24 Lette Måder At Tjene Penge På At Skrive Online I 2019

De har eksisteret siden 1973 og leveret indhold til padlere af enhver stil og evneniveau. Der er forskellige betalingsmuligheder, du kan få med dem. Gå her for at tilmelde dig Upwork. Alt hvad du behøver er evnen til at skrive. Expatics serverer U. Ikke sikker på, hvor man skal starte, når det kommer til at finde betalte skrivearbejde? Dit alumni-magasin har brug for forfattere, og de kan virkelig gerne ansætte tidligere studerende. Mere specifikt leder de efter eksperter til oprettelse af websteder, at få trafik på webstedet og bruge sociale medier.

En freelance-kontraktaftale - Dette er et dokument, du opretter for dig og klienten til at underskrive. Der er ingen skam ved at revidere dit arbejde. Årsagen er enkel. Del infografien:

 • Dette er et andet fantastisk sted, hvor du kan indsende dine ideer og få betalt for dem.
 • HowlRound betaler kr50 for blogindlæg om teatret - ledelse og marketing, skuesproduktion og skrivning, og så videre.
 • Babble er et stadigt voksende websted, der blogger om forældre, graviditet, humor, livsstil og underholdning.
 • Hvis ideerne om at arbejde hjemmefra appellerer til dig, og du har de nødvendige skriftlige kvalifikationer og færdigheder, er her din chance for at forvandle dine skrivefærdigheder til hårde kolde kontanter!
 • Alle ting online begynder med at skrive indhold.
 • Frihed med skrivning betaler kr50 + for lister over betalende udgivere.
 • Du får muligvis redigeringsarbejde, tekstforfatterarbejde eller endda genoptage skrivearbejdet.

Det skyldes, at din kopi får mange kunder, hvilket øger deres bundlinje. Indholdsfabrikker fungerer som mellemmand mellem forfatteren og klienten. Leder du efter websteder med artikelskrivning, så du kan begynde at tjene penge online?

Det er klart, kortfattet og giver mig et stærkt tilbud, mens han fremhæver hans oplevelse. Sådan kan du gøre opsøgende for at skrive landjob: I modsætning til hvad der er almindelig opfattelse, kan engelske større job være rentable, og det samme gælder andre skriftintensive majors som kreativ skrivning, kommunikation og journalistik. Selv om det sandsynligvis er ideelt at finde dine egne klienter, er der et par ting, du skal gøre for at gøre dette arbejde: Men sandheden er, at de fleste af dem ikke ønsker at tænke på det praktiske ved at blive freelanceforfatter på fuld tid. Hvis du leder efter virksomheder, der betaler dig for at skrive, skal du tjekke dette indlæg.

 • Jeg har opført 14 arbejde hjemmefra online job for forfattere.
 • Nå, begræns ikke din tænkning til det åbenlyse eksempel på at sammensætte ord til betaling.
 • CEO Hangout betaler kr50, hvis du forudbestiller det med redaktøren - send en tonehøjde og forhandle om betaling, før du skriver artiklen.
 • Afhængig af længden varierer lønnen fra kr100 til kr500.
 • Hvert af jobene viser, hvad fristen er sammen med, hvad ordtællingen skal være i, og eventuelle noter, som køberen efterlader eller instruktioner.
 • Nu hvor du har fundet hvad.
 • Det er en temmelig god aftale, i betragtning af, at der er stort set nogen liste er mulig.

Forfattere Ugentligt

Deres indhold drejer sig om forældrescenen i SE Michigan. Du kan også få betalt for at oprette onlinekurser for virksomheder. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke prioriterer coaching så meget som andre; Jeg foretrækker at undervise større grupper i klasse-og-kursus indstillinger. Lad os være ægte: Hvis du vil tjene penge ved at skrive online for andre, her er 10 steder, hvor du kan få betalt for at skrive dine egne artikler. Uanset om du vil være din egen chef, tilbringe din dag på at gøre noget, du elsker og er god til, eller endda hvis du bare leder efter en ny karrieremulighed, lærer at tjene penge på at skrive og hvilke skrivearbejder der endda er tilgængelige for dig er det værd. Faktum er, at klienter ikke er dumme, og at de ikke betaler gode penge for at skrive, der ikke er op til deres standarder.

Jeg kender forfattere, der producerer seks og syv figurer om året, der sælger bøger til Kindle. De har ikke oplyst det beløb, de betaler pr. Indlæg. Det er nemt og ekstremt billigt at starte en blog, selv for et WordPress-websted, der er vært for selv. Åh, og mens du er ved det, skal du sørge for, at dine sociale mediekonti også reflekterer godt over dig. Den færdige historie skal være enkeltdelt med et hårdt afkast ved hvert nyt afsnit. Vil du leve med at gøre noget meningsfuldt og opfyldende? Du får også en dejlig, skinnende følgeknap, så læserne kan følge med dig.

Afhængigt af dit medlemsniveau skal du dog muligvis betale for at tage disse prøver. Ikke i min karriere, ikke i min familie, ikke i min tro, ikke på mit helbred, ikke på noget. En af de almindelige måder at starte på er at tilmelde sig et betalt bloggenetværk. De ser efter 1000-2019 ord indlæg om marketing, forretning, produktivitet, vækst osv. Den eneste måde var at øge mit spil og øge mine freelance skrivepriser. Nederdel betaler kr200 for essays om kvinders problemer. Efter placering, størrelse, indtægt, forretningstype og så mange flere muligheder. At skrive til Tekstmægler kan være en sjov og nem måde at tjene et par ekstra bukke på.

Du kan forvente overalt fra kr50 til kr200 pr. Artikel.

Spørgsmål Og Svar

Jeg ved faktisk, at jeg skylder min succes for min embedsperiode i The Penny Hoarder, hvis administrerende redaktør - Alexis Grant, der også startede dette websted - i det væsentlige overrakte mig en skrivekarriere med hele klædet til at ansætte mig. Eventuelt i kombinationer med kurser eller webinarer. Du kan nemt bidrage med stort indhold og få eksponering for dit arbejde, samtidig med at du får betalt. Det kan tage flere dage (hvis ikke uger) at få dine artikler offentliggjort på en top blog, da de fleste af dem er oversvømmet af forespørgsler og anmodninger. At skrive om det, du er interesseret i, kan være et godt udgangspunkt. Link-stand matcher forfattere, der er i stand til at offentliggøre på relevante websteder med virksomheder, der ønsker at tjene omtaler, links og trafik til deres websteder. Opret en side på din WordPress-blog, og e-mail din liste, som du tilbyder coachingtjenester.

Du har brug for en LinkedIn-konto for at bruge dette jobkort.

Brug en Job Board til at finde freelance Writing Jobs

99 og tjener omkring kr50 per måned. Dit indlæg skal være et kort fra 500-600 ord. Ved du, hvor lang tid “SEO” tager at arbejde?

Ulempen med at arbejde for gårdene og møllerne er, at du vil have en konstant strøm af arbejde. Flere og flere virksomheder kommer ind i indholdsspelet. Mange skrifter skal være teknisk nøjagtige. Uanset om du omfavner mulighederne ved online-selvudgivelse, eller du bruger Internets magt til at hjælpe dig.

Er Salesforce det rigtige for dig?

Mit problem er, at jeg ikke holder stille, når jeg bemærker noget rigtigt, og det er derfor, jeg elsker, hvordan Elna lærer sine studerende. Her er et par af de bedste websteder til at finde højt betalende skrivejob: Så det er ikke en stor størrelse, at de altid leder efter nye historier og indhold. Det er et sjovt panel med en masse interessante undersøgelser. Når du ansøger, indstiller du de satser, du er villig til at acceptere; derefter e-mailer platformen dig, når passende muligheder opstår.

Send dem din bedste oversigt over en artikel, du gerne vil skrive sammen med din gebyrforventning.

Her er, hvordan man tjener penge på at skrive online på 11 forskellige måder. Der er også legitime undersøgelsessider, der betaler dig for din mening. Giv dine kunder opgraderingsmuligheder, f.eks. Følgebrev, ekstra sider og formateringsvalg. Onlinekurser bliver meget populære nu.

 • Du har en mulighed for enten at bede om en betaling med Paypal eller, hvis du er i USA, med Check.
 • HVAD SKAL JEG BLOGGE OM?
 • I slutningen af ​​dette blogindlæg ved du nøjagtigt, hvordan man tjener penge på at skrive som vores helt egen Student Coach her på Self-Publishing School, Lise Cartwright.

Artikelinfo

Løn er variabel, så forhandle for at få den ønskede sats. Bare indtast din e-mail nedenfor for at modtage følgende scripts med det samme: Følgende virksomheder lejer lejlighedsvis forfattere til at oprette uddannelsesmæssigt indhold eller læseplaner: Men husk, at hvis du er vedholdende, er du bestemt på stødt på nogle ædelstene til sidst. Du får vist deres retningslinjer, så du kan være sikker på at markere alle felterne. Hvis du vil lære at tjene penge på at skrive, er du landet på det rigtige sted. Efter et par måneder følte jeg, at jeg var nødt til at begynde at indgå kontraherende freelancere for at hjælpe mig med at etablere min forretning på den rigtige måde.

De har tusinder af produkter, som du kan markedsføre på din blog. Gæsteposter kan også føre til andet betalt arbejde. Derfor begyndte Carol at betale for stillinger for et par år tilbage - og hvorfor hun hævede sine satser til kr75 + sidste efterår. Et værktøj, der gør det, du lærer så meget lettere. Hvem vil bruge resten af ​​deres liv elendigt? De accepterer indlæg på op til 800 ord uden billeder, relevante links. Jeg lover dig, de ved, hvad de laver. Dette er en liste over markeder, der kun tilbyder garanteret løn!

Dette sted ser efter originale indlæg og udskriver ikke noget indlæg, der allerede er offentliggjort andetsteds. Du kan tilmelde dig tekstforfatter i dag her. WP Hub - Skriv om alle ting WordPress. Jeg har også en gratis e-bog om, hvordan man skriver artikler. Du kan tilmelde dig konstant indhold her. Medium frigiver månedlige rapporter til betalende medlemmer om denne indkomst. Freelance-artikelskrivning giver dig muligheden for at arbejde hjemmefra.