7 Måder At Finansiere Lejeaftale Tilbud

Årsagen til, at det tager lang tid at investere i lejeboliger, er, at der er meget at lære. Der er bare ikke nok pengestrøm i de tidlige år med at vokse dit ejendomsimperium til at have råd til professionel ledelse. Endelig er lånet blevet betalt hvert år i løbet af de 30 år, og Jenny ejer duplexen fri og klar. Mit punkt er, at hvis du spyt (som jeg gør), når du læser artikler eller bøger om at skabe massiv rigdom, og du ikke driver en virksomhed, har du brug for en hård realitycheck.

Det beløb, jeg lavede på grund af påskønnelse, var langt mindre end forventet. Køb fra Amazon REITs kan appellere til ejendomsinvestorer, der ønsker mere af en hands-off tilgang til at investere i ejendom. Det betyder, at du har investeret 100.000 i ejendommen. HAR NOE SPØRGSMÅL? For at være retfærdig er jeg nu i Colorado, som har haft et af de højest værdsatte markeder i landet. Hvordan kan dit netværk hjælpe dig med at bevæge dig hurtigere? Ved årets udgang er bolig nr. 2 lån kr15.600.

Når du har sparet nok penge til en udbetaling på en lejebolig, kan du derefter købe en leje og derefter starte forfra igen.

Investering med andre folks penge kræver et højt niveau af økonomisk intelligens. Uanset om din første ejendom tjener dig kr200 en dør (en gennemsnitlig aftale) eller kr500 en dør (en fænomenal handel) i pengestrøm, betyder det ikke noget. Det er en værdi af 219% i værdien af ​​din investering. Du bliver ikke kun rig, men kan skabe en enorm rigdom ved at være en udlejer.

Det sælger magasiner og promoverer klik på websteder. Det var før bolignedbruddet i 2019-2019, en tid, hvor folk troede, at fast ejendom aldrig kunne gå galt. ”Jeg formoder, at jeg er ret streng på, hvad jeg vil tage op med. Du er nødt til at vælge en bestemt tid, men ikke for meget tid, til at uddanne dig selv om fast ejendom. I øjeblikket omkring 50 miles fra Nordkorea, ”sagde Carey.

Selvom det var en stor del af min nettoværdi, for fjorten år siden, købte kr25.000 dig ikke meget. Som i eksemplet ovenfor, ved at bruge 400k af en andens penge, der blev optjent 7k om året plus en bådbelastning med skattefradrag. De konsulterer også om projekter, der muligvis får mere erfarne ejendomsinvestorer til at realisere. 6% ifølge National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT) på data tilbage 40 år. Jeg har en anstændig baggrund i investeringer, efter at have været en licensmægler, før jeg kom ind i militæret. De drager fordel af din manglende ekspertise til at opkræve højere satser og/eller arbejde længere timer.

Med dine kr20.000 kontanter i hånden har du et par muligheder.

Gratis minikursus: Passiv indkomst fra 2-4 enhedsmultifamilier

Det gjorde jeg, selvom jeg lejede den ejendom, jeg boede i. Enlige familie lejehjem er vokset op til 30% inden for de sidste tre år. Køb hus nummer 4, gem den første nødfond, så øger du snart din månedlige positive pengestrøm til kr1.500. At have flere måder at tjene penge på deres ejendomme hjælper dem med at sælge, når det giver mest mening for dem, snarere end at blive tvunget til at sælge af eksterne grunde. Hvis du lige er begyndt på din ejendomsrejse, kan du forhåbentlig lære af mine fejl og fremskynde din vej til økonomisk frihed.

I begyndelsen går kun 15% af din månedlige betaling til hovedstolen og 85% går til renter. Forskellige typer ejendomme ender med at blive solgt på auktioner, herunder: Udnyttet påskønnelse kan resultere med mange egenskaber. Indtægter minus udgifter var bedre et positivt antal. Du kan starte din udlejervirksomhed ved at investere et lille beløb, og det resterende beløb kan let finansieres. Han vidste, at udbetaling af finansiering af den ejendom, han netop købte, er svaret. Ville det dække uddannelsesudgifter for dit barn?

Hvis din ejendom har fin finish, så ved, at når du lejer den, vil de ikke være pæn længere. Inden du tjener penge, skal du bruge nogle, men ikke for meget. Du kan normalt refinansiere en ejendom for 75 procent af værdien. Lad os komme igang. Find ud af den rigtige leje.

 • For de fleste mennesker fungerer nedskæringen meget bedre, fordi de allerede har en mangel på fritid og et overskud på indkomst sammenlignet med hvad der faktisk er nødvendigt for at leve et rimeligt liv.
 • I 2019 var pantesatsen 3.
 • Deres indkomst stammer fra leasing af ejendomme, husleje og administrationsgebyrer, de opkræver.
 • REITs skal distribuere mindst 90% af deres skattepligtige indkomst til deres investorer.
 • Fix & Flip-investorer finder gode tilbud på offentlige auktioner.
 • De fleste mennesker bryder aldrig ud for at opnå massiv økonomisk succes, fordi de følger et enklere sæt regler.

Andet Og Tredje Køb

Långivere med hårde penge giver kortfristede lån til folk, der normalt ikke ville kvalificere sig til disse lån. For at gøre dette begreb klarere, foregiver du et øjeblik, at du ejede en ejendom, som du købte for kr1.000.000 med et prioritetslån til kr800.000, og det tjente kr0 i pengestrøm (det "brød lige") og klatrede aldrig i værdi. Derfor er det en gamble at investere i ejendom uden for staten. Start en forretning. Kan du være næste? Besked i live chat, hvis du gerne vil have flere oplysninger om denne teknik. Prioritetslån og husleje er sjældent ens i pris, og dette vil variere efter placering. I det rigtige spil om at leve og tjene penge har du uendelige valg, men reglerne er vildt komplekse.

Et FHA-lån er strengt taget til ejere, der er beboede ejendomme og ikke beregnet til investeringsejendomme. Jo mindre penge du lægger ned på en ejendom, jo ​​dyrere bliver penge, du låner, og jo mindre bliver dit afkast. Brug af min første leje som et eksempel var strukturen værd kr80.000, da jeg købte den. Under antagelse af, at jeg kunne gøre dette en gang om året, beregnet jeg, at jeg kunne forlade mit erhvervsjob inden for ca. ti år. Min ejendomsrådgiver, Ken McElroy, har perfektioneret ved hjælp af OPM. Dette er den smarteste strategi for at tjene penge i fast ejendom for at blive rig.

Flere Måder At Tjene På

Men de betaler generelt for sig selv, da en ejendomsadministrator vil administrere leasing og markedsføring af din ejendom, lejeindsamling, feltopkald fra lejere og planlægge reparationer og nødsituationer. Den renoverede ejendom endte med at vurdere for kr100.000. Den gennemsnitlige årlige boligprisstigning (påskønnelse) for U. Før du overvejer et sådant køb, er her dog nogle vigtige punkter, du skal overveje: Min advarsel for Biggerpockets er, at de ikke nødvendigvis underviser i en bestemt filosofi for investering i fast ejendom, de introducerer bare alt derude. Det bankforhold, vi har opbygget, gjorde det muligt for os at finansiere 100% af købet, mens vi stadig giver mulighed for pengestrøm på hver ejendom.

Dette er historisk tilfældet med fast ejendom. Fast ejendom handler om asymmetrisk risiko og belønning. Læs et mere dybtgående kig på påskønnelse her:

 • Bliv ikke overvældet af alle de oplysninger og forskellige strategier, der involverer lejeboliger.
 • De tjente ikke pengene.
 • Nu får du betalt kr9760 pr. År i bytte for at investere kr40.000 og indsætte 96 timer.
 • En god leje skal tjene penge, selv med ejendomsadministrationsomkostninger.
 • Du kan bruge en type finansiering eller kombinere flere sammen for at få handlen udført.
 • Børsnoterede REIT'er er lige så likvide som aktier og obligationer.
 • Du kan endda bruge udbetalingshjælpeprogrammer til at sænke udbetalingen endnu mere!

Brug For Hjælp Til Din Jordvirksomhed?

Det var kun ca. 6 måneder efter at vi giftede os, at vi endte med at finde en meget flot lejlighed i en stor, gåbar del af byen for at stjæle. Du behøver ikke at være rig for at værdsætte de strategier og teknikker, som Keller går ind for, men det er muligt, at du kan blive rig på fast ejendom ved at anvende de principper, han fortæller. Den største årsag til det udvidede formuesgap skyldes ejerskabet og manglen på ejerskab i fast ejendom. Du kan også potentielt vende dig rundt og sælge dine rettigheder til dette køb til en anden.

Der er ikke sådan noget som en "heldig investering" eller en "magisk formel" til en vellykket ejendomsinvestering.

H2> Succes kræver beslutning og handling

De flyttede derefter formuen til fast ejendom for at skabe en ensartet indkomststrøm og nyde ægte økonomisk frihed. Det gælder en primær bopæl eller investeringsejendom. Jeg regnede med, at jeg kunne finde et hus med 3 eller 4 soveværelser at købe, leje de ekstra værelser til mine venner og ende med at betale omtrent det samme beløb, som jeg betalte for leje, mens jeg byggede egenkapital i et hjem. Dagshandel i usa med mindre end 25 000 konti? Det vigtigste er, at de ikke stikker ind i et stort funktionsrum, de taler én mod én. Du fortsætter med at drive din virksomhed på denne måde og formår at afsætte kr60.000 på 5 år.

 • Du kan også potentielt tjene et godt afkast (8% - 15%), der er 100% passive gennem fast ejendom crowdfunding og at eje offentlige REITs.
 • At være en langsigtet investor i ejendom handler om at forstå reglerne, der vil forhindre dig i at miste dine penge, som jeg gjorde.
 • De tager ikke en passiv rolle ved at ”investere” i fast ejendom.
 • Det er et fantastisk mål, og der er intet galt med det, bortset fra det faktum, at du bliver nødt til at investere ca. kr800.000 (det er egenkapital, ikke markedsværdi) af kontanter for at nå dette niveau af pengestrøm.
 • Dette betyder at tage ting som pant, skatter, forsikringer, reparationer, reserver osv.
 • Når du køber et enkelt familiehus, som du planlægger at leje ud, skal du arbejde sammen med en pengeudlåner.
 • Besvær - At håndtere dårlige naboer og endda værste lejere skaber besvær, som mange investorer ønsker at undgå.

Tilmeld Dig Vores Gratis Nyhedsbreve

De skaffer kapital, lægger ingen penge ned, kører flere projekter på en gang, ansætter et team og driver en fuldstilet virksomhed. Der er normalt ingen udgifter ud over husleje. Der er mere risiko, men også mere belønning.

Eller måske mener jeg Pretty Ricky som i, en rigtig dårlig idé, som folk af en eller anden grund virkelig kan lide. Eksperter hævder, at omkostningerne kan beløbe sig til kr5.000 eller mindre. Mange vellykkede ejendomsinvestorer er dog ligeglade med det meget at blive ”rig”, i det mindste ikke i traditionel forstand. For nogle mennesker er det fornuftigt at administrere ejendommen selv. Her er 9 beviste måder, hvordan man kan tjene penge i fast ejendom og blive rig. Grundlæggende er det derfor, det er værd at pengene til at ansætte en proff.

Et af trækne til lejeboliger er gearing. Hvis dit svar er ja, skal du overveje at blive medlem af Real Wealth Network. For at være klar betyder egenkapital i fast ejendom kun, hvis du planlægger at sælge eller frigive egenkapital. Når du har bestemt, at det kan være en god aftale, skal du undersøge mere og få alle de oplysninger, du kan om faktiske indtægter og udgifter for at få et rigtigt skøn over, hvad dit fremtidige investeringsafkast vil være. Med disse ejendomme var han i stand til at trække kr80.000 pr. Ejendom, hvilket skabte kr240.000 kontanter for ham. Jeg er ikke i prangende hjem, biler, eksotiske ferier eller andre dyre vaner.

Bare Kom I Gang

Det er en fantastisk følelse at være kongen eller dronningen af ​​dit eget slot, hvor du kan gøre, hvad du vil. ”Det var, mens jeg solgte kommerciel beton, da jeg besluttede at gøre en seriøs indsats for at erhverve lejeboliger”, sagde han. Afhængig af hvor dårligt banken vil losse den ejendom, kan den sidde og vente på en anden køber, så prøv ikke at lave ball for langt. Dette kan være fra afslappede samtaler som ”Hvad gør du for at bo?

Skattefri Indkomst

I processen fik hun den uddannelse, hun havde brug for, for at springe ind i ejendomsbranchen. 8 bedste websteder til at tjene penge med online-undersøgelser (få betalt kr250,00 + per måned). Når du bygger dit bibliotek med bøger til investering i fast ejendom, er her de værdifulde muligheder, der hjælper dig med at navigere i alle faser i din investering i ejendom. Mens der er mange måder at finde ejendomsaftaler på, blev markedet i 2019 oversvømmet med tvangsauktioner, så vi besluttede at forfølge den rute og prøve at finde noget, der havde brug for noget arbejde, så vi kunne få en god handel. Det sidstnævnte er et lån, som ejeren kan underskrive sine rettigheder og forpligtelser over for dig som køber og prioritetsselskabet nu vil se dig som husejeren og noteindehaveren tager sin plads. Dette er, hvad jeg gjorde for at maksimere de kontanter, jeg havde til rådighed:

Faktisk handler det om at anvende den summe kontant, du har for at producere flere kontanter.

I mellemtiden, hvis du køber kommercielle lejeboliger, kan du trække dem i løbet af 39 år. For førstegangsinvestorer bliver nøglen til at eje en vellykket investering i fast ejendom en uddannelse om ejendomsmarkedet generelt. Vi taler ikke altid meget. Husk, at et pantebetaling IKKE er inkluderet i denne 50%. Mine første huslejer koster alle fra kr80.000 til kr115.000. (Se efter långivere, der ikke dræber dig på point og gebyrer.)

Og han har gjort et darn godt job. Men det er ikke fast ejendom, der gør dig rig. Træk kr160.000 af det beløb, du i øjeblikket skylder (kr70.000), og du har kr90.000 tilbage til at låne fra din egenkapital.

Hvorfor Morning Brew er det eneste nyhedsbrev, som jeg aldrig vil afmelde mig

Når vi bryder dette ned, lad os bruge et eksempel på en ejendom på kr100.000 til enkeltheds skyld. Lad os behandle dine lejere, screene potentielle lejere, reparationer og vedligeholdelse, indsamling af huslejer, udsættelser og journalføring. Hvor mange kontanter? Dette toppede Reeds interesse for fast ejendom. Lad mig dele en historie. Det kræver seriøs indsats og lang og omhyggelig undersøgelse at finde den investeringsejendom, der rammer alle de rigtige steder. Eller du kan fortsætte med at bo i det eksisterende hjem, du ejer, og købe 2 nye hjem som leje.

Har din idé om at gøre fremskridt med at opbygge velstand ændret sig over tid? For mere information, klik HER. Bortset fra omkostningerne ved dit prioritetslån, har du andre udgifter såsom skatter og forsikringer. Det kaldes crowdfunding til fast ejendom, og det fungerer meget på samme måde som peer to peer-udlån. Det er ligesom de mennesker, der tror, ​​de kan vælge aktier, der bliver vindere. Det betyder, at hvis huset er værdsat til kr100.000, skylder du kun kr70.000 på huset, hvilket giver dig et forhold mellem 70% af lån og værdi. Efter 10 år, hvordan ville din økonomi se ud med Pensionering Model 1 (du sparer kr767 om måneden og investerer i aktiemarkedet)?

Det samme er ikke tilfældet for Bob køberen.

The Big Kahuna: Portfolioaftale med 11 ejendomme

Ligegyldigt hvor bange du er, gør det. Hver aftale, som du finder for en ejendom, har unikke omstændigheder, som kan kræve, at du bliver kreativ ved at bruge en eller to af disse finansieringsmetoder. Til sidst fandt vi den perfekte første lejebolig - en bankejet duplex, der havde en lejer på den ene side, men den anden side var ledig og fuldstændigt skraldet. 10 år, 15 år, 20 år og 30 år. Vil du sidde rundt og gøre, hvad du har gjort i fortiden, eller vil du hente telefonen (hvis du ikke allerede har gjort det) og ringe til mig for en gratis chat. Efter 30 år har hun en passiv indkomststrøm på kr4000 hver måned.

Du skal vælge stabile markeder som Dallas ejendomsmarked for lejeboliger. For at skalere din virksomhed skal du på dette tidspunkt begynde at samle dit team. Men når de samme mennesker klager over, at de ikke ser ud til at komme foran, eller de aldrig vil opnå økonomisk uafhængighed på grund af X, Y eller Z, bliver det trættende at lytte til. Et andet problem har jeg med hele mantraet om “ingen penge, intet problem, køb huse uden penge ned! ”Eneboliger er de nemmeste ejendomme at købe, når du leder efter investeringsejendomme,” siger Merrill. Jeg giver dig min overtagelse af investering i fast ejendom i dag. Ikke kun gælder dette for faktisk en øget aktivværdi over tid, men også for din evne til hurtigt at leje denne ejendom til en langtidslejer.

Måske Den Største Overvejelse, Vil Du Virkelig Være En Udlejer?

Ejendommen kan vurdere meget mere i betragtning af renoveringen, og han købte en nødsted med al kontanter. Hvis du ikke ved, hvad alle omkostningerne er, skal du gøre dit bedste med det, du ved, og noter, hvad du har brug for at lære. Du får ideen. ROI, afkast på investering, er 7% (faktisk meget lidt for fast ejendom), hvilket vil give dig 7k pr. År i gevinster. Mange mennesker vil sige, at aktiemarkedet er en bedre investering end huslejer, fordi den historiske pris på aktier er steget mere end den historiske pris på fast ejendom. Du hader kun inflation, hvis du ikke har et aktiv, der er oppustet.

Nye investorer er naturligvis afhængige af konventionelle 30-årige lån for at købe lejeboliger.

Dette gør dem mindre likvide end REIT'er, der handles offentligt. Ingen af ​​os havde nogen gæld (bortset fra mit prioritetslån), og det førnævnte hushacking havde gjort det muligt for mig at opkræve min opsparingskurs. Han er valgt ikke at gå på pension endnu, fordi han nyder at udvide sin lejeportefølje gennem sit firma Dependable Homebuyers. Igen, ved 5 procents rente, ville betalingen på lånene være omkring kr500 pr. Måned. Det er dog vigtigt at forstå risiciene på ejendomsmarkedet. Du skal lære, hvordan man afgiver tilbud.

Så strålende som investering i fast ejendom lyder, er der naturligvis risici. Vi ved alle, at kvinder ofte bærer meget af byrden ved ulønnet arbejde i husholdningen. ”Er ideen om ikke at have kontante reserver. Skal jeg eje lejeboliger? Mine 13 huslejer har faktisk givet mig penge tilbage efter refinansiering af nogle og solgt et par andre. Denne aftale kræver et stort banklån for at opnå disse afkast, og med gearing kommer risiko. Du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller finde os på Facebook, Twitter eller Instagram. Leasingoptioner kan være en god måde at blive involveret i fast ejendom uden at skulle lægge et betydeligt beløb på kapital eller endda have en stor kredit i starten.

Stol ikke på tidligere ejere for at være objektive.

De bedste Crowdfunding-websteder til fast ejendom

Det betyder, at du tager 10% af din indkomst hver måned og sparer den til fremtidige investeringer. Når du hører om disse vilde påskønnelse springer i nyhederne og hører om dine venner, der købte i Florida på lige det rette tidspunkt, gæt hvad? Han så det som en mulighed for at sætte sin begrænsede kapital i arbejde. I mellemtiden er skønt boligpriserne er steget tilbage i store dele af U. Jeg har længe været en fast tro på markedet for ferieudlejning. Folk kan lide at sige, at når du foretager pantebetalinger, bygger du egenkapital hver måned. Hvis du lægger for mange penge i investeringsejendommen, fordi du ikke forstår dit målmarked og køberforventninger, har du sandsynligvis udslettet dine fortjenstmargener på fast ejendom. Bedste online handelsplatforme til dagshandel, andre udbydere tilbyder også rabat på mæglerafgift for hyppige erhvervsdrivende. Jeg har siden skiftet min tankegang til at øge min indkomst og formue på andre måder.

Den store kicker er, at strukturen også kan afskrives.

Et tip, vi lærer vores egne studerende til investering i fast ejendom, ud over den sædvanlige screening og kontrol af entreprenører, er først at starte nye entreprenører på mindre projekter. Det frigør deres kontanter til andre investeringer; hvad enten fast ejendom, aktier eller andre investeringer, de vælger. Jeg må indrømme, at mit syn på penge, investering og fast ejendom ikke er i tråd med mainstream-tænkning. Selvom du ser mange informationer om aftenen med nogle guruer, der siger, at enhver kan købe fast ejendom uden penge nede, er det meget svært at gøre.

Du skal få din økonomi i orden, før du dykker ind.

Du fortæller dine venner, at din pengestrøm er kr400 en måned på grund af kr1000 husleje - kr600 pant = kr400 fortjeneste. Du kan vælge at være så håndfri eller så praktisk, som du vil gennem hele processen. Jeg gemte det hele, kombinerede det med min personlige opsparing og brugte det til at finansiere flere ejendomskøb. Når du virkelig beslutter, at du vil skabe rigdom i dit liv. Den første fase er, når du lige er kommet i gang. ”Vi låner private penge fra nære venner og familie til 10% renter til erhvervelse og renovering og refinansierer derefter ved hjælp af kommercielle lån til 6% amortiseret over 25 år,” forklarede Evan.

”Der må være tusinder af mennesker, der tænker over det, selv når vi taler,” siger Adcock.

Hvor Meget Er Din Tid Værd?

Hvor godt vil du leve i pension? Derudover var det vigtigt for ejendommen at være lokal og inden for køreafstand fra hans hjemmebase i New York City. Vær klar til at få dine hænder beskidte. Køb fra Amazon Brandon Turner er en ejendomsvirksomhed og vicepræsident for vækst på det velkendte websted for investering i fast ejendom BiggerPockets. Ja, mens vi faktorer husets markedsværdi i beregningen af ​​vores nettoværdi, ved vi, at værdien [i dag] i vid udstrækning opvejes af den prioritetsforpligtelse, der er knyttet til den. Og som udlejer og husejer er det dit eneste ansvar at ordne dem, når de gør det. Du kan også afskrive skabe, apparater og trække eventuelle forbedringer af ejendommen og prioritetsrenten.

Det er mere vigtigt at forstå de gebyrer, der muligvis måske ikke følger med hver type betaling. Du er nødt til at gøre det rigtige omhyggeligt omhyggeligt med at finde din ejendom ved at holde tre principper i tankerne: Vælg et hus eller lejlighedskompleks i det område, du vil investere i, og skriv ud, hvad alle omkostningerne vil være. For at hjælpe med at indbringe nogle ekstra penge fik Evan sin ejendomsmæglerlicens og købte nogle ejendomme specifikt for at vende for ekstra penge undervejs. Du kan begynde at se en sneboldeffekt, der sker, selvom det ser ud til at ramme sit skridt inden år 10.

Resume Efter 10 år

Sammenlign det med virksomhedsejeren, der stort set "dobbelt dypper", når de sælger på grund af at spare pengestrømmen og øge den samlede værdi af deres virksomhed. Gå efter de grimeste hjem i de bedste kvarterer. Målet højere, meget højere. Men vi ser stadig på en lang, meget lang, vej til massiv velstandsgenerering. Det betyder, at lejeinvestorer ikke behøver at trække inflationsomkostningerne ud ved at projicere deres afkast.

Det er nogle seriøse passive indtægter!

Leje Af Enkelt Familie…

Hvorfor har førtidspensioneringen så mange hadere? Reed stødte på en infomercial en nat med en ejendomsguru ved navn Dean Graziosi. Jeg har vendt flere hjem og investeret i nybyggeri, mens jeg flytter hvert 1. til 3. år. Vi bringer alle disse færdigheder til bordet, når vi kommer ind på markedet som ejendomsinvestorer, der ønsker at blive økonomisk uafhængige. Forsøg at holde dit sind åbent over for de andre taktikker til finansiering af dine ejendomme, så når du rammer en spærring på en finansieringsaftale, kan du undersøge, hvordan du bruger de andre taktikker til at finansiere handlen. Når du først laver dit hjemmearbejde og har lært noget om fast ejendom gennem din forskning, er det tid til at finde en mentor eller mentorer.

Han håbede at ansætte en ejendomsadministrator til at styre huset, mens han flytter et andet sted i landet. Men med en tredjedel af pensionssparerne, der nu overvejer at investere i buy-to-let-ejendomme, takket være de nylige pensionsændringer, er meget flere mennesker ved at blive udlejere næsten ved et uheld. Opdateret for 2019 og videre. Ansæt en ejendomsadministrator. Lad ikke det aspekt af fast ejendom afskrække dig! Få en bedre aftale. Det er ikke kun et spørgsmål om at banke på døren den første dag i hver måned og indsamle huslejen; det er et spørgsmål om at have alle dine gas- og elektricitetsinstallationer kontrolleret for sikkerhed, samt at holde din forsikring ajour. Desuden er jeg sikker på, at mange af jer har tænkt på fast ejendom som et andet investeringsværktøj.

Ville Nogen Virkelig Give Dig Deres Penge På Denne Måde?

At have investeringer i aktiemarkedet eller gensidige fonde kan være nøglen til din økonomiske fremtid. Anerkender, at det er en virksomhed at være en udlejer. Spil det sikkert på dine første par huse. Skattefordelene ved direkte ejerskab kan være betydelige. Vejen kan være tåget - men hvis du bare fortsætter med at komme videre, vil mere af vejen foran blive afsløret. Senere kan jeg refinansiere disse ejendomme, betale mine investorer, få min investering tilbage og fortsætte med at modtage pengestrøm fra de 20 ejendomme - et uendeligt afkast.