Bedste legit arbejde-fra-hjem-job i 2019

Fantastisk til sideindkomst. Priser varierer fra kr0. Dit job som freelancer interiørdesignkonsulent er stort set det samme som en almindelig konsulent.

Ved udvalgte opgaver opkræver nogle sælgere op til kr10.000 pr. Opgave.

Du kan tjene kr7- kr21 pr. Time eller mere, hvis du starter din egen virksomhed. Den udbredte tilgængelighed af hjemmecomputere og smarttelefoner forbinder mennesker over hele verden. Hvad er en transkriptionist? Det er en kontraktposition, der betaler kr20 hver time på hverdage og kr25 per time i weekenderne. Hvis du nyder at bruge tid på Facebook og er fascineret af reklame og digital marketing, kan dette job være godt for dig. Hvis du virkelig ønsker at arbejde hjemmefra, bliver du nødt til at tage springet til sidst. Ikke dårligt til en dag med hårdt arbejde, ikke?

Selvstændigt arbejde, hvad enten det er deltid eller fuld tid, er normalt bedst for selvstartende, der elsker udfordringen ved at tackle problemer og skabe nye strømme af indtægter. Betalingen spænder fra kr15 for enkle opgaver til kr30 per time for mere komplekse opgaver. Du er velkommen til at gennemse hele listen eller bruge denne indholdsfortegnelse til at springe til det afsnit, du er mest interesseret i: Men glem ikke, at du også er nødt til at forberede hjemmet til visning. De arbejder i en lang række industrier, herunder sundhedsvæsen, detailhandel, transport, e-handel, forsikring, teknologi, energi og mange andre. Tilmeld dig en af ​​dem for at komme i gang! Mange af disse positioner kræver, at du betaler en masse penge, og du ser lidt til ingen indtjening. En 2019-undersøgelse af Global Workplace Analytics til FlexJobs.

 • Endelig skal du aldrig betale nogen penge for at starte et job.
 • Det er alt muligt, når du skifter til et arbejde fra hjemmet job i stedet for et 9-5.
 • Du har ikke brug for nogen specifik oplevelse, og lønnen kan være ganske god.

Arbejdsløsninger

”Dette er Toni, hvordan kan jeg hjælpe dig i dag,” spurgte hun en kunde, da vi kom forbi for at besøge. Meget variabel. Det kan være en Skype-chat. 25 pr. Minut på telefonen. Med indførelsen af ​​telemedicin er mulighederne for læger at arbejde hjemmefra nu bredere end nogensinde.

Har du erfaring eller ekspertise inden for et specifikt felt? Men du behøver ikke at prøve denne hit-and-miss-tilgang. Som et resultat bringer mange virksomheder, der engang har ansat billigere oversøiske arbejdere til at håndtere kundeservicekald, disse job tilbage til Amerika. Dette er typisk et job, hvor der ikke kræves noget gebyr for at starte, fordi du bruger din klients softwareprogrammer. Timerne varierer afhængigt af virksomheden og jobbet. Den bedste mulighed lige nu til arbejde på entry-level hos Dell er som en kontoadministrator.

Rådgivning

Mens der generelt er flere job til rådighed for generelle korrekturlæsere, kan de med specialiserede færdigheder og uddannelse typisk opkræve mere for deres tjenester. Du får betalt hver mandag baseret på alle de lydfiler, du har udført i den foregående uge. Disse karrierer er fantastiske, hvis du er en neatnik, der kan gøre netop det. Kan du oprette en brugerdefineret Minecraft-verden? Det, der gør endnu mere overraskende, er den række stillinger, der er tilgængelige fjernt gennem virksomheden.

Blogging er en af ​​mine yndlingsformer for passiv indkomst. BLS bemærker, at forfattere tjente en medianløn på 61.240 nationalt i 2019, selvom de ti procent af arbejderne tjente omkring kr118.640. For at begynde at tjene penge skal du tilmelde dig YouTubes partnerprogram, så du kan tjene kr1 til kr2 pr. 1.000 visninger. Mens det er svært at finde den nøjagtige løn for repræsentanter for callcenter, der arbejder derhjemme, Glassdoor. Og de tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Det kan give dig en god idé om, hvor du skal starte, hvad dine forventninger skal være og nogle måder, du kan tjene penge på. Uanset din viden eller erfaring, vil nogle mennesker betale dig for at dele disse oplysninger med dem, hvad enten de er personligt eller online. Her er fem job, der ofte giver ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra - for hele eller det meste af deres arbejdsuge - der kan betale kr100.000 eller mere.

Men hvad vil du gøre som freelancer inden for medicin? De fleste seriøse callcenter-job giver dig adgang til de værktøjer og software, du har brug for, og giver dig on-the-job-træning. De er tilgængelige rundt omkring dig og med hæderlige virksomheder. Se listen nu for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Du vil blive bedt om at bekræfte et tidspunkt for en live videointerview med et VIPKID-undervisningsteammedlem. Salgsdirektører hjælper med at udarbejde salgsplaner og administrere sælgere og rake over kr100.000 om året, nogle gange markant mere. Tjek de følgende afsnit: Og du kan justere dine tilgængelighedstimer ugentligt.

Da du arbejder med børn (selvom det er online), skal du stadig gennemgå den typiske ansættelsesproces for en lærer:
Overalt fra kr29.500 til kr161.500 om året med et nationalt gennemsnit på kr106.232 pr. År ifølge ZipRecruiter.

Liveops

Mennesker med højdrevne job kan være ret uorganiserede. Flex-chauffører henter pakker fra Amazon distributionscentre og leverer dem til kunder i deres hjem eller kontor. Papirkortversionen er muligvis ikke så populær i dag, men den virtuelle art er fortsat en favorit over hele verden.

At starte en PR-virksomhed kan muligvis kræve en vis faktisk erfaring på området, så du kan muligvis starte med at finde et fleksibelt job hos et større PR-firma for at begynde. Hvis du har en bachelorgrad og noget erfaring inden for området, er du en god pasform. Mange af de bedste arbejdspladser fra hjemmet er placeret på steder som: BloggingPro - En gratis jobtavle, der opdateres dagligt med betalte bloggingjob, blogskrivningsjob og freelance skriftligt job. Vær opmærksom på, at vi kun reklamerer for reklame fra virksomheder, som vi mener, at vi med rette kan anbefale til vores læsere. Du kan også finde nøglefærdige fjerningeniørjob. Nogle personer betaler højere end andre. Humana tilbyder erfarne sundhedspersonale og arbejdstagere med eksterne positioner inden for medicinske kontorer.

Her er alt hvad du har brug for for at komme i gang plus 15 virksomheder, der i øjeblikket ansætter medicinske billiarder.

Sådan gør du en virtuel assistent: Positionerne kommer og går, så du bliver nødt til at holde faner på webstedet for at se, når de er åbne. Nogle gange gør de det endda i realtid til udsendelser som sportsbegivenheder eller prisudstillinger! Deres arbejde i hjemmemedicinske kodere tjener muligvis omkring kr25 hver time, ifølge Glassdoor. Mens mange enkeltpersoner starter blogs som en måde at tale om deres yndlingsemner eller dele familiehistorier på, er det muligt at leve på deltid eller på heltid som blogger. Er valutahandel skattefrit?, afgørelsen af, om skatteyderen handlede med rimelig grund og i god tro foretages fra sag til sag under hensyntagen til alle relevante kendsgerninger og omstændigheder. Overvej derefter at blive en online-tutor. Måske arbejdspladserne ovenfor ikke var din interesse. De fleste succesrige virksomheder ønsker at komme ind i forbrugernes hoveder.

Kundechef

Sæt sammen elementer fra andre designs, såsom ikoner og fotografier. Se min artikel med Brian for at se, hvordan det hele fungerer, og hvordan han hjælper dig med at vokse din virksomhed. Giv os et råb i kommentarerne! Kurssalg afhænger fuldstændigt af markedsføring, og hvor godt kursusskaberen er i stand til at generere eksponering for deres produkt. Selvom webstedsbyggere har gjort det lettere og mere overkommelig at bygge dit eget sted til din virksomhed, har mange ejere ikke tid eller udstyr til at bygge deres eget sted. Dataindtastning er et af de mest populære crowddsourcing-optrædener. 10 trin guide til dagshandel bitcoin, ethereum og litecoin, mens du finder stabile fodfæste, ville det være klogt at bruge en lille mængde kapital. Tilmeld dig for at blive tester ved Test IO.

Du skal være engelsksproget med en bachelorgrad. Hvis du vil lære af en person, der tjener kr40.000 + per år med en simpel hjemmebaseret doggy dagpleje, skal du læse Sådan bliver du en kæledyrssitter. Hvis du fandt, at denne artikel var nyttig, og du kender nogen, der leder efter et arbejde derhjemme, skal du gøre os en tjeneste og hjælpe os med at sprede ordet! Tjek Transkriber overalt, hvor der er et gratis minikursus om, hvordan man kommer i gang med at udføre transkriptioner. Men det er op til dig at finde dem og styre klar, og det er ikke altid nemt at fortælle den rigtige aftale fra en fidus. Sådanne håndtag giver en masse freelance skrivning/redigering job som dette: Undersøg, om du har brug for at købe udstyr, eller om du får godtgørelse. Dette er et rødt flag.

Tekstforfatter

Ansættelsesprocessen involverer at gennemgå en screeningsproces, tage en test og foretage et mock opkald. Start din freelancing rejse i dag med Flexjobs, og begynd at tjene penge. Tjek Abbey's gratis træning i, hvordan du kommer i gang. Da de fleste af opgaverne kun tager et par minutter at gennemføre, kan dette være en stor sideindkomststrøm, hvis du er et ophold hjemme forælder eller ønsker at tjene et par ekstra dollars i din fritid eller på den daglige busstur. Du kan arbejde som en call-center-agent i kundepleje, salg og teknisk support.

Afhængig af arbejdsbyrden kan en bogholder have pakker fra kr150-500 + pr. Måned. Du får tilsendt test af forskellige websteder med opgaver - f.eks. Hvor let det er at finde et bestemt produkt eller få adgang til en anden webside. Det skyldes, at masser af falske Amazon-arbejde fra hjemmearbejdspladser er blevet oprettet af svindlere, der udnytter virksomhedens popularitet. Tjen kr20 hver time eller mere!

Dataregistreringsspecialist - Denne erhverv er en temmelig almindelig mulighed for folk, der ønsker at arbejde hjemmefra. I "Placering" -filteret skal du vælge "Fleksibel placering" til arbejde fra hjemmemuligheder. Konkurrencedygtig løn og bonusser. For en række sundhedsrelaterede virksomheder, herunder medicinske udgivere og farmaceutiske virksomheder, er efterspurgte seniormedicinske forfattere.

Magellan Health

Du kan nemt filtrere for kun fjerntliggende resultater ved hjælp af Glassdoor's jobsøgningsværktøj og indstille placeringsfilteret til "Fjernbetjening (arbejde hjemmefra)". 95 i en måned. Andre lever meget godt på fuld tid. Videomarkedsførere (tror YouTubers) kan også leje transkriptionskontorer til at transkribere deres optagelser i skriftlig form, så de kan sælge deres tjenester og produkter online. Hvis du leder efter et højt-betalende arbejde-fra-hjem-felt, er det en sådan at tjekke ud. Webull app review: den gratis aktiehandelsplatform, robinhood er medlem af Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) og Securities Investor Protection Corporation (SIPC). Et jobsite, som jeg ofte anbefaler, er FlexJobs. Hvis du ønsker at lære de færdigheder, der er nødvendige for at starte din egen freelance-korrekturlæsende trængsel eller se, om dette er den rigtige karriere for dig, så tjek denne GRATIS introduktionsværksted.

Her er 10 højbetalende arbejdspladser fra hjemmet job, der betaler mellem kr20 og kr70 per time. Hvis du ikke er bekendt med, hvordan stockfotosider fungerer, uploades fotos til salg af tusinder af mennesker, ligesom dig. Det kan stadig være en anstændig kilde til sideindkomst. Og når der er behov, kan du finde måder at drage fordel af. Det er forskellige ord for ikke at arbejde på et kontor. Så længe du får dine tildelte opgaver afsluttet på en bestemt dato, kan du udføre arbejdet, når du vil. Cloudarkitekter overvåger cloud computing-strategier for virksomheder.

Arbejde hjemmefra freelance job Freelance job er det bedste arbejde fra hjemmet job. Længere ansøgningsproces. Få så meget eksponering som muligt.

 • Disse job kræver muligvis, at du ejer en bærbar computer, har internettjeneste og har andet materiale (som et headset), hvis du skal tale i telefonen.
 • Overalt fra kr23.000 til kr39.000 om året, med kr30.688 om året som det nationale gennemsnit, ifølge Glassdoor.
 • Hvis du vil lære mere om Bobby og Mike's baggrunde, og hvordan de har opbygget deres egen Facebook-annoncevirksomhed, kan du tjekke deres historie her.

Senior Medicinsk Forfatter - kr93.528 Median årlig Løn

At arbejde som freelance-forfatter er et job på entry-level, der ikke kræver specifik erfaring. ???? hvordan man tjener penge hurtigt, hvis det er noget, du brænder for dig selv, og du vil forbinde med andre, der har den samme lidenskab, er et online-samfund noget, du bestemt skal overveje. Lad os derefter kigge på disse statistikker: Disse typer positioner er mere specialiserede og kan kræve yderligere træning. Det bedste af alt er, at dette er et andet job, som du kan arbejde enten på deltid eller på heltid. De tilbyder heltidsstillinger inden for kr30.000-50.000 + -området, afhængigt af erfaring og position.

For eksempel, hvis du er revisor eller advokat, kan du give råd til små virksomheder for en smuk krone. Tilmeld dig gratis på deres hjemmeside. Selvfølgelig kan du ikke altid nyde komforten ved at arbejde hjemmefra, men du kan bestemt gøre noget af dit arbejde der. Faktisk er positioner med balance mellem arbejdsliv og fleksibilitet blevet stadig vigtigere for fagfolk, ifølge en ny undersøgelse fra LinkedIn. Masser af virksomheder bruger en database til deres salgsprocesser, og selv nonprofitorganisationer bruger dem til donor- og programstyring. Disse sider hjælper med: Du er ansvarlig for at bevare pladsen (hold dette hotel rent for at tjene rave anmeldelser) og holde gæsterne glade. En dygtig Facebook-annonce manager, der arbejder på fuld tid, kan nemt tjene en indkomst på kr10.000 - kr25.000 pr. Måned, muligvis mere.

Er du en marketingguru, der kan arbejde magi med meget få ord?

Hvis du har omfattende viden inden for et specifikt område, kan du tjene mellem kr12 og kr35 per time ved at undervise studerende enten over telefonen eller på Skype. Blogging er muligvis ikke et rigtigt "job", men det har været en stor indkomstgenerator for mig i de sidste flere år. Jo mere du tilmelder dig, des mere gør du.

Softwareudvikler

Det anslås, at en oversætter får ca. kr20 i timen. Hvis du har en sundhedsmæssig baggrund og ville elske at arbejde uden for et hospital, kan dette være et godt træk for dig. Hvis du er interesseret i TEFL-job, er VIPKID, Gogokid, EF Education First og Hawo American Academy legit steder at søge job.

De ønsker bedre at forstå potentielle kunder, så de kan forbedre produkter og målrette deres målgruppe bedre For at gøre det betaler de faktisk folk for at tage undersøgelser. Facebook-annoncer kræver omhyggelig overvågning, men hvis du ikke kender dem endnu, er det ok. Nogle eksempler er indtastning af data, oprettelse af produktbeskrivelser, forskning, undersøgelser og kopieringsredigering.

Det betyder også, at du kun får betalt ved at udføre arbejdet og gennemføre projekter. Webstedet angiver endda, at det er helt OK at arbejde i dine PJ'er og kanin-hjemmesko. Der er en meget god chance for, at du finder noget sammen med dem, der passer til din ekspertise. Hvis klienten kan lide, går du videre med den "betalte service" den følgende uge. MTurk giver dig mulighed for at blive betalt med direkte indbetaling eller Amazon-gavekort. Ifølge Verblio er de den eneste freelance-skriveplatform, der tilbyder dette incitament. Svindlere vil forsøge at stjæle din identitet og/eller penge ved at få personlige oplysninger om, at enhver ny leje forventes at give en arbejdsgiver, såsom et socialsikringsnummer og bankkontos routingnummer.

Børnepasningsudbyder

Hvordan kommer jeg i gang? Ved at mødes i et lokalt samfundscenter eller lade studerende køre til dit hus, kan du undervise ugentlige lektioner for studerende i alle aldre. Start med at få din grad, og få derefter den certificering, du har brug for, til dit særlige fokus - CPA, CMA osv.

Hver virksomhed har brug for et websted, og du kan hjælpe dem! Fag, der efterspørges mest, er engelsk, naturvidenskab og matematik (kernefagene i enhver uddannelse). Løn varierer pr. Projekt, men varierer fra kr15 - kr50. Grafisk designer - Visuel kommunikation er ofte et nøgleelement i spredningen af ​​vigtig information, inspirerende ideer og tankevækkende meddelelser. Tænk på alle bøger, retsdokumenter osv.

Tror du, at du har, hvad det kræver at være Amazonian? Fleksible timer og en aftalt timepris, der starter ved kr11/hr. Du kan endda skrive via andre platforme, uanset om du vil skrive til magasiner, være tekstforfatter eller skrive CV. Du kan drage fordel af mere end en digital marketingfærdighed, du måtte have. Men i stedet vil jeg fokusere på de ti bedste job hjemmefra ved at trække fra den liste.

PRA Sundhedsvidenskab

Korrekturlæsning-service. Sådan tjener vi penge. Hvor det er nødvendigt, skal du købe kvalitetsressourcer og drive forretning. Der er dog nogle tekniske designelementer, som du bliver nødt til at lære, og som kan hjælpe dig med at skille dig ud. Den gennemsnitlige løn for en medicinsk koder er kr41,244 ifølge PayScale. Hun skabte en gratis introduktionsuddannelse om, hvordan man opbygger en seks-figurers karriere. Når du har afsluttet jobbet, kan du indsende din faktura via TaskRabbit-appen. Dette er et andet område, hvor store, ofte teknisk fokuserede, virksomheder konsekvent ønsker at ansætte fjernarbejdere.

Ansættelse af uafhængige entreprenører til at tage opkald hjemmefra “er en enorm og voksende industri,” siger Durst. Et firma kaldet Easy Tweet Profits hævder, at du kan tjene kr873/dag online. At tage online-undersøgelser gør dig ikke rig, men de vil helt sikkert hjælpe dig med at tjene nogle ekstra indtægter. Potentielle kunder kan søge efter kvalificerede fjernarbejdere og proaktivt kontakte dem om potentielle jobmuligheder. Den nationale medianløn for denne karriere var kr46.120 i 2019, selv om de øverste 10% af arbejderne tjente et gennemsnit på kr83.010.

 • Foretag markedsundersøgelser for at bekræfte, at der er en interesse i dit emne.
 • Men i disse dage er det ikke altid tilfældet.
 • Lionbridge beskæftiger mere end 100.000 sprogeksperter, der arbejder i 15 forskellige brancher.
 • Udvikle omfattende applikationsprøvningsprocedurer.
 • Beskæftigelsesrekrutterer - Internettet er blevet det sted, hvor folk kan finde leder, placere deres CV og netværk med andre fagfolk.
 • Dette er en version af et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 4. maj 2019 og 9. maj 2019.

Andre Eksterne Job

De kan tjene kr15-30 i timen. Jobopgaver falder ind under kategorierne planlægning, indkøb og forskning. For at få de fulde detaljer om en jobfortegnelse, skal du tilmelde dig deres kr14. Dette indebærer at sikre rettidig afslutning af projekter, hjælpe med at løse vejspærringer, som specifikke teammedlemmer står overfor, korrekt budgettere for et projekt, dokumentere trinene i et projekt og føre tilsyn med projektets tidslinje. For professionelle karrieresøgende, der drømmer om at arbejde eksternt og rejse verden rundt, kan Working Nomads muligvis være lige op i din gyde. Antallet af freelance programmering og kodning job opvejer langt andre positioner med hensyn til volumen.

Flipper

Medicinsk transkriptionist - At sætte lægeoptagelser i nøjagtig skriftlig form er noget, der naturligt egner sig til telearbejde. GRATIS Tjekliste ønsker at tjene op til kr40/HR-arbejde fra hjemmet? Nogle mennesker fungerer både som udviklere og designere (se nedenfor), men specialiserede programmeringsbehov gør dette lidt mindre almindeligt - især hvis du har at gøre med større websteder.

Nogle Eksempler På, Hvem Der ønsker At Ansætte Freelance-kodere:

UpCounsel - En voksende juridisk markedsplads, der matcher advokater med klienter inden for dit ekspertiseområde. Hvis du har et ørneøjet og kan se fejl fra en kilometer væk, er korrekturlæsning for dig! Som en lokal rejseguide kan du få betalt ved at oprette en tilpasset rejseplan for turister baseret på deres krav (børnevenlig, naturudflugter, strandstop osv.) Alt hvad du skal gøre er at gå fra det ene sprog til det andet, og jobbet er gjort. Faktisk rapporterede en læser, at de tjente over kr20.000 på Amazons Mechanical Turk. Bitcoin-handel plugins, kode og scripts fra codecanyon, handel er i det væsentlige sammenkoblingen af ​​købere og sælgere i forskellige aktivklasser. Hvis du er en del af det tekniske supportteam for en virksomheds produkter og tjenester, kan dit ansvar muligvis variere lidt.

Værktøj

Så færdiggørelsen er høj. Sutherland er en anden førende work-at-home organisation, der ansætter i stillinger som kundeservice, salg og teknisk support. Men ikke alle store virksomheder har nogen til at administrere deres sociale mediekonti, hvorfor flere personer er begyndt at markedsføre sig selv som sociale medieledere og hjælpe virksomheder med at vokse deres online efterfølgende og udvide deres rækkevidde.

Efter din første træning begynder det virkelige arbejde. Kravene inkluderer en fire-årig college grad i ethvert felt, en tilfredsstillende skriftlig prøve, referencer og bevis for berettigelse til at arbejde i U. Denne virkelighed maler et dybt billede, især for dem, der næppe er ude af skolegang. Lyder godt, ikke? Der er virksomheder, der lejer til arbejde fra hjemmearbejder, og du kan finde arbejde hjemme joboversigter online.

Dette indlæg har givet dig et væld af muligheder, når det kommer til legitimt, fjerntliggende arbejde hjemmefra, der giver dig mulighed for at undslippe 9-5 rotteløbet. Som entreprenør støtter du deres kunder. Drivere er i stand til at indstille deres egne timer og kan starte og stoppe med at arbejde, når de vil. Sådan starter du en blog for begyndere: VoiceBunny - Når du har bestået deres ansøgningsproces, præsenterer VoiceBunny dit arbejde for klienter.