at hjælpe dig med dine handler, skal du vælge et firma, der tilbyder denne service.

Ultimate Guides

En lav provision er vigtig for folk, der bare lærer at udveksle varer. Men du har brug for mindst så meget for at se reel vækst, og sammenlignet med minimumsgraden af ​​traditionelle mæglervirksomheder, er kr500 en utrolig indbydende tærskel. Personligt synes jeg, han er lidt mere end en karikatur, men nogle mennesker sværger ved ham. Du bruger stadig rigtige penge, men i stedet for at tale med nogen om investeringer, beslutter du, hvilke aktier du vil købe og sælge, og du anmoder om dine handler selv. I dag inkluderer tidsskriftets online tilstedeværelse blandt andet The Wall Street Journal, MarketWatch og Barrons. Med en minimumsinvestering på kr0 er Bank of America's Merrill Edge en anden god mulighed for at begynde investorer - især hvis du er en Bank of America-bankkunde. Binary options trading signals review (2019) | platonvejledning, disse fyre vil adressere ethvert punkt, nedbryde det let og efterlade ingen spor af tvivl. Visse konti kan ikke inkluderes i en husstand.

 • Der er risici forbundet med investeringsstrategier for udbytteudbytte, såsom at virksomheden ikke betaler et udbytte eller udbyttet er langt mindre end det, der forventes.
 • TD Ameritrade er en af ​​de bedste bedste online mæglere, fordi ethvert niveau af erhvervsdrivende kan tilfredsstilles her.
 • Alt, hvad jeg har leveret ovenfor, er gratis, skønt nogle få af dem tilbyder betalte tjenester ud over, hvad de fleste af os har brug for.
 • TD Ameritrade har en af ​​de mest imponerende platforme med mere end 400 tekniske studier og en lang række avancerede optioner-handelsstrategier.

Top 3 grunde til, at Schwab er et godt valg til handel med aktier

Vores fem favoritter rangerer konsekvent toppen i begge websteder 'årlige rapport, der markerer mæglervirksomhed på teknologi, brugervenlighed og omkostninger. 21+ måder at købe bitcoins online 2019 (betroede udvekslinger), medmindre du øjeblikkeligt åbner og trækker de digitale bitcoins ud af din fysiske bitcoin, kunne skaberen når som helst stjæle de midler, den indeholder. Finansielle rådgivere leverer fortsat værdi, men for mange investorer leverer moderne online mæglervirksomheder alle de nødvendige værktøjer til at investere med succes - og for at lære at identificere dine egne muligheder. Da ETF'er handler på aktiemarkedet, er det lige så simpelt at købe en enhed som at købe en andel i en virksomhed. Du har også adgang til mange offentlige og uafhængige rapporter, der hjælper dig i din søgen efter den perfekte personlige investeringsportefølje. Du har brug for mindst kr1.000, før du åbner en konto hos Charles Schwab. Vi bør fortsat se omkostningerne ved at købe lagre online falde hos de fleste virksomheder i de næste par år. 95 hver og Fidelity blev vurderet som nr. 1 for ordreudførelseskvalitet, hvilket bringer handelsomkostningerne yderligere ned.

Det er perfekt enten for en begynder eller en avanceret erhvervsdrivende at teste forskellige investeringsstrategier uden muligheden for at miste penge i processen.

Populære Sider

53 billioner i alt klientaktiver (8). En grænseordre er, når du anmoder om at købe en aktie til en begrænset pris. Fra og med august 2019 vil Vanguard tilbyde mere end 1.800 ETF'er og gensidige fonde (inklusive midler fra konkurrerende virksomheder som Blackrock, Schwab, iShares osv.) Der er i øjeblikket over 100 gratis muligheder at vælge imellem, herunder nogle meget lave omkostningsforhold iShares-midler. Dette gør StockBrokers. 95 pr. Handel uden gebyr for inaktivitet og et fuldt udgående overførselsgebyr på kr50, er Ally Invests gebyrstruktur omtrent så lav, som du finder.

Du vil være sikker på, at du kender et par grundlæggende, inden du kommer i gang.

Sådan beskyttes dine penge og identitet online Når du køber og sælger investeringer online, lønner det sig at være ekstra omhyggelig med at sikre, at dine personlige og økonomiske oplysninger ikke bliver stjålet af cybertyve. Power E * TRADE Mobile tilbyder et mere elegant og moderne design end E * TRADE Mobile; E * TRADE Mobile tilbyder dog flere handelsværktøjer. ”Det betyder, at hvis du køber en aktie til kr100. På lang sigt vil investorer blive belønnet for at påtage sig risiko, og en øget risiko skal gå hånd i hånd med øget potentiel belønning. 95 aktiehandler. Det tjente 4 ud af 5 stjerner på Bankrates anmeldelse. Grundlagt i 1973 og Charles Schwab er en full-service mægler med over kr3 billioner i alt klientaktiver. Derefter giver det en liste over virksomheder, du kan undersøge.

Det er Crunch Time for Netflix og disse 5 andre aktier

Se efter stærk fortid eller ofte udbytte. Dette giver dig mulighed for at afprøve alle de fantastiske funktioner, før du går i gang. Denne guide vil fremhæve nogle af de bedste mæglere, der findes i dag med tip og råd til valg af en online mægler. 65 pr. Kontrakt. Marginaloptagelse er muligvis ikke egnet for alle investorer. Når du er tilsluttet et spil, kan du diskutere strategier med andre spillere.

Der er en grundlæggende analyse af langsigtet værdiinvestering i børsen såvel som den klassiske tekniske analyse for handel med aktier på det frit omsatte finansielle marked; det betyder ikke kun aktiemarkedet! Derudover giver det muligheden for at lære og mestre finansiering og investering grundlæggende. Bitcoin exchange, jeg begyndte først at skrive om cryptocurrencies i 2019 og udvindede Bitcoin fra min bærbare computer det år. TD Ameritrade, Inc. Hvis disse tærter ikke passer til din palet, kan du oprette din egen ved at vælge fra M1s robuste tilbud af ETF'er og lagre.

Facebooks forhindrede Fintech-ambitioner

Faktisk kan du endda tjene penge ved at gøre nogle af disse ting selv. Det er en virtuel handelskonto, der lader dig teste handelsstrategier, før du går live. Der er ingen hurtige hurtigskemaer - naval, quixtar er en måde for dig at have din egen virksomhed uden alle disse irriterende forretningsgrader og millioner i startkapital. Hvad det betyder for dig er, at du kan investere i aktier og ETF'er gratis - ja kr0. 95 optioner handel:

Rangeringer og anerkendelse fra Barrons er ingen garanti for fremtidig investeringssucces og sikrer ikke, at en nuværende eller potentiel kunde oplever et højere niveau af præstationsresultater, og sådanne placeringer bør ikke fortolkes som en påtegning. Høj marginalafgift for nogle online mæglere kan skabe en modvind, der kan være svært at overvinde. Før internetets alder var old-school-handlere, mæglere og certificerede revisorerAmerican Institute of CPAs (AICPA) American Institute of CPAs (AICPA) er en non-profit organisation af certificerede revisorer i USA.

En robotinvestor handler ikke i sin egen bedste interesse over din. Selvom dette vil guide dig gennem fordelene, vil det også gøre dig opmærksom på ting, du skal overveje, før du køber materiel. Tilgængelighed kan blive påvirket af dit mobiloperatørs dækningsområde. Indtjening er det beløb, der er tilbage, efter at alle offentlige regninger er blevet betalt. M1 Finance er en fantastisk ny platform, der for nylig afslørede provision gratis priser at investere. Mange er certificeret affald, men en holder, vi kender, kaldes 5% -reglen. 9 millioner aktive mæglerkonti og kr3. Det er fantastisk til store investeringer og hands-off investeringer.

Tak Skal Du Have

Aktiemæglere er personer eller firmaer, der har licens til at købe og sælge aktier og andre værdipapirer via børsbørserne. Vær ekstra forsigtig med trådløse forbindelser. Det betalte beløb udløber aldrig. I 2019 satsede han nogle hedgefondforvaltere 1 million dollars på, at de ikke ville være i stand til at tjene flere penge på et årti end en billig, kedelig indeksfond. Du er meget bedre til at oprette en automatisk opsparingsplan, der giver dit mæglerfirma automatisk mulighed for at tage penge fra din bankkonto og placere dem i udpegede investeringer på en fast plan.

Punkter at overveje Dyrere end rabatmæglervirksomheder TD Ameritrade har været en stærk spiller i økosystemet med online aktiehandel i årevis. Mens markederne er alt andet end visse, kan du føle dig tryg. Det appellerer til begyndende investorer eller enhver, der foretrækker en forenklet uddannelsesgrænseflade.

”Når de vokser godt med handel, kan de flytte op på funktionsstigen til Trade Architect og overveje at hoppe ind i den rige thinkorswim-handelsplatform, som er fyldt med værktøjer til sofistikerede optionshandlere.

Sådan Køber Du Aktier

Vi vil vide, hvordan man investerer i markedet og får afkast, og vi vil også grundigt forstå, hvordan man handler med aktier og styrer, hvad vi har købt. Alle de penge, du bruger på provision, smides væk fra dit eget afkast. Hvad med international handel? Deres grundlæggende handelsgebyrer for aktier, optioner og ETF'er ligger i den nedre ende af investeringsmæglergebyrsområdet, til kr4. Disse investeringer er vurderet for sikkerhed fra tredjepartsfirmaer, hvor AAA er den mindst risikable. E * Handel er også et af vores top valg for folk, der ønsker at åbne en Solo 401k. Hvis Amazon-leveringsdroner en dag begynder at angribe fodgængere og bestandskraterne, vil du ikke være bedre stillet, hvis Amazon repræsenterer kun 1/100 af din portefølje kontra ½?

Stil os et spørgsmål!

Hvad det betyder for dig er, at du betaler et lavt beløb af løbende gebyrer. En online aktiemægler skal tilbyde adgang til ikke kun handelsaktier, men også et stærkt udvalg af gensidige fonde uden kommission, provision uden ETF'er og komplekse optioner. Se CFIs avancerede kursus for økonomisk modellering på Amazon.

Hovedkvarter i New York City blev E * TRADE grundlagt i 1982 og var ligesom dens nærmeste konkurrenter også en af ​​de første onlinemæglervirksomheder i USA (10).

Og apps som Robinhood tilbyder gratis handler. Her er de bedste online mæglere for aktier i 2019: Fidelity landede også i top fem i adskillige kategorier: Denne periode omtales ofte af Star Trek-klingende udtryk ”tidshorisont. Online trading academy, i dag simulerer demokonti den faktiske oplevelse på en handelsplatform. Dette er en aftale om at købe eller sælge aktiver, såsom råvarer eller aktier, til en fast pris, der skal leveres og betales på et senere tidspunkt. Handelsdemoer, instruktionsvideoer og onlinekurser er tilgængelige for alle brugere.

Kreditkort

Lav ikke fejl, online mæglere opkræver også gebyrer. Langs TWS lader interaktive mæglere investorer handle fra deres Apple- eller Android-enhed, da deres mobile platform giver fremragende kvalitet, flere nyhedsfeeds, konti, overvågningslister, handelsindstillinger, underretninger og mere. ”Hvem er dette firma? Årsagen til, at aktier historisk set har fungeret bedre end sikrere, konservative investeringer som statsobligationer, er fordi investorer belønnes for at risikere flere tab. Denne guide og oversigt over investeringsmetoder skitserer de vigtigste måder, som investorer forsøger at tjene penge og styre risiko på kapitalmarkederne.

Send os et e-mail til dit online mæglerspecifikke spørgsmål, og vi vil svare inden for en arbejdsdag. Eller skriv firmanavnet eller aktiesymbolet i søgefeltet øverst til højre på siden. Sådan investeres , i dag er der et bredt udvalg af valg, der er tilgængelige for alle slags mæglere, hvad enten det er traditionelle mursten og mørtelfirmaer med kontorer eller online mæglerfirmaer. 95, som er blandt de højeste, vi så, selvom du holder mere end kr25.000 på din konto, falder gebyret til kr4. I så fald har du brug for en online mæglerkonto. Derudover tilbydes få handelsværktøjer, og der er ingen telefonstøtte.

Du kan også overføre din IRA fra et andet firma eller rulle aktiver fra kvalificerede arbejdsgiverplaner som en 401 (k), 403 (b) eller 457-konto til din WellsTrade IRA. For det første hjælper dette værktøj dig med at bestemme en optimal investeringsstrategi og -stil. Lær mere i vores E * TRADE-gennemgang om, hvordan dette kan være den rigtige mægler til dine behov. Selvstyrede IRA-konti er konkurrencedygtige, uanset hvilken mægler du vælger; dog skinner Charles Schwab med sine Schwab Intelligent Portfolios og Schwab Intelligent Portfolios Premium-tjenester. Med over 2 billioner dollars i klientaktiver er Fidelity en billig online mægler, der tilbyder kr4.

Konfigurer Regelmæssige Overførsler Til Din Konto

Når vi bestemte de bedste online aktiehandelswebsteder, så vi på 10 populære investeringsmæglervirksomheder. Historisk blev de rige delvis rigere takket være deres eksklusive adgang til investeringskendskab og rådgivning. Men det gode ved M1 Finance er, at de også giver dig mulighed for at investere i fraktionerede aktier - så du behøver ikke have prisen på en fuld aktie for at investere. For StockBrokers. Lær mere ved at læse vores erklæring om margenrisiko. Aktier og ETF'er handles til kr4.

For optionshandlere skal du se nøje på de funktioner og værktøjer, der er tilgængelige i en mægler specifikt til handel med optioner. Endnu mere får du live chatadgang til ZacksTrades team af mæglere, hvis du har brug for hjælp. Fra maj 2019, hver dag markedet er åbent, placerede Interactive Brokers-kunder i gennemsnit 894.000 handler (15). I lægevilkår skal du se på bestandens gennemsnitlige ydelse over dette tidsrum.

Her er en god liste over internationale mæglere til at begynde med.

Metode

Hvis den erhvervsdrivende søger at sælge aktier i XYZs aktie med en kr14. Start med fonde og ETF'er bygger dit fundament, før du begynder at tage unødvendig risikohandel med individuelle aktier. Tekniske forhandlere er måske mindre interesserede i, om en mægler har et stort udvalg af gensidige fonde end for, hvor fleksibelt kortverktøjet er for eksempel. Senest for nylig byggede virksomheden et uafhængigt clearing-system til afvikling og clearing af transaktioner.

Gebyrerne for at eje en investering (udgiftsforhold - som du vil minimere) 3. En investering i aktier og obligationer med højt afkast indebærer visse risici såsom markedsrisiko, kursvolatilitet, likviditetsrisiko og risiko for misligholdelse. Med denne mægler kan du se på volatilitet, potentielt afkast og anden teknisk analyse. Denne grænseflade skal have intuitiv adgang til at se din saldo, tilgængelige kontanter og positioner med realtid P/L (fortjeneste/tab), og det skal alle nemt navigeres. Die-hard fans findes for begge, og begge er et godt valg for erfarne handlende.

(95) og mangel på bøder. De opkræver normalt også et gebyr for hver aktie, du handler. Lær lingo. Ifølge en TD Ameritrade-undersøgelse handler den gennemsnitlige "aktive erhvervsdrivende" nu næsten 18 gange om året. Denne enkle søgning tager kun få øjeblikke og fortæller dig, om mægleren eller mæglerfirmaet har tilladelse til at sælge dig værdipapirer.

Relaterede WSJ-artikler og blogindlæg:

Dets pris pr. Handel er dog ikke den billigste på kr6. Selvom det ikke virkelig er gratis, kan dette tilbud give dig mulighed for at opbygge en stor portefølje til lave omkostninger. Det bliver ikke mere overkommeligt end det. Deres lave marginrater, lav provision på handel med højt volumen, høje renter betalt for tomgangskontanter på din handelskonto og eliteværktøjer og platforme tilbyder en unik oplevelse for den rigtige type investor. Teknologi gør det lettere end nogensinde før at investere - hvilket er fantastisk. En anden vigtig ting at overveje er sondringen mellem investering og handel. Aktier, der udsteder hyppigt udbytte, er indkomstlagre. 95 pr. Handel, men de tilbyder hundreder af midler uden provision.

Vil du tage et online-kursus, der udelukkende er baseret på aktiemarkedet? Overvej derefter at tjekke disse nyttige onlinekurser til investering og handel med aktier.

Platformen er temmelig "no-frills", hvad du får. Men det er data - det er op til dig at beslutte, om du er enig eller uenig med dette nummer. 95 5 Stars Banking Merrill Edge kr6. Ikke kun tilbyder fintech-selskabet en app-handel med nul-gebyrer, det stræber aggressivt mod at forstyrre branchen og blive en platform, der tilbyder alle former for finansielle produkter og tjenester.

Teknologi gør det lettere end nogensinde før at investere - hvilket er fantastisk.
 • Så vidt marginraterne går, tilbyder Interactive Brokers de laveste rater i branchen overalt.
 • Mæglere blev valgt på baggrund af top notch-uddannelsesressourcer, let navigation, klar kommission og prisstrukturer og porteføljebyggeredskaber.
 • Nøglestrategier, du kan bruge, såsom værdiinvestering, vækstinvestering, udbytteinvestering, vækst til en rimelig pris (GARP) og mere.
 • For eksempel blev Charles Schwab i 2019 bedømt som 1 i kundeservice af investorens Business Daily.
 • Hvad der gør M1 unik er, at du opretter en "cirkel", og du investerer i denne cirkel.
 • 75 pr. Kontrakt.

Kontobeskyttelse

Men denne sommer adresserede Ally Invest manglen ved at tilføje mere end 100 kommissionsfri ETF'er til sin handelsplatform. Demonstration af GRATIS grundlæggende og avancerede aktiescreenere, så det er let at indsnævre valgene for mere forskning og finde gode bestande. Se på fondens beholdninger og find en, som du føler dig komfortabel med. OTC-lagre er ikke noteret på en større børs, og du kan slå information om dem på OTC Bulletin Board eller PinkSheets. Selvom det ikke virkelig er gratis, kan dette tilbud give dig mulighed for at opbygge en stor portefølje til lave omkostninger.

Derudover gør E * TRADEs lagdelte prisstruktur det skiller sig ud fra sin konkurrence. Det er meget. Det er givet, at der er en risiko for at holde en investering i længere tid, men hvis du er tæt på den eneårsafbrydelse, kan det være værd at det sidder tæt i et par uger mere. Mange rådgivere er dygtige og kan hjælpe dig med at tage økonomiske beslutninger, der mere end kompenserer for deres gebyr. Havde jeg vidst bedre, ville jeg gået med en online mægler og betalt næsten intet for at udføre nøjagtig den samme handel.

Personlig Kapital

Handel gratis i 60 dage plus få op til kr600 i provision-fri handler, når du tilmelder dig ved hjælp af nedenstående link. Hvis du allerede banker med Bank of America, kan dette muligvis gøre Merrill Edge til den bedste mulighed for dig. Vi kan lide den billige og varierede karakter af ETF'er. Bemærk, at indeksfonde ikke er inkluderet i Merrill Edge SelectFunds. Du vil også overveje faktorer som den slags rådgivning og forskningsværktøjer fra mægleren, kvaliteten af ​​den digitale handelsapp, og muligheden for at placere handler hurtigt og pålideligt, blandt andre detaljer. De fleste online mæglere opkræver fra kr5 til kr7 per handel.

TD Ameritrades handelsomkostninger er på den høje side (kr9.

Der kommer ingen recession. Fed vil sørge for det.

E * Handel E * Handel er en anden stor mægler, der har et stort udvalg af provisionfrie ETF'er og gensidige fonde at investere i. Jeg kender personligt en der er fascineret af aktiemarkedet og straks vil vide alt om det indefra og udefra. Denne service har flere platforme, der hver især er rettet mod en anden type investor. Fidelity er kendt for sin familie af lave omkostninger og dybdegående forskningsværktøjer på Fidelity-webstedet. Handel med succes er meget lettere, når investorer har store værktøjer til rådighed. Bedste onlinemæglere til lave gebyrer i oktober 2019. Onlinekommission er lav - men du skal muligvis ikke betale dem. Rul ned for at sammenligne vores favoritter.

Det betragtes bredt som den hurtigste og mest pålidelige måde at indgå eller afslutte en handel og giver den mest sandsynlige metode til hurtigt at komme ind eller ud af en handel.

Hvad Du Kan Forvente, Når Din Fond Går Sammen

Uden en fysisk filial, der er til rådighed, kan nye investorer føle sig fortabt i online-handelsområdet; Ally Invest har dog online og telefonisk kundesupport tilgængeligt døgnet rundt. Dette betyder, at det er en lavere forpligtelse til at investere end konventionelle finansielle rådgivere. Er jeg en erhvervsdrivende eller en investor? Hvis du har et lille beløb at investere, skal du kigge efter en udbyder, der tilbyder et lavt kontominimum for at åbne en konto.

95 4-stjerners interaktive mæglere Bedst for professionelle kr10.000. Start og forpligt dig derefter til at bygge over tid, ”siger Jane Barratt, administrerende direktør for investeringsuddannelses- og rådgivningsfirma GoldBean. De har også mere end 30 lokale filialer i større storbyområder rundt omkring i landet. Mens E * TRADE muligvis ikke tilbyder de billigste handler, er Power E * TRADE-platformen fremragende til handel med optioner, og mægleren tilbyder to fantastiske mobile apps. Swing-handel vælger kvalitetsvækstlagre, når du har bestemt, hvad du handler, er det sandsynligvis temmelig indlysende, at du bliver nødt til at lede efter en mægler. En grænseordre giver dig mulighed for at placere et fast beløb på handel med aktier, så de udveksles kun til den pris, du har sat.

Brug falske kontanter til at investere i reelle virksomheder under reelle markedsforhold. Kundeservice er tilgængelig døgnet rundt via telefon, e-mail og live chat. Når din konto er blevet oprettet, handler du med lager ved at placere aktiens ticker-kode i platformen. En simpel handelssvingningsstrategi, der fungerer, desuden har disse lagre normalt en IBD-relativ styrkeevne på 80 eller højere. Nogle gange er der kontanter tilbage på den side, der er på kontoen, men ikke investeret.

 • Til gengæld tjener han eller hun en provision, normalt flere cent pr.
 • Læs vores Motley Fool Review og lær, hvordan man får 356% afkast!
 • Du kan læse vores fulde anmeldelse af Robinhood her.
 • Du kan tjekke vores guide til at vælge en aktiemægler for at få yderligere indsigt, så du kan tage en sund beslutning.
 • Takket være Internettet har der været en massiv bølge af online rabatmæglerfirmaer og nye investeringsmuligheder.

Konti

Imidlertid er et af de mest involverede lande USA og for dem af os, der bor i landet, er det kun normalt, at vi forstår aktiemarkedet i Amerika. Erfaring giver et sandt perspektiv, som ikke findes andre steder. Dette er de mere traditionelle aktiemæglere, der har fysiske kontorer. Hvis Wells Fargo Banks portefølje af Wells Fargo-programmet afsluttes, ophører provisionskortet for handler og vender tilbage til den aktuelle gældende provisionskurs.

Større online mæglere tilbyder bank- og andre finansielle tjenester. Hvis du ikke er en U. Udenlandske investeringer indebærer større risici end U. Men der er muligheder for at kvalificere sig til gratis handler, også for dem, der har en stor balance. Tidligere startede dens provision for kr6. Bag TD Ameritrade er E * TRADE den næstdyreste online mægler med hensyn til handelsprovisioner og gebyrer.