27 påviste måder at tjene penge hjemmefra (Op til $10K / mo)

Tag dette gratis minikursus eller tjek disse firmaer, der ansætter sammen med en succeshistorie fra hjemmet fra Kim (transkriber). Affilierede links bruges på dette websted og kan bruges i dette indlæg. Jeg tror, ​​at blogging er det bedste ophold derhjemme morjob, fordi du arbejder helt efter din egen tidsplan. Jeg donerer regelmæssigt blodplader og plasma med det amerikanske Røde Kors (som desværre ikke kompenserer donorer). Men det kan måske forstyrre dig, når du er klar over, hvor mange FL-reps, der bruger det til at beskrive deres egen familie og (tidligere) venner, der ikke ville være med på denne ordning. Download Ibotta-appen, og før du handler, kan du tilføje tilbud på produkter, du normalt køber alligevel. Hvis du er begavet til at designe billeder og logoer, kan du blive hjemme og tjene penge på denne gave.

  • Der er ingen regel, der siger, at du ikke kan liste på begge markeder, men du skal bare huske at opdatere tilgængelighedskalenderen, hvis bestemte datoer bookes på den ene platform og ikke den anden.
  • Uanset hvad dit valg er, skal du foretage en grundig undersøgelse og grave dybt ned i ethvert aspekt af den spillejob, du vil vælge.
  • Bedre endnu, kan du undertiden fordoble (eller endda tredobbelt) dyppe og bruge apps oven på normalt butikssalg og kupontilbud.
  • Dette sted har over 3.000.000 medlemmer og giver en høj Trustpilot-score på 4.
  • Han kunne altid gå tilbage og opdatere eller redigere baseret på feedback fra sine oprindelige studerende.
  • Start med HealthyWage-prisberegneren.

Opkaldene dirigeres til et callcenter og sendes derefter til personer, der arbejder fra deres hjem. Butikker som Half Priced Books og andre giver dig cent på dollaren for hver af dine nuværende bøger, mens du kan kontrollere, hvad din bog er værd ved blot at indtaste ISBN-nummeret i Book Scouter. Du har kun et par dage til at sende en bog, når den er solgt, og endnu mindre tid, hvis du accepterer at inkludere to-dages eller overnatning forsendelse som en del af dine muligheder.

Mens betalinger kun udstedes en gang om måneden, kan Getaround være en god måde at opbygge din bankkonto på. Efter et par minutters besvarelse af spørgsmål og se et par tutorialvideoer om, hvordan webstedet fungerer, fik jeg kr5 tilføjet til min konto. Spekulerer du på, hvordan man tjener penge som et ophold hjemme mor? Hvis du drømmer om at leve livet som en digital nomad og rejse verden rundt i en ubestemt tid, skal du starte med penge.

Jeg vidste, at dette var min chance for at skabe en livsstil med mere fleksibilitet, så jeg kunne være der for min familie og også støtte os økonomisk. Det, du opkræver, er altid op til dig. Tænk på alle disse besparelser, og hvad du kunne gøre med dem!

Hvis nogen ikke kan gå i købmand, griber du deres grube og leverer dem til dem gennem postkammerater.

Sælger Hjemmeside

NerdWallet afrundede 26 legitime måder at tjene nogle ekstra indtægter - hjemme eller ude og omkring - og listede hver mulighed ud fra hvor hurtigt du kan komme i gang og få betalt. At skrive andres skoleaviser kan være en god måde at tjene penge på, hvis du er en god forfatter og er villig til at lære mange forskellige emner. Ifølge deres websted kan investorer i gennemsnit tjene 12 til 14 procent årligt på deres investering. Jeg har oprettet og solgt e-bøger - kr7 pr. E-bog. Du bliver belønnet og betalt kontant (via Paypal) for det arbejde, du udfører, og du kan vælge, hvad og hvornår du arbejder. 50 Skrivning af breve til magasiner Du kan lave mellem kr10- kr200 til et godt brev eller fotografere til et ugeblad som Take a Break eller Pick Me Up, foreslår Birtles.

Tjek ClinicalTrials. Tro mig, masser af forældre vil betale dig for at redigere optagelses essays og tilbyde konstruktiv feedback til deres børn. Efter at choket var gået, sprang jeg ind i handling {klik på linket for at læse min historie - Hjemmebaseret 100 om opstart nation. Ja, du kan, selv som en hjemme-mor, ved at skrive indhold til blogs og websteder.

Stay-at-home-mødre kan tjene penge og tage sig af børnene for!

Køb Og Sælg Domænenavne

Start af en blog for ekstra indkomst online og for at tjene penge online. At starte en blog kræver en masse hårdt arbejde, men udbetalingen er sandsynligvis den største på denne liste. Hvis du vil gøre dine drømme til virkelighed, kan disse forslag hjælpe. Hvis du nyder at lære om sociale medier og vil tage tingene et skridt videre og tjene ekstra penge, er sociale mediehåndtering en fantastisk mulighed. Scribendi - Scribendi ansætter korrekturlæsere og redaktører til at arbejde eksternt og rette klientdokumenter. For mere information om cash back-apps (sammen med kyndige hacks til at tjene flere penge), se deres respektive anmeldelser.

Kunden vælger deres favorit, og kunstneren får præmiepenge. Vi har endda set folk købe investeringsejendomme udelukkende med det formål at gøre dem til Airbnb-leje. PreK Readiness Program, som jeg kan bruge til at lære Abby de færdigheder, hun har brug for for at få en god start i børnehaven, mens hun også underviser i et par andre kiddoer. Det kan gøres derhjemme. Online opsparingskonti leveres normalt med væsentligt højere renter, der hjælper med at vokse dine penge hurtigere - over 20 gange højere end det nationale gennemsnit. Det er vigtigt at være vidende om de forskellige sociale medier-platforme, og du har brug for store organisatoriske og kommunikationsevner. Hvis du har lidt tid på din side, her er nogle online platforme til salg af dine brugte varer. Hjælp dine naboer med at pakke og bevæge sig over byen.

Chancerne er, at du har hørt om Ebates.

Small Business Marketing Consultant

Du kan tjene op til 10% provision på størstedelen af ​​det, der sælges på deres websted! En genbrugsvirksomhed kan være indbringende for en mor der er hjemme. Du kan overveje at starte en YouTube-kanal vlog. Har en ven gift sig? Skyl og gentag! Kort efter dette startede hun en vellykket generel og juridisk transskription.

10 trin til at starte en blog på siden for min gratis 20.000 ord guide til at starte en blog og opbygge den til en indkomstskabende virksomhed i dag. På podcasten satte jeg mig ned med sidestykket, politikontoret Sam Gonzalez for at lære, hvordan han havde bygget sine mænds modeabonnementskasse, UrbaneBox. Sælg printables og regneark. Beachbody, Zazzle, Craftsy, Juleep og Weebly. Nogle websteder lader dig kun udbetale, når du har ramt en minimumsindtjeningsgrænse.

Webdesign Og Grafisk Design

Et par venner brugte Turo-platformen til at få en gratis Tesla! Det tager mindre end et minut at konfigurere, og linjer din tegnebog på 3 forskellige måder: Der er snesevis af agenturer, der betaler dig for at besøge alle mulige butikker og restauranter for at give feedback om, hvordan de klarer sig. Kreditkort gør det for let at sige JA, når du skal sige NEJ. Ved at gøre dette kan du tjene omkring kr12 per time.

På disse sider kan du tjene op til kr28 pr. Solgt foto! Kort sagt, vi har alle forskellige mål. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

Ting Du Skal Huske På, Før Du Springer Ind I At Tjene Penge Hjemmefra,

Forestil dig, at hvis du hver gang du har vippet dit kort, kunne du runde op til den nærmeste dollar og investere den ændring i din fremtid. Faktisk er en fantastisk platform for dette. Det gennemsnitlige kursus varer fra 9 til 18 måneder og koster omkring kr3.000. Du får betalt elektronisk, og de betaler altid. Nogle steder indgår også gratis kontantudleveringer. Byg din profil (tager mindre end 5 minutter). Udtrykket "sultende kunstner" gælder bestemt ikke her. Se denne fantastiske artikel fra Shopify om, hvordan du bygger og vokser din Instagram efter for at komme i gang.

Gem Student er blot ét eksempel på en vellykket hjemmeside, startede på universitetet af Owen Burek i sit første år, der siden er vokset til en fuld tid og anselig virksomhed. På tværs af de samme linjer som online freelanceskrivning eller korrekturlæsning er transkription en servicebaseret færdighed, der giver dig mulighed for at tjene penge online hvor som helst i verden. Hvis du ikke er interesseret i fysisk at eje ejendom, er et firma som Roofstock perfekt til dig. 10.000 point kan indløses for kr10.

ConnectRN - certificerede sygeplejersker og afhent ekstra skift fra nærliggende faciliteter med behov på ConnectRN. Basisniveauet kommer ind på kr199 - en rimelig pris, når man overvejer indtjeningspotentialet ved landing kun et par faste klienter. Her er den hårde sandhed: Du kan få betalt for at downloade sponsorerede apps og spil. For eksempel, hvis et produkt er kr30, betaler du muligvis kr15 for at købe varen og sende den. Her er tre steder, som jeg har registreret for at rapportere tilbage om denne artikel, og som allerede har tjent et par dollars: For en trinvis vejledning til udgivelse og indtjening med e-bøger, se "Sådan skriver du en non-fiction-e-bog på 21 dage".

At være organiseret er en værdifuld færdighed, og uanset om det er for en lille virksomhed eller en ven, er der måske mere et marked for dette end møder øjet.

Fotograf

Ved at opbygge et følgende kan du tjene penge via affiliate marketing og annoncer. Det er, at de mest almindelige ideer er blevet valgt gennem meget mere, end de var for et par år siden. Nogle tilbud er mærkespecifikke, mens andre giver dig kontanter bare for at købe en bestemt type varer, som et brød fra ethvert mærke. Når den er betalt, kan du overføre indtjeningen til din bankkonto, som kan tage et par dage.

En hurtig søgning af både i nærheden gav mange resultater med priser, der spænder fra kr230 til kr950 pr. Dag! Din tilbagebetaling vil blive indbetalt på din Ibotta-konto inden for 48 timer. Du har brug for en ren kørselsrekord og en nylig bil i god stand. Excel hos kundeservice, og dine ratings vil hjælpe din virksomhed med at vokse. Du skal kontrollere, om programmet fungerer i din tilstand. Eller, hvor meget tid bruger du på at se videoer hver dag? Blir du hjemme med et barn eller to allerede?

Hvis du ikke rammer dit mål, går dine penge til at støtte HealthyWage, inklusive præmier til andre, der opfylder deres mål. Men husk, at testen er ret hård, så du har brug for meget forberedelse. Kommentarer er ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af bankannoncøren.

Trade-in (videresalg) markedspladser:

Apps Til At Forbedre Din Butik

Næsten alle foretrækker smagen af ​​en frisk plukket tomat frem for en købte butik. Læs om, hvordan vi tjener penge. Hvor mange af de samme produkter ser du slået igen og igen og igen på Facebook alene? Bedre end intet, ikke? Det tog mig et år at skrive denne bog, så den har et stort sted i mit hjerte. Vejledere i matematik (alle kvaliteter samt matematik, der bruges på SAT og ACT) er altid meget efterspurgt, såvel som inden for fysikvidenskabelige fag (fysik, kemi, jordvidenskab) og engelsk (kritisk læsning og læseforståelse til test at tage), skrive (essays) og ESL (grammatik, testforberedelse og engelsk til specifikke formål, e. )Få den hurtigste internetadgang, du har råd.

Jeg tjener et par dollars hver uge, hvilket tilføjer over tid. Undervis ikke bare en madlavningskurs; komme med specialkogekurser. Sådan starter du en mobil DJ-forretning og tjener ekstra kontanter.

Affiliate Marketing

At være hjemme for at passe voksende børn er et heltidsjob i sig selv, men det frustrerende er… det kommer ikke med løn. Indtil videre har jeg tjent over kr300 i Amazon-gavekort. Som fotograf vil du sandsynligvis arbejde flere weekender og aftener, hvilket kan fungere godt for mødre der er hjemme, som ønsker at tjene flere penge. Selvom du muligvis bliver nødt til at lægge en hel del indsats for at gøre det, når du først har gjort det, får du en konsekvent passiv indkomst fra den. Det er super nemt!

Find ulige job på Craigslist

Du kan anmode om, at der udstedes betaling den følgende måned, hvis du har en saldo på mindst kr5. Deres supportteam er tilgængeligt 24 timer i døgnet, og enhver kvalificeret reservation dækkes af deres værtgaranti uden ekstra omkostninger for dig. Følgende er de bedste job for at blive hjemme mødre (og far!) Lyder ret godt, er det ikke?

Se min ultimative guide: Brug disse fem vigtige tip fra retsadvokaten i staten New York til at forblive i sikkerhed: Spol frem et par år, og DollarSprout er nu et team af iværksættere penge nerder, der hjælper med at uddanne andre om emnet pengehåndtering. HyreCar - Hvis du ikke har en bil, men alligevel ønsker at komme ind på nogle af disse kørselsforstyrrelser, vil HyreCar leje dig en, og siger, at den gennemsnitlige chauffør netto kr1000 om ugen selv efter leje. Arbejdet er altid der. Lej dit hus ud til filmoptagelse Regissører for tv og film er altid på jagt efter huse til at filme i. Du køber et par Nike-sko gennem Rakuten-appen. Kreditkort som Chase Freedom Card tilbyder op til 30% kontant tilbage - kr150, når du har brugt kr500 - uden årligt gebyr.